Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 25 April 2022 - 08:39 PM
Da gumu nisi ostetio ja bi je rado primio nazad i vratio ti novac, ovako nemamo sta da pricamo, a sledeci put probaj sa necim sto nije pajser ili srafciger ili sta god da si koristio.
Ja maratonke navlacim rukom (malo bole prsti ali ide), skidam ih sa plasticnim montiracem i do sad nisam uspeo da napravim defekt ni na jednoj.
Posted 26 April 2022 - 10:34 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 26 April 2022 - 11:07 AM
Lukav ovaj lik što si mu prodao gume. Prvo bio srećan, onda razdrljao gume nestručnom montažom, tražio da ti ih vrati takve a kad nisi hteo ulogovao se na forum da te bar malo popljuje. Ima nas raznih, dabome.
Ima ukupno 3 posta na ovom forumu.. i napljuva čoveka.
https://picasaweb.go...208760685671353
Posted 04 September 2022 - 07:55 AM
Marko Vukovic,Bajina Basta
Vesto uslikao menjac tako da se ne vide svi nedostaci.U opisu stoji da je sve ok medjutim jedan sraf koji limitira hod zadnjeg menjaca je polomljen i ostao u navoju,isto tako polomljen i ostao u navoju i sraf kojim se regulise pozicija menjaca.Fali parce tela kod mesta gde se zakljucava menjac,zamenjena neodgovarajucim delom podloska lezaja jednog zupcanika,zamenjen imbus sraf(osovina) jednog zupcanika najobicnijim srafom sa buvljaka.
Ponudio da mi vrati novac ali sam odbio,ne zelim da se dobacujem menajcem preko Srbiju sa nekom jajarom i pilicarem.Vidim na slici da ima dete i ne mogu da verujem da ljudi sebi dozvoljavaju da im neko kune decu zbog ovakvih stvari.
Inace meni je bio potreban samo kavez menjaca jer je na mom menjacu kratak pa sam zamenio i tako da sam ja resio svoj problem ali ......
https://www.2bike.rs...-2#.YxRV1z1Bzcs
Posted 04 September 2022 - 08:01 AM
Daleko je veći problem u onome ko je spreman drugome da "prokune decu" zbog neispravnog menjača od same suštine problema. Ako je čovek spreman da vrati novac, ne vidim u čemu je problem. Ako kupac ne želi da se dobacuje biciklističkim delovima preko Srbije zbog nezadovoljstva stanja polovnih delova, možda bi trebalo da kupuje nove.
Posted 04 September 2022 - 08:17 AM
Na slici se vidi da fali sraf za štelovanje, inače se sa slika ne vidi mnogo toga.
Nije problem ako je spreman da vrati novac. Problem je ako je svesno prodavao nešto što ne valja pa ako prođe prođe. Ako ne prođe, biću pošten pa nuditi vraćanje novca. Da ne pominjemo koliko to zezanje košta vremena pa i novca a kupcu se žuri da reši problem.
Posted 05 September 2022 - 08:58 AM
Posted 05 September 2022 - 06:22 PM
@Woody, jel ti prodajes na berzi?
Ponekad da, uglavnom kada zamenim neki relativno vredan deo pa stari ne nameravam da koristim. Kompenzujem cenu novog dela prodajom starog.
Ako pitaš da li sam i ja beskrupulozni prodavac koji je po sistemu APP, odgovor je ne. Ako pitaš da li me je neko nekad zeznuo pri kupovini, jeste i nisam se bunio jer je to po meni rizik koji preuzimam kada kupujem na crnom tržištu. Ne očekujem da svi imaju moj sistem vrednosti.
Konkretno onaj menjač na slikama izgleda skarabudženo, fale šrafovi, onaj buvljački se isto vidi, ja bih ga kupio jedino ako mi treba samo deo koji je ok, što je i bio slučaj sa ovim kupcem.
Posted 21 March 2023 - 04:56 AM
https://www.2bike.rs...-5#.ZBk4uFO1KSQ
Posted 21 March 2023 - 03:56 PM
Posted 21 March 2023 - 04:35 PM
Posted 21 March 2023 - 06:51 PM
Hahaha, e to je taj ludak! Toliko je bio popularan u neko vreme da je čak neka novinarska ekipa htela da napravi reportažu o njemu a on ih oterao u tri lepe!
Posted 26 July 2023 - 01:06 PM
Da li je neko kupovao Garmine kod ovog prodavca? https://novi.kupujem...erId=2012326448
Kakva su iskustva?
10 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users