Ubiste.
Jeste, bilo bi lepo da možemo svi uzeti jeftine stalke - tj. ko god hoće.
Zemlja nam je u krizi, surovo je, nepravedno, ali nema smisla o tome pričati na bici forumu.
Ako neko snimi gde još ima, neka javi, zbog ostalih.
Sretan sam što ne moram preprodavati stalke za život.
Tragedija je što baš to ne rade ti koji se bore za egzistenciju, već oni koji su tako navikli, ne da rade, nego da sede i preprodaju.
A sto nekom ne ogranice uvoz i kupovinu 200 bajseva,sto oni mogu da zarade duplo,sto kupujete te bajseve kad znate da masno zaradjuju,pustite da im sve propadne kupite nov capriolo oni su posteni,znaci svako je prevarant ko kupi vise od 1 i bilo sta da preprodaje,jeste bili nekad u metrou,imate cenu za 1,pa manju cenu za 3,pa jos manju za 6,i najpovoljniju za celo pakovanje,e to se zove postena trgovina i ekonomija,sedite dole 1,ne trebate vi lidlu koji se smisljate dal mi treba stalak,ma sta ce mi,idem samo da pljujem prodavce,njima bas trebaju oni koji kupuju sve,ja bih sa takvima radio dal je stalak u pitanju ili kobasice
Ovo je nebuloza koju čak ne treba komentarisati.
200 bajseva iz inostranstva, nisu oni koji se nude po pristupačnoj ceni u Srbiji u maloprodaji, već su negde na minimu 1000 km od potencijalnog kupca.
Ako Capriolo bude 15 000 dinara, pa "svi" odu da ga kupe, ali se Vi pametni dosetite, pa odete i pokupujete sve te Capriole i onda ih preprodajete ne za 33 000 kolika im je cena, nego za 40 000, e to ti je primer koji odgovara tvom primeru sa Stalcima.
Ne vredi Vam pisati, džaba...