A oni dresovi sto kostaju 3€ a prodaju se po 100€,sto je veca zarada manja ciganija,sta ti predlazes meni koji trgujem svim i svacim sto ima veze s bajsevima, da izbegnem stalak iz lidla,zbog cega?pa ja sam natankao 10 grupa delova ,na svemu imam vecu zaradu nego na stalku,zasto ste se bas za to zalepili ,pa i grupe su vam dostupne i svi delovi kao i taj stalak za manje para,jel iko pomenuo stalak pre 6og aprila kad sam ja napisao za akciju?ti si ovde duze pa pratis ,bas me zanima dal se pre polemisalo o njemu jer ga ima odavno na oglasima
Ljudi su se zalepili na taj stalak jer je to nesto sto svakom rekreativnom biciklisti olaksava odrzavanje bicikla i bilo bi dobro da svaki od nas moze da kupi po jedan, pogotovo dok je trajala akcija.
Time sto si ti to pokupovao dok je bilo na akciji si to ljudima direktno onemogucio. Da bude jos gore, sad iste te stalke na berzi nudis po vecoj ceni. Pravis ljude/clanove foruma budalama? Kako ocekujed da odreaguju? Da ti se zahvale mozda?
Svako ima pravo da trguje kako i cim god hoce na berzi, to ti niko ne moze uskratiti. Tvoje je da ponudis, a pravo kupca da kupi ili ne kupi. Medjutim ovaj forum predstavlja ipak drugaciju virtuelnu drustvenu zajednicu. Ovde smo prevashodno da jedni od drugih nesto naucimo, da se koliko je to moguce medjusobno pomazemo i izlazimo jedni drugima u susret. Onaj ko zeli da od nas na nasu sopstvenu stetu izvuce materijalnu korist nisam siguran koliko je dobro dosao.
Nije problem sa stalkom. Problem je tvoja filozofija "poslovanja" koja se ovde mnogima ogadila. Pod time podrazumevam to sto ljudima koji su neupuceni u bicikle preporucujes da kupuju iskljucivo polovnu robu najvise/najskuplje klase. Te robe verovatno i sam imas na oglasima. Ne znam da li je istina ali procitao sam da si nekima i slao privatne poruke nudeci svoju robu...
Mozda ja gresim, ali meni se cini da takvi kao ti, medju ljubiteljima biciklizma kao sporta i rekreacije, tesko se ovde prihvataju...