@Nion
Druze stvarno pocinjes da smaras svojim suvisnim pricama. Ovo je ko zna koja po redu bicikla oko koje dizes frku, a i ti sam znas da je neces kupiti. Cim si spomenuo Duleta u ovoj temi znaci da si mu nesto zamerio, samo mi nije jasno sta? Pitao si jedno on ti prica drugo! Big deal! Pa imas bre jezik, kazes mu "Ej rodjace pitao sam te to i to, a ne nesto drugo" i on ce ti odgovoriti. Pri tom se nisi potrudio ni da pozoves coveka vec si ga to pitao preko mail-a, a on ti je lepo odgovorio da pozoves ukoliko zelis da saznas nesto vise i konkretnije o bajku. Nije covek dokon kao ti pa da pise ljubavna pisma po citav dan... Anyway, Dule nikom nije prodao losu robu pa nece ni tebi nemoj da brines... Koliko je bajk star to pouzdano mozes da znas samo kod regularno kupljenih bajkova (prodavnica, racun i to), ali u tom slucaju ces isti ovakav da platis duplo vise para... Dakle kao sto neko rece ako ti se svidja put pod noge i kupuj, ako ne onda nemoj da pljujes po ljudima bez razloga! I samo da znas za te pare takav bajs neces naci. Imas na oglasima gotovo isti takav kod onog lika iz Travnika za 700 evra. A zadnji tocak mu je slabija varijanta. Neki WHR500 ako se ne varam... Pa ti vidi sad!
@zuba88
Kao sto rece Marko tu viljusku nije prodavao Dule vec Steva iz Jagodine. Dule ni na jednom bajku koji je prodao nije imao Magura viljusku...
Ili u prevodu: Nemoj neko da mi dira Duleta ima koske da lomim!