A šta hoćemo da izguramo ovim predlogom?? Možda da pokrademo vas prodavce ili da vam pokvarimo posao bože moj!!Ne, nisam promasio temu jer vidim sta zelite da izgurate ovim predlogom.
Vidi ovako.. ljudi koji posećuju ovaj forum između ostalog i zbog oglasa a pored toga i zato što vole ovaj sport nisu retardi ... zna se šta znači malo izgrebano... a šta znači umereno ili jako izgrebano .. nismo deca.. na kraju krajeva... zato i postoje digitalni aparati i internet.Pa tako, ja kazem da je recimo vila malo izgrebana a po tvom standardu je to katastrofa izgrebano, i ti ces da me ocenis negativnim poenom.
Ja mislim da ni pisac sam nije znao šta je hteo da kaže ovde a kamol i ja .Ja kazem novo skinuto sa novog bajka, ti kazes polovno jer je skinuto sa novog bajka iako nema ostecenja na opremi i opet meni negativni poen, itd.
Slažem se da treba biti oprezan, ali isto tako stvarno ne vidim zašto bi tebi ili bilo kom drugom prodavcu neko bez razloga ili zlonamerno dao negativan poen.. i opet imaš temu gde bi mogao da opravdaš tvoj stav.. svi korisnici koji su kupili neki deo preko interneta znaju da treba biti oprezniji u kupovanju preko interneta delova za bicikle nego da budu oprezni u vezi implementiranja ovog sistema.. ovo može koristiti samo nama biciklistima i naravno popularnosti ovog sajta.