Jump to content

Photo

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Please log in to reply
8701 replies to this topic

#8621 profa

profa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts

Posted 08 October 2021 - 02:41 PM

https://www.2bike.rs...ve#.YWBXkiRxDYU
  • 0

#8622 tota

tota
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts
  • Locationsremska mitrovica

Posted 20 October 2021 - 10:42 AM

Sto ne napises da sam ti poslao druge konuse koje koliko sam skontao ne znas da promenis...uvek ima opcija sa se ispegla i dobio bi povrat para samo da me nisi davii po ceo dan...ti tockovi su za mene odlicni i to je to,konusi potrosna roba...nema veze gotovo je sad ...
  • 0

#8623 tota

tota
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 20 October 2021 - 10:46 AM

Apsolutna je laz da se ne javljam na telefon,nego mi salje poruke kao da smo momak i devojka...
  • 0

#8624 profa

profa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts

Posted 20 October 2021 - 07:36 PM

Vidi momak…uopste je nebitno ume li neko da menja popravlja ili radi stvari oko bicikla.
Ovde se radi o tebi kao prodavcu koji prodaješ tockove i tvrdiš da su ODLIČNI, a oni ne odgovaraju stvarnom stanju stvari. Posle toga rekao sam ti da mi vratiš novac a ja tebi tockove, zasto nisi pristao na to. Nego mi kazes poslacu ti osovinu i konuse.. i to konuse i osovinu koja uopste ne odgovara Xt nabli!
Sam si rekao da je to SLX 12 faz! Ako koza laže rog ne.

Eto na toj fotografiji levo je moja xt osovina koju sam izvadio iz moje xt nable koju sam imao,rasturio je..a desno je tvoja koju si poslao koja ima i dodatni prsten konus na sredini i koja je duža!? Jeste nisam vičan biciklističkom znanju kao sto si ti znalac- ali ovde se lepo vide da osovine nisu ni po cemu iste!
Nista ovo nije moralo da bude ovako, prepucavanje preko foruma i sl, da si jednostavno pristao da mi vratiš novac a ja tebi tockove. Manje bi bilo komplikacija, i prepucavanja preko foruma kao i zamaranja i nas svih koji ovo čitaju.

Attached Thumbnails

• CD5E5B8E-91DE-465D-BDB4-03BCA5D8A3B1.jpeg

• 0

#8625 tota

tota
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 20 October 2021 - 11:44 PM

Trazio jesi,poslao sam ti osovinu sa konusima,posle nisi trazio pare...mada da sam temu video odma sigurno nebi dobio nista...sad vidim pisao si pre 13 dana,a ja tebi poslao pre 5 6,ja svoje greske ispravima li kad je neko kao ti ..jbg...snaci ocrnio si posle drigog dana i bolelo te uvo sto sam imao svadbe i slave..nema veze ...posle 10godina jedan me ocrnio to je nista...dobii bi sve nazad ali ovako nikom u NOVA VAROS
  • 0

#8626 tota

tota
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 20 October 2021 - 11:54 PM

Sad bas gpedam ,narucio tockove 7mog,stigli 8mog odma otvorii temu da je prevaren kao,iako sam poslao drugi deo i posle bi vratio novac jel je opet nezadovoljan...ali ovako posle svega ne zanima me,poslednje moje oglasavanje na temu sa gdinom Camilom...
  • 0

#8627 zdebeli

zdebeli
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 626 posts
  • LocationBrdo

Posted 21 October 2021 - 08:13 PM

Tota i njegovo odlično stanje, deo "ti tockovi su za mene odlicni i to je to" sve objašnjava.
Iz ličnog iskustva preporučujem oprez i ličnu kupovinu uz isprobavanje.

• 6

#8628 mirek200

mirek200
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1370 posts

Posted 22 October 2021 - 07:19 AM

A zasto onda sluzi ocenjivanje na cikloberzi? Vidim covek ima 36 + i jednu neutralnu ocenu,Onda ispada da je ocenjivanje navlakusa za kupce? Ne nije to ,nego iskreno receno ,tu  u nasem drustvu nesto fali narodu,a na CB-u i prodavcima i kupcima,jer je istina uvek negde na sredini. Jednostavno ne volim kada se neko ocrnjuje a drugi hvale,polovna roba je to,uvek postoji sansa da budu problemi, sta bi bilo kada bih ja poceo da ocrnjujem prodavce,svi oni imaju neku manu,ali tako je kako je ,to je isto kao kada ides na operaciju necega,kome se kako zalomi.Kupujes polovno-prihvati rizik,neces rizik,kupi novo,ali problem je sto kod nas i novo kada kupujes ne mozes biti siguran,da sada ne iznosim moja licna iskustva,ko hoce nek veruje,ko nece ne mora

Sa mnom se neki ne slazu da bi najbolje bilo da kupac pogleda robu pre nego sto plati,ali drvlje i kamenje na mene od ovde aktivnih likova,kao sluzbe nemaju vremena da se bakcu sa tim. Ali cinjenica je ipak da su sluzbe  postale bezobrazne(osim post expresa) jednostavno zovu na tel. ti ako izadjes,izadjes i dodjes do vozila ,ako ne zabole njega jednostavno ode,a digli su max. cene.

Ovi sto zdebeli govori je uglavnom nemoguce(lic. kupovina i isprobavanje) ,valjda se zna zbog cega. 

• 0

#8629 zdebeli

zdebeli
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 626 posts
  • LocationBrdo

Posted 22 October 2021 - 07:36 AM

Ovi sto zdebeli govori je uglavnom nemoguce(lic. kupovina i isprobavanje) ,valjda se zna zbog cega. 

Moguće ili nemoguće to je do kupca i prodavca. Ako neko ne može da dodje lično ili nema znanje da isproba onda prihvata rizik ili traži novo (opet rizik).
Ja sam sa nekim prodavcima imao odličnu saradnju, i uglavnom imam pozitivno iskustvo, ali sa Totom recimo imam negativno, i sa još nekim prodavcima bih imao negativno da nisam otišao lično i shvatio da opis jako odstupa od pravog stanja i odustao.

Moja saradnja sa Totom je bila davno pre uvođenja ocena. Uglavnom (bar je tako bilo tada, možda se čovek promenio) čovek je jako nekomunikativan niti želi da izdvoji neko vreme za razgovor tako da na sva pitanja o delovima odgovara da je opis u oglasu i to je to, a opis u oglasu u mom slučaju definitivno nije odgovarao. Nažalost nisam otišao lično i to je to.

• 0

#8630 MarkoD

MarkoD
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
  • LocationBGD

Posted 18 November 2021 - 02:02 PM

https://www.2bike.rs...mm#.YZZavboo9rQ

Nečovek prodaje napuklu lulu a da to nije naglasio u oglasu! Da neko pogine zbog usranih 400 dinara?

• 1

#8631 bakara

bakara
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2437 posts
  • LocationnBGd

Posted 18 November 2021 - 03:49 PM

kako ti znas kad nije naglasio?

• 0

#8632 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5513 posts

Posted 18 November 2021 - 04:43 PM

https://www.2bike.rs...mm#.YZZavboo9rQ

Nečovek prodaje napuklu lulu a da to nije naglasio u oglasu! Da neko pogine zbog usranih 400 dinara?

na trecoj slici meni deluje kao da je naprsao karbon od mesta gde se lula postavlja na vrat viljuske, unapred prema mestu gde se postavlja upravljac.

• 1

#8633 zare

zare
  • Members
  • 4295 posts

Posted 18 November 2021 - 05:07 PM

Nije mnogo na sreću, samo do pola  n2:party-021 .

• 1
.

#8634 MarkoD

MarkoD
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
  • LocationBGD

Posted 19 November 2021 - 08:07 AM

17165r-Flt1184833211-60bd0ea9e271f.jpg

Ja znam zato što vidim, a siguran sam da i on zna zato što je stavio nisku cenu.

• 0

#8635 bakara

bakara
  • Members
  • 2437 posts
  • LocationnBGd

Posted 19 November 2021 - 09:40 AM

upravo tako vidi se da je karbon lula 400 din polomljena...

Bilo bi cudno da je 400 dinara citava

• 0

#8636 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8929 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Posted 19 November 2021 - 10:18 AM

Vezano za temu - bilo je već više puta spominjano, ali računam da ne škodi:

Koliko su objektivne (što kažu "realne") ocene prodavaca, kupaca i proizvoda:

• 2

bikegremlin-logo-250x80-1.png

#8637 zare

zare
  • Members
  • 4295 posts

Posted 19 November 2021 - 03:30 PM

Bilo bi cudno da je 400 dinara citava

Ne bi bilo čudno. Cenu svako može da stavi i ovakvu i onakvu pa da ga posle lepo pljujemo. 

Ali ovo je čista prevara, prodaješ nešto neupotrebljivo i opasno a praviš se naivan. 

• 0
.

#8638 zdebeli

zdebeli
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 626 posts
  • LocationBrdo

Posted 19 November 2021 - 03:58 PM

5uslqg.jpg

• 1

#8639 vidak