Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#8421 omega

omega
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3469 posts

Postavljeno 03 August 2021 - 11:19 AM

https://johnallcyclesbike.com/
Добио сам и линк да поручим :)
  • 1

#8422 vidak

vidak
  • Members
  • 4661 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 05 August 2021 - 01:11 PM

Izgleda još jedan što prodaje maglu
https://www.2bike.rs...asi/u/danijel21

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
  • 0

#8423 zare

zare
  • Members
  • 4295 posts

Postavljeno 05 August 2021 - 01:57 PM

Lebdeća kapica, prednji menjač lemljen, kontrolni centar, ispuštanje ugljika a ima i integrisane slušalice  n2:hahaha  n2:hahaha .

• 0
.

#8424 Grunf_66

Grunf_66
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 293 posts

Postavljeno 05 August 2021 - 06:34 PM

Najbolje je što su im sve slike u drugačijem ambijentu.

• 0

#8425 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 06 August 2021 - 06:40 AM

https://www.2bike.rs...i-oglasi/u/luiz

• 0

#8426 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 06 August 2021 - 07:17 AM

Kako nema ima telefon, +1 to je američki pozivni broj a 415 je, ja mislim, negde u Kaliforniji,

• PRODAVAC
  • (CyclesMart)
  • Na cikloberzi od Jula 2021.
  • Kontakt telefon: +1 415 952 3583

https://www.2bike.rs.../u/cyclestore01

• 0

#8427 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 521 posts

Postavljeno 06 August 2021 - 07:33 AM

Meni deluje da su nekoliko njih bukvalno botovi koji su specijalizovani za davanje oglasa za bajseve, deluje suludo ali ispadne tako :) pa verovatno logikom "ako prevarim nekog da mi uplati kaparu od 10% sam super prošao". Jedan neki je imao sliku bajsa gde je iza pisalo nešto tipa BMW San Jose :)

• 0

#8428 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 07 August 2021 - 08:47 AM

Zbog sumnje u zloupotrebu blokiram naloge cim primetim ili kad neko javi (najbrze preko kontakt forme).

• 0

#8429 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 07 August 2021 - 03:49 PM

https://www.2bike.rs...asi/u/danijel21
  • 0

#8430 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 07 August 2021 - 03:50 PM

A ovaj dobio kravatu haha
https://www.2bike.rs...-1#.YQ6rhGnRb2I
  • 1

#8431 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 16 August 2021 - 02:14 PM

https://www.2bike.rs...i-oglasi/u/ruis
  • 0

#8432 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1440 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 16 August 2021 - 02:33 PM

Da je makar nigerijski princ pa i da razmislim, ali ovako baš nema šanse.
  • 0

#8433 mirek200

mirek200
  • Members
  • 1370 posts

Postavljeno 17 August 2021 - 10:19 AM

Gledam MTB  ,kvalitetni od 1000E na vise,ali niko ili retko ko navede tezinu bicikla,znaci tu moze da bude-Pa nisam ga merio, sa tom opremom toliko i toliko,mozda? Evo izmericu pa cu ti javiti,itd. Svi redom ISTi!  I ovaj sistem ocenjivanja,tu nesto ne stima,svi pozitivne ocene,a toliko sam slusao zalbe na prodavce,svi posteni po ocenama. Valjda za njihovo postenje ne zna i policija. O:)  Salim se. Ali toliko napisu koja je oprema u pitanju i ponekad tezinu rama,sto ne izmere bicikl , nije mi jasno sta dobijaju time sto ne navedu tezinu bicikla.Neki kazu-Jedan od naklaksih,ali ne navede ,koliko je tezak.Vidim ovde na forumu tezina je jedna od vitalnih stavki.

• 0

#8434 Milan777

Milan777
  • Members
  • 1113 posts

Postavljeno 17 August 2021 - 10:49 AM

Isto je i za drumaše, sve epiteti koji opisuju lakoću ali nigde ni jednog broja. Epsko opisivanje lakoće ali samo rečima :)
  • 0

#8435 Suncokret

Suncokret
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
  • LocationLeva obala Save

Postavljeno 17 August 2021 - 10:50 AM

@mirek200, potpuno se slažem sa Vama. Zato ne kupujem polovne bicikle. Prodavac koji ne napiše težinu bicikla a prodaje godinama bicikle - sa razlogom skriva taj podatak, koji bi odbio kupca. Još je upitno da li su bicikli kradeni. Samo jedan prodavac je pristao da da se radi kupoprodajni ugovor. Zašto? Ako su toliko sigurni da su im bicikli legalni, zašto beže od ugovora. Još sam napomenula da ću ja platiti sve takse oko overe ugovora. To je kao kad gledajte stanove za kupovinu i onda agent ne zna da vam kaže koja strana sveta (nego kaže ja baš svetao stan) i da li stan ima neki teret, ali vam zato priča o kvalitetu parketa. Zna on vrlo dobro sve jer kad je sunčana strana i svi papiri u redu, to piše u oglasu među prvim rečenicama.
  • 0

#8436 Suncokret

Suncokret
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
  • LocationLeva obala Save

Postavljeno 17 August 2021 - 10:51 AM

@mirek200, potpuno se slažem sa Vama. Zato ne kupujem polovne bicikle. Prodavac koji ne napiše težinu bicikla a prodaje godinama bicikle - sa razlogom skriva taj podatak, koji bi odbio kupca. Još je upitno da li su bicikli kradeni. Samo jedan prodavac je pristao da da se radi kupoprodajni ugovor. Zašto? Ako su toliko sigurni da su im bicikli legalni, zašto beže od ugovora. Još sam napomenula da ću ja platiti sve takse oko overe ugovora. To je kao kad gledajte stanove za kupovinu i onda agent ne zna da vam kaže koja strana sveta (nego kaže ja baš svetao stan) i da li stan ima neki teret, ali vam zato priča o kvalitetu parketa. Zna on vrlo dobro sve jer kad je sunčana strana i svi papiri u redu, to piše u oglasu među prvim rečenicama.
  • 0

#8437 vidak

vidak
  • Members
  • 4661 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 17 August 2021 - 10:59 AM

Gledam MTB ,kvalitetni od 1000E na vise,ali niko ili retko ko navede tezinu bicikla,znaci tu moze da bude-Pa nisam ga merio, sa tom opremom toliko i toliko,mozda? Evo izmericu pa cu ti javiti,itd. Svi redom ISTi! I ovaj sistem ocenjivanja,tu nesto ne stima,svi pozitivne ocene,a toliko sam slusao zalbe na prodavce,svi posteni po ocenama. Valjda za njihovo postenje ne zna i policija. O:) Salim se. Ali toliko napisu koja je oprema u pitanju i ponekad tezinu rama,sto ne izmere bicikl , nije mi jasno sta dobijaju time sto ne navedu tezinu bicikla.Neki kazu-Jedan od naklaksih,ali ne navede ,koliko je tezak.Vidim ovde na forumu tezina je jedna od vitalnih stavki.

Ni svi proizvođači ne navode težinu bicikla u specifikaciji modela!
A pouzdano znam da su ti kupci koji ne izguglaju sami težinu bicikla i ostale karakteristike smarači i zapitkivači, a nikad ništa ni ne kupe.
Merio sam, cimao se sa vagama dok se nisam dosetio pre merenja da ih pitam iznad koje kilaže ne bi kupili bicikl, čisto da znam da li da se smaram.
Nijedan nije znao da mi odgovori...

• 4

#8438 Milan777

Milan777
  • Members
  • 1113 posts

Postavljeno 17 August 2021 - 11:16 AM

Ovi ozbiljni navode, nemački, pa čak i Planetbike u većini slučajeva.
Ja bi uvek napisao, to je - što je. I meni odmah stvara sumnju kad vidim kako opisije neko lakoću rečima.
  • 1

#8439 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 17 August 2021 - 11:17 AM

Ja znam svaki delić svog bicikla koliko je težak u gram, i imam fotografiju svakog delića na vagi, od rama do svakog šrafa. Pošto sam ga lično sklapao od nule.

Dosta je lagan, 6.8-6.9 kg bez pedala zavisno od setupa ali nije to ništa ultra lagano jer ram nije ništa posebno, kao i točkovi. A i grupa kako koja komponenta, kočnice recimo nisu uopšte prelagane, postoje daleko lakše, a i kompletne grupe (sram red recimo) a pogotovo elektronika, imaju dodatnu bateriju ali zato nema po kile gvožđurije u šamaraljkama nego su lake kao perce.

105643879_1211894942485496_6253703954714

• 1

#8440 vidak

vidak
  • Members
  • 4661 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 17 August 2021 - 11:17 AM

Ovi ozbiljni navode, nemački, pa čak i Planetbike u većini slučajeva.
Ja bi uvek napisao, to je - što je. I meni odmah stvara sumnju kad vidim kako opisije neko lakoću rečima.

Trek recimo ne navodi za sve modele

• 0

3 članova čita ovu temu

0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika