Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#8341 mirek200

mirek200
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1370 posts

Postavljeno 12 June 2020 - 05:26 AM

Nemoj tako tuzno molim te,bilo koji forum da je u pitanju a ovaj posebno vidimo koliko trpi nebuloza i praznih rasprava,kao i svuda poprecnih i pogresnih informacija,razlicitih iskustava koja obicno zbune nekog ko trazi pomoc,a meni fenomen koliko na njih dolazi negativnih osoba da pametuje,jer je ocigledno kad se otvori tema o negativnom iskustvu nadje se par istomisljenika koji nisu imali nista s prodavcem ali ga rado opljuju,kao sto ti sad ovde razdvajas trgovce ,kupce,bicikliste,forumase i neke extra profitere prevarante,da nije tako i da svaki kupac dodje na forum bilo bi na hiljade pozitivnih komentara,pa gde su reci mi,gde su ti pozitivni vrli druzeljubivi biciklisti koji ne zele da komsiji crkne krava jer ce mu mozda nekad zatrebati od njega mleko
I nastavak teme,na drugoj covek kaze kako je neki prodavac ok,oni se znaju i gotive se,a lik prodaje kineska sranja,pa jel to sad ljubitelj biciklizma sto namesta ortaku posao a za iste pare ima original roba,mani me takvih prica leba ti,zato smo propalo nepopravljivo drustvo

Covek pokusava da bude majka Tereza,razmena misljenja.kako da ne. Tacno se vidi da neki favorizuju neke prodavce,  i ako to neko ne vidi, sta ima tu da se prica. Mozes misliti,stalci za servis bicikla,doslo mi  juce da kupim nekoliko komada i da trazim za njih 10000 din,ustruc. Toliko kriminala u drustvu a ovde neku glume postenje. U sto ne volim demagogiju.

• 0

#8342 bockokg

bockokg
  • Members
  • 1029 posts

Postavljeno 12 June 2020 - 12:33 PM

Zašto su Garmin uređaji jeftiniji novi u Bike-discount - tu nego polovni na Ebay Kleinanzeige? Zato što svako može da vrednuje svoje koliko hoće.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Vrednuju ali bez mozga ocigledno. Nova ista stvar skoro 40% jeftinija! Logika "niđe veze", ili "ako se neko zajebe, zajebo se".

• 0

#8343 veljo1981

veljo1981
  • Members
  • 830 posts

Postavljeno 12 June 2020 - 01:39 PM

Ti famozni stalci, jel to ovo i koliko su u Lidlu kad se preracuna u evre, prodaje lik kod mene pa da znam koliko se mogu cjenkati :)Screenshot_20200612-153753.jpg

Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
  • 0

#8344 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 12 June 2020 - 01:45 PM

koliko su u Lidlu kad se preracuna u evre,

30 i par evra.

• 0
Homesick for a place you've never been...

#8345 veljo1981

veljo1981
  • Members
  • 830 posts

Postavljeno 12 June 2020 - 01:46 PM

30 i par evra.

Covjek trazi 40, posten neki

Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
  • 0

#8346 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 12 June 2020 - 01:47 PM

Covjek trazi 40, posten neki

Kupuj :) dobar je stalak. Ja sam ga nabavio prošle godine, sve bili pokupovali, ali mi ga kolega Buda Omega ustupio, hvala mu još jednom :)

• 0
Homesick for a place you've never been...

#8347 Smasher

Smasher
  • Members
  • 3283 posts

Postavljeno 12 June 2020 - 03:00 PM

Covek pokusava da bude majka Tereza,razmena misljenja.kako da ne. Tacno se vidi da neki favorizuju neke prodavce, i ako to neko ne vidi, sta ima tu da se prica. Mozes misliti,stalci za servis bicikla,doslo mi juce da kupim nekoliko komada i da trazim za njih 10000 din,ustruc. Toliko kriminala u drustvu a ovde neku glume postenje. U sto ne volim demagogiju.

Kada sam spomenuo razmenu misljenja, svakako nisam mislio na tebe. Sa tobom covek jedva moze koju prostu rec da razmeni...

Nije problem u stalku. Meni cak ni ne treba. Radi se o nekim principima koje neki od nas, za divno cudo imaju. Ali ni ne ocekujem da razumes. Bilo bi super kad bi bar pokusao.

SporCki pozdrav! :)
  • 6

"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa".   H. Ford

#8348 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 12 June 2020 - 04:00 PM

Ne treba ni foumasima tacnije u lidl nikad nisu ni usli,a najaca mi zvaka lidl zbog preprodavaca pustio opet da ih zajebe ahahaha,da im nije preprodavaca sve bi vratili za nemacku ,jer ne bi niko kupio jer nisu ni znali da je to dobra kupovina dok nisu videli preprodavce
  • 0

#8349 marvas

marvas
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 464 posts
  • LocationBeograd/Surcin

Postavljeno 12 June 2020 - 06:59 PM

Kada sam spomenuo razmenu misljenja, svakako nisam mislio na tebe. Sa tobom covek jedva moze koju prostu rec da razmeni...

Nije problem u stalku. Meni cak ni ne treba. Radi se o nekim principima koje neki od nas, za divno cudo imaju. Ali ni ne ocekujem da razumes. Bilo bi super kad bi bar pokusao.

Ako se sretnemo kad na putu, imas pivo

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
  • 1

#8350 bockokg

bockokg
  • Members
  • 1029 posts

Postavljeno 12 June 2020 - 08:46 PM

Problem u ljude je baš taj. Što nemaju principe i tragedija je ta što oni uopšte nisu svesni šta to znači. Onda imamo sledeći citat:

Ne treba ni foumasima tacnije u lidl nikad nisu ni usli,a najaca mi zvaka lidl zbog preprodavaca pustio opet da ih zajebe ahahaha,da im nije preprodavaca sve bi vratili za nemacku ,jer ne bi niko kupio jer nisu ni znali da je to dobra kupovina dok nisu videli preprodavce

"Žvaka" i slični termini ali ne zna da protumači na valjan način ono što je pročitao i ono što je napisano.
Pustiti ih u svom "carstvu nebeskom"!

• 0

#8351 Smasher

Smasher
  • Members
  • 3283 posts

Postavljeno 12 June 2020 - 11:03 PM

Ako se sretnemo kad na putu, imas pivo

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

'Ladno, uvek! :)

• 0

"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa".   H. Ford

#8352 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 13 June 2020 - 03:15 AM

Problem u ljude je baš taj. Što nemaju principe i tragedija je ta što oni uopšte nisu svesni šta to znači. Onda imamo sledeći citat:

"Žvaka" i slični termini ali ne zna da protumači na valjan način ono što je pročitao i ono što je napisano.
Pustiti ih u svom "carstvu nebeskom"!

Pali pope
  • 0

#8353 omega

omega
  • Members
  • 3469 posts

Postavljeno 15 June 2020 - 06:06 PM

Кад се сад нисам шлогир’о

90D10D7B-C326-43CE-853B-BA1FD0001421.jpeg
31A12FCF-A2CC-48DA-9FBF-D64E6089AA29.jpeg
  • 0

#8354 miree

miree
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 460 posts

Postavljeno 15 June 2020 - 07:05 PM

Pobrkao din i eur.

• 0

#8355 omega

omega
  • Members
  • 3469 posts

Postavljeno 15 June 2020 - 07:47 PM

Pobrkao din i eur.

Наравно, али је у склопу целе приче о сталцима, баш фора 😂😂
  • 0

#8356 mirek200

mirek200
  • Members
  • 1370 posts

Postavljeno 15 June 2020 - 07:51 PM

Nije tebi lako, uzmi jedno ladno,i razmenjuj misljenje, imas i drugara s kojima ces da utvrdis tvoje principijelne stavove,ali uz drugo i trece vise ti i principi nece nista znaciti jer ces imati drugare koliko volis koji vole ladno, iskreno za drugo i nisi. Sa njima ces biti na "nivou" n2:Heristical

• 0

#8357 vladagm

vladagm
  • Members
  • 1435 posts

Postavljeno 19 June 2020 - 07:19 AM

https://www.2bike.rs...sa#.XuxkEWgzbIU

U pocetku se izvinjavam sto sam postavio u ovoj temi, iskreno nisam nasao adekvatniju, a pre bih rekao da je domisljat-dovitljiv opis...
Toliko me je sve ovo nasmejalo oko opisa, da mi je od ranog jutra osmeh na licu.
Samo se pitam da li je prodavac stvarno ozbiljan oko opisa, ili je nesto drugo...
Cena nije predmet diskusije, to je licno pravo prodavca.
Slag na tortu je naziv amortizera n2:hahaha
  • 1

#8358 Serbian_SPIRIT

Serbian_SPIRIT
  • Members
  • 1079 posts
  • LocationMeckenheim

Postavljeno 19 June 2020 - 07:45 AM

Kao da je do pre koji dan prodavao kola, sve je novo, vozilo ga dete do škole. Bicikle su možda iz Švajcarske ali cene jesu Švajcarske.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
  • 0

And now something completely different

https://www.youtube....d8weJKBVCnAPfgx

#8359 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 19 June 2020 - 10:21 AM

Rispekt koliko se potrudio da je manje vredeo bi 650
  • 0

#8360 marvas

marvas
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 464 posts
  • LocationBeograd/Surcin

Postavljeno 19 June 2020 - 11:07 AM

Rispekt koliko se potrudio da je manje vredeo bi 650

A koliko vredi po tebi, koji si iskusan prodavac?

• 0

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika