Nemoj tako tuzno molim te,bilo koji forum da je u pitanju a ovaj posebno vidimo koliko trpi nebuloza i praznih rasprava,kao i svuda poprecnih i pogresnih informacija,razlicitih iskustava koja obicno zbune nekog ko trazi pomoc,a meni fenomen koliko na njih dolazi negativnih osoba da pametuje,jer je ocigledno kad se otvori tema o negativnom iskustvu nadje se par istomisljenika koji nisu imali nista s prodavcem ali ga rado opljuju,kao sto ti sad ovde razdvajas trgovce ,kupce,bicikliste,forumase i neke extra profitere prevarante,da nije tako i da svaki kupac dodje na forum bilo bi na hiljade pozitivnih komentara,pa gde su reci mi,gde su ti pozitivni vrli druzeljubivi biciklisti koji ne zele da komsiji crkne krava jer ce mu mozda nekad zatrebati od njega mleko
I nastavak teme,na drugoj covek kaze kako je neki prodavac ok,oni se znaju i gotive se,a lik prodaje kineska sranja,pa jel to sad ljubitelj biciklizma sto namesta ortaku posao a za iste pare ima original roba,mani me takvih prica leba ti,zato smo propalo nepopravljivo drustvo
Covek pokusava da bude majka Tereza,razmena misljenja.kako da ne. Tacno se vidi da neki favorizuju neke prodavce, i ako to neko ne vidi, sta ima tu da se prica. Mozes misliti,stalci za servis bicikla,doslo mi juce da kupim nekoliko komada i da trazim za njih 10000 din,ustruc. Toliko kriminala u drustvu a ovde neku glume postenje. U sto ne volim demagogiju.