Jump to content

Photo

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Please log in to reply
8701 replies to this topic

#8141 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 02:21 PM

rhythmking
Dobro ti znaš o čemu se piše ovde. Prvo kao građaninu, treba da imaš neku građansku svest i kulturu pa da pomisliš da nisi jedini u gradu kome treba taj proizvod a u tom momentu i po toj ceni. Ovde čak nije ni kolegijalno kada se dobro zna da ovo koristi uski broj ljudi. Ali avaj, nakupi sve, pa posle preprodaj da se obogatiš?!?
Ali nisu oni krivi, kriv im je onaj koji im je dozvolio. Jedino što se i tu koriste metodama, pa po dva kupi direktno preprodavac, ali pošalje idete, pa snajka, komšija, kum i eto 15 komada. Za dva sata radnja opustošena, ali na oglasima koliko želiš, po "istoj" ceni.
Grung_66
Lidlu su se već ljudi žalili (ima na FB), pa je isti mimo njegove poslovne politike, iste proizvode opet za manje od 15 dana duplirao kroz akciju. Ali su objasnili da se kupuje metodom "snajka-kum-pobratim" i za dva sata iznesu celu radnju!

Vidi zewa toalet papir 10 kom 590 din u idei,u lidlu je bio na akciji 300,kome da se zalimo?
Jel vam se stvarno kao deci ne moze objasniti da sve sto kupite uzimate od preprodavaca i da ima negde jeftinije,ne kapiram sto ste bas besni na trgovce biciklima,ja sam cini mi se prvi postavio link ka toj akciji stalaka i licno ga imam na oglasu,hteo sam da ga kupim po 50€ ranije iako sam znao da je placen 30€ ,jel sam budala,nisam,nisam uopste ljut na preprodavca jer mnoge napadate neosnovano vodeci se nekim tudjim losim iskustvima
  • 0

#8142 Milan777

Milan777
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1113 posts

Posted 12 May 2020 - 02:27 PM

Da okrenemo, možda će biti jasnije.
Je li ti nešto tu ne štima bar ovako intuitivno da 8 ljudi (koliko ima na primer Lidl-a u Srbiji - nebitan je broj) da uzmu sve stalke zato što su prvi ujutru ušli u prodavnicu.
Samo pitam.
  • 0

#8143 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 02:31 PM

Da okrenemo, možda će biti jasnije.
Je li ti nešto tu ne štima bar ovako intuitivno da 8 ljudi (koliko ima na primer Lidl-a u Srbiji - nebitan je broj) da uzmu sve stalke zato što su prvi ujutru ušli u prodavnicu.
Samo pitam.

Pa uzmu i trafike koka kolu al se niko ne zali,niko to ne primecuje,samo da konstatujemo da ste skapirali da se sve preprodaje i da su na nas bedni standard cene duplo i vise vece od razvijenih zemalja
  • 0

#8144 Milan777

Milan777
  • Members
  • 1113 posts

Posted 12 May 2020 - 02:37 PM

Iz perspektive proizvođača sve je preprodaja...
nije ovo taj slučaj...
  • 2

#8145 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 02:50 PM

Ovo je isti slucaj,samo sto se ovde najmanje zaradi,jel bi vam lakse bilo da nije dosao lidl da smo uvozili iz nemacke?sad kad je dostupno svima e nema da zaradis
  • 0

#8146 Milan777

Milan777
  • Members
  • 1113 posts

Posted 12 May 2020 - 02:59 PM

To se svakako uvozi iz DE i naplaćena je carina i sve ostalo. Samo što je to Lidl uradio a krajnji kupac platio.
Upravo je problem što nije dostupno svima tj u količini koja je na raspolaganju već malom broju ranoranilaca :)
  • 1

#8147 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 03:05 PM

Ma bilo je na sve strane,sad neko moze i babu da povede kad bi ogranicili,samo vas ne razumem zasto bas za ovo da se ljutite pored svega sto preplacujemo
  • 0

#8148 Milan777

Milan777
  • Members
  • 1113 posts

Posted 12 May 2020 - 03:09 PM

A to da, preplaćujemo sve naravno...
  • 0

#8149 syncemasters

syncemasters
  • Members
  • PipPipPip
  • 163 posts
  • LocationBeograd

Posted 12 May 2020 - 03:23 PM

@rhythmking

Ja sam već pisao ovde o tvom bezobrazluku, a ima i još dosta kolega koji vide šta radiš, ali neće da se jave.

Slobodno reci "ja sam preprodavac i ja sam pre 7:00 u Lidlu kako bih pokupovao sve stalke i kasnije stavio na oglase za 5.900 dinara", a stalak košta 3.600 din.
Nije sramota biti ni djubre u današnje vreme, ali nemoj se pravdati kao da si pošten. Dobro znaš koliko kolega sa foruma ima koji su jurili stalak, a nisu mogli da ga nadju jer su takvi kao ti rešili da pokupe sve radi svoje lične koristi.
Ovakve sitnice kao ove govore dosta o tebi kao prodavcu, ne stalaka, nego tvog celokupnog asortimana na ciklo berzi.
  • 8

"Лажима је све почело"

#8150 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 03:49 PM

@rhythmking
Ja sam već pisao ovde o tvom bezobrazluku, a ima i još dosta kolega koji vide šta radiš, ali neće da se jave.
Slobodno reci "ja sam preprodavac i ja sam pre 7:00 u Lidlu kako bih pokupovao sve stalke i kasnije stavio na oglase za 5.900 dinara", a stalak košta 3.600 din.
Nije sramota biti ni djubre u današnje vreme, ali nemoj se pravdati kao da si pošten. Dobro znaš koliko kolega sa foruma ima koji su jurili stalak, a nisu mogli da ga nadju jer su takvi kao ti rešili da pokupe sve radi svoje lične koristi.
Ovakve sitnice kao ove govore dosta o tebi kao prodavcu, ne stalaka, nego tvog celokupnog asortimana na ciklo berzi.

Lepo sam vaspitan pa te necu oterati tamo gde zasluzujes,takve pajsercine kao sto ti treba po usima, jer sam ja prvi pisao o akciji stalka,al bi ti malo ljubomorno da mi zabiberis jer ne mozes da priustis kvalitetnu robu,pa zbog takvih ce drugi najebati zbog takvih i treba sve duplo
  • 0

#8151 syncemasters

syncemasters
  • Members
  • PipPipPip
  • 163 posts
  • LocationBeograd

Posted 12 May 2020 - 04:16 PM

al bi ti malo ljubomorno da mi zabiberis jer ne mozes da priustis kvalitetnu robu

Da ti nisi stavio cenu 5.900 din., mi za 3.600 ne bismo dobili kvalitetan stalak
  • 1

"Лажима је све почело"

#8152 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 04:21 PM

Ne ja cu zbog takvih da selektivno prodajem biciklisticku robu posle 10 godina uspesne trgovine,stalak je ikona jer je bio u lidlu jeftinije,a mozda bas meni zahvaljujuci je neko uspeo po toj ceni da ga dobije,kad se slegne prasina onda ce vas drati,mislim ne tako pametne poput tebe,ti si nenadjebiv
  • 1

#8153 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 04:31 PM

Bezobrazluk stvarno, covek u karantinu nema crvenog krsta da mu izadje u susret i kupi,donese gajbi i podoji

U lidlu crivit stalak za servisiranje i alat kofer su na akciji

To je moj post 6og aprila kad je pocela akcija

Attached Thumbnails

• Screenshot_20200402-182822.png

• 1

#8154 bakara

bakara
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2437 posts
  • LocationnBGd

Posted 12 May 2020 - 05:31 PM

I opet šta se opterecujete neka njemu i 10 stalaka, lidl već zna da će stalke da rasproda pa će da nabavi i sledeću turu u to nemojte da sumnjati a oni neka gomilaju.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
  • 3

#8155 chamade

chamade
  • Members
  • 4455 posts
  • LocationBeograd

Posted 12 May 2020 - 05:39 PM

Pa uzmu i trafike koka kolu al se niko ne zali,niko to ne primecuje,samo da konstatujemo da ste skapirali da se sve preprodaje i da su na nas bedni standard cene duplo i vise vece od razvijenih zemalja

Kokakolu imaš da nadješ u svakoj rupi u zabačenom selu.

Naravno da je Lidl trebao da ograniči akcijsku prodaju na samo jedan komad baš zbog toga da bi i drugi imali priliku da kupe stalak.
Ovako mnogi ostadoše bez njega dok je njih nekolicina pokupilo sve što je bilo.
To nema veze sa bednim standardom.. to su Srpska posla.
  • 5
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
https://picasaweb.go...208760685671353

#8156 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 05:50 PM

Kokakolu imaš da nadješ u svakoj rupi u zabačenom selu.
Naravno da je Lidl trebao da ograniči akcijsku prodaju na samo jedan komad baš zbog toga da bi i drugi imali priliku da kupe stalak.
Ovako mnogi ostadoše bez njega dok je njih nekolicina pokupilo sve što je bilo.
To nema veze sa bednim standardom.. to su Srpska posla.

Aham kad ogranice i prodaju parizera,ta koka kola je na trafici najskuplja ali se i dalje prodaje,zato sto je nekom cimanje da ode do tempa na akciju,logicno,pa tako stalak i svaka druga roba ima kupca po razlicitim cenama,samo su ovde svi prepametni i ne placaju preko akcijske cene,srpska ili e bay posla ljudi trguju,treba zbog stalka da zatvore kupujem prodajem i apoteke koje su maske sa 5 din komad digle cene na 120,jesu to srpska posla da prave lopine ne kude nego sitne da vesamo
  • 0

#8157 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 12 May 2020 - 06:11 PM

U šta se sve mešam jbt.

Ja sam preprodavac.
Odem i kupim 10 stalaka. Naduvam cenu.

Prodam 3.

Ostalih 7 mi leži u ćošku, jer oni koji nisu pre kupili stalak jer im je bio skup NEĆE GA NI SAD KUPITI.

Za n meseci Lidl OPET da stalke na akciji.

Da li ću ja da

a) uradim isto

B) ponudim ove koji mi stoje po istoj ili nižoj ceni da više izvučem zarobljene pare

c) popušim jer kupci sad zinat neće da kupe od mene

Bakara je 100% u pravu.

• 4

#8158 bockokg

bockokg
  • Members
  • 1029 posts

Posted 12 May 2020 - 06:16 PM

rhythmking

Prosto, koji je tvoj motiv da prodaš stalak sa toliko većom cenom? Motiv, to je najbitnije.

• 0

#8159 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 06:17 PM

rhythmking
Prosto, koji je tvoj motiv da prodaš stalak sa toliko većom cenom? Motiv, to je najbitnije.

Bolje pusti neki triler sta se bakces ovom boranijom
  • 0

#8160 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Posted 12 May 2020 - 06:18 PM

U šta se sve mešam jbt.

Ja sam preprodavac.
Odem i kupim 10 stalaka. Naduvam cenu.
Prodam 3.
Ostalih 7 mi leži u ćošku, jer oni koji nisu pre kupili stalak jer im je bio skup NEĆE GA NI SAD KUPITI.
Za n meseci Lidl OPET da stalke na akciji.

Da li ću ja da

a) uradim isto
B) ponudim ove koji mi stoje po istoj ili nižoj ceni da više izvučem zarobljene pare
c) popušim jer kupci sad zinat neće da kupe od mene

Bakara je 100% u pravu.

Axaxax
  • 0

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users