Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 14 May 2020 - 06:47 PM
Ovo odavno treba u prepirke. Nikakve lukavosti niti bilo čega nelegalnog ima ovde. Samo ljudi kojima je izmakla šansa da nabave nešto po jeftinijoj ceni jer je neko bio ažurniji i, po njima, bezobrazniji pa kupio sve sa lagera. Onda se drznuo pa im ponudio po duplo većoj ceni. J**i ga, više sreće drugi put, tako kažu oni sa Lutrije Srbije.
P.S. Ima na Ciklo berzi za 4000din, nije kao početna ali je blizu
And now something completely different
Postavljeno 14 May 2020 - 07:01 PM
Ovde su stvari jasne, nisu prepirke, nego pojedini koji imaju interes neće da priznaju ono što u stvari i znaju a ako im nije jasno onda je to veći problem koji seže osnovnom obrazovanju ekonomije, etike... Ne verujem da ovo stvarno neko ne razume ko nema interses da piše drugačije, tako ja mislim, proste su ovo stvari šta sve postoji.
Postavljeno 14 May 2020 - 07:09 PM
Etiku mi je predavao (pre jedno 17 god.) prof. Marić (klinički psihijatar u Lazi) koji je imao više intimnih veza sa svojim studentkinjama. Odavno sam naučio da se držim podalje od ljudi koji drže predavanje o etici.
Postavljeno 14 May 2020 - 07:28 PM
Ovo odavno treba u prepirke. Nikakve lukavosti niti bilo čega nelegalnog ima ovde. Samo ljudi kojima je izmakla šansa da nabave nešto po jeftinijoj ceni jer je neko bio ažurniji i, po njima, bezobrazniji pa kupio sve sa lagera. Onda se drznuo pa im ponudio po duplo većoj ceni. J**i ga, više sreće drugi put, tako kažu oni sa Lutrije Srbije.
P.S. Ima na Ciklo berzi za 4000din, nije kao početna ali je blizu
Zamisli odeš po hleb u pekaru, a nije ostao nijedan, a lik koji stoji ispred pekare sav hleb kupio i prodaje ga 50% skuplje.
Jel i to državna lutrija Srbije ?
"Лажима је све почело"
Postavljeno 14 May 2020 - 07:45 PM
Bio i video i dalje imam izbor da ga ne kupim. Vi se zalažete da vam država uređuje kako će te da živite, koliko para na šta da trošite itd. Ako ti se ne sviđa nećeš to kupiti i to je to. Ne znam čemu toliko ke***nje oko morala i etike.
P.S. Mnogo kukaš za nekog ko nosi Milunkinu sliku kao avatar.
Postavljeno 14 May 2020 - 08:10 PM
Мислиш, да завали заушку (или као Милунка бомбу) сталкопрепродавцу и узме му сталак и плати му колико кошта у Лидлу? Никоме овде није сталак измакао, већина га има, него је појава комична. Цар зарана са све маском и рукавицама улеће у Лидл као да га ђавли гоне, узима десетак пумпи и колико може да утовари у југа сталака и већ за сат времена слаже огласе на берзи. Теби није комично?Bio i video i dalje imam izbor da ga ne kupim. Vi se zalažete da vam država uređuje kako će te da živite, koliko para na šta da trošite itd. Ako ti se ne sviđa nećeš to kupiti i to je to. Ne znam čemu toliko ke***nje oko morala i etike.
P.S. Mnogo kukaš za nekog ko nosi Milunkinu sliku kao avatar.
Postavljeno 14 May 2020 - 08:35 PM
Da li zvuči komično, pa zvuči (ako se tako desilo). Ali više ga prave osobom bez morala i etike, i mnogo njih bi da uvodi neka ograničenja, tačnije da država/marketi uvodi ograničenja.
Postavljeno 14 May 2020 - 09:10 PM
Zamisli odeš po hleb u pekaru, a nije ostao nijedan, a lik koji stoji ispred pekare sav hleb kupio i prodaje ga 50% skuplje.
Jel i to državna lutrija Srbije ?
da li si gledao uzicku republiku?
"ciko, ciko, da li je sav ovaj hleb tvoj?"....(jeste)...."pa sto ga onda ne jedes?"
Ovde su stvari jasne, nisu prepirke, nego pojedini koji imaju interes neće da priznaju ono što u stvari i znaju a ako im nije jasno onda je to veći problem koji seže osnovnom obrazovanju ekonomije, etike... Ne verujem da ovo stvarno neko ne razume ko nema interses da piše drugačije, tako ja mislim, proste su ovo stvari šta sve postoji.
Kralj ritma je drzak, bezobrazan, ne ume da diskutuje bez licnih prozivki, ali ga svejedno branim na ovu temu, da li mislis da imam neki interes? Suvise lako donosis zakljucke oko toga sta je jasno
spomenuo si, cini mi se, Makijavelija.....
pokojni Djindjic je imao fenomenalnu misao o njemu...."Makijaveli je bio dobar momak, ali neshvacen"
Postavljeno 15 May 2020 - 04:46 AM
Decko s tobom nesto nije u redu,ne budi povrsan nego isprati tok postova kako se neko meni prvi obrati i maliciozno pomene kao sad ti,pravi psiholog i vidovita zorka, a ja dokon pa ispravljam krive drine i onda treba na istripovane i lazove da budem fin,ovde ima 25000 oglasa,svi su kupci te robe koju preprodaju,ne dobijaju je dzabe,na svemu zarade,pa i ova roba iz linde spada u biciklisticku koja treba da se preprodaje,kakva bre srpska etika za to,recite prosto sta god komsija da uradi nek mu crkne krava i lisica podavi kokos,da mirno spavateda li si gledao uzicku republiku?
"ciko, ciko, da li je sav ovaj hleb tvoj?"....(jeste)...."pa sto ga onda ne jedes?"
Kralj ritma je drzak, bezobrazan, ne ume da diskutuje bez licnih prozivki, ali ga svejedno branim na ovu temu, da li mislis da imam neki interes? Suvise lako donosis zakljucke oko toga sta je jasno
spomenuo si, cini mi se, Makijavelija.....
pokojni Djindjic je imao fenomenalnu misao o njemu...."Makijaveli je bio dobar momak, ali neshvacen"
Postavljeno 15 May 2020 - 04:49 AM
Мислиш, да завали заушку (или као Милунка бомбу) сталкопрепродавцу и узме му сталак и плати му колико кошта у Лидлу? Никоме овде није сталак измакао, већина га има, него је појава комична. Цар зарана са све маском и рукавицама улеће у Лидл као да га ђавли гоне, узима десетак пумпи и колико може да утовари у југа сталака и већ за сат времена слаже огласе на берзи. Теби није комично?
Vise mi se svidja humor tesne koze
Postavljeno 15 May 2020 - 06:29 AM
Etiku mi je predavao (pre jedno 17 god.) prof. Marić (klinički psihijatar u Lazi) koji je imao više intimnih veza sa svojim studentkinjama.
Aaa jebaj ga, gornjoj glavi komanduje donja i tu nema etike, morala ni bilo čega drugog.
Zbog žene i Troja je pala
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 15 May 2020 - 09:11 AM
spomenuo si, cini mi se, Makijavelija.....pokojni Djindjic je imao fenomenalnu misao o njemu...."Makijaveli je bio dobar momak, ali neshvacen"
Onaj ko je studirao Makijavelija a takvih je dosta na vlasti ga je izuzetno dobro savladao.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika