Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 09 February 2022 - 07:24 PM
Osoba je Nemanja Radojicic iz Valjeva, koristi dva mobilna broja
Posted 23 February 2022 - 08:30 PM
Ovog bi preporuvio za izbegavanje totalno...
Bio sam licno da uzmem bajs za klinca, klinac probao, svideo mu se, na prvu ok izgledao, premda je mrak bio... Uzmem.
Kad je svanulo, ima se sta videti, bajs je maksimalno zafarban, zatackan i to ono ofrlje, primetih naknadno i da je jedan zub na srednjem lancaniku pukao, skroz ga nema, krenem menjati brzine u jednom momentu trsko ide, samo ba odjednom puce buzir, sajla...
Znam da sam dobrim delom sam kriv, ali ne shvatljivo mi je koliko ljudi daleko idu sa maskiranjem.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Posted 24 February 2022 - 02:25 PM
Posted 24 February 2022 - 05:40 PM
Nadavno mi je prijatelj poslao od preko bajs koji je prodao da bude kod mene, pa ce kupac doci, bajs je bio ma moze se reci zaista nov, jednu malu tackicu na sebi imao, cak bi po njemu rekao da nike uopste ni vozen, medjutom mene je kupac urnisao sa pregledanjem, pola sata me je da ne kazem sta,a bajs nov, nov... Jbg ja nisam raj tip...
Posted 25 February 2022 - 08:28 AM
Nista, samo konstatujem koliko ljudi idu daleko, sa sminkanjem, skrivanjem...
Od koga da krenemo onda,od pevaljki,politicara, novokomponovanih biznismena, prodavaca automobila,TV-om. itd itd i tome sl.
. Jbg ja nisam raj tip...
Onda kupuj nov bajs. Ali samo da znas i tu nekada vlada zakon kao iz prvog citata.Tu sam vise puta rekao iako to verovatno nekim "patrijotama" na cikloberzi smeta,ovde nema trgovine,samo sistem ko koga zahebe.
Posted 25 February 2022 - 10:10 AM
Ja mu preporučujem da takav i ostane...
Zato što smo "snalažljivi" zato smo tu gde jesmo....
Naravno i ako se prećute nevidljive mane da je to nemoralno i lično ne verujem da se tako "zaradjen" novac u napredak može utrošiti.
Posted 19 March 2022 - 11:32 AM
Naime porucim od firme Neptun bike radius disk kocnicu,Shimano klon.Pozovem telefonom raspitam se da li dolazi sa adapterom srafovima I paknama,kazu naravno.Porucim nju center lock disk kljuc za patronu I lanac pc830.Stigne paket sve uredno,otvorim kocnica nema pakne ni onaj limcic sto ide sa njima.Kontaktiram ponovo Neptun bike kazu moguce je da je neko skinuo u radnji,rekoh ok Jel mozete da mi posaljete,kazu naravno...Nedelju dana cekam da stigne I pokusavam da pozovem Ali mi se niko ne javlja...Ne mogu da verujem da jedna firma tako postupa...
Na kraju sam narucio pakne iz planet bike jer mi bicikl stoji ne kompletiran....
Tako da drage kolege,ne preporucujem nikako saradnju sa NEPTUN BIKE....
Posted 27 March 2022 - 08:16 AM
Наиме, човек је 'ладно ископирао цео текст мог огласа са све ћирилицом. Мрзело га да напише реченицу-две.
https://www.2bike.rs...ta-66/trp-hydro
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users