Vidi zewa toalet papir 10 kom 590 din u idei,u lidlu je bio na akciji 300,kome da se zalimo?rhythmking
Dobro ti znaš o čemu se piše ovde. Prvo kao građaninu, treba da imaš neku građansku svest i kulturu pa da pomisliš da nisi jedini u gradu kome treba taj proizvod a u tom momentu i po toj ceni. Ovde čak nije ni kolegijalno kada se dobro zna da ovo koristi uski broj ljudi. Ali avaj, nakupi sve, pa posle preprodaj da se obogatiš?!?
Ali nisu oni krivi, kriv im je onaj koji im je dozvolio. Jedino što se i tu koriste metodama, pa po dva kupi direktno preprodavac, ali pošalje idete, pa snajka, komšija, kum i eto 15 komada. Za dva sata radnja opustošena, ali na oglasima koliko želiš, po "istoj" ceni.
Grung_66
Lidlu su se već ljudi žalili (ima na FB), pa je isti mimo njegove poslovne politike, iste proizvode opet za manje od 15 dana duplirao kroz akciju. Ali su objasnili da se kupuje metodom "snajka-kum-pobratim" i za dva sata iznesu celu radnju!
Jel vam se stvarno kao deci ne moze objasniti da sve sto kupite uzimate od preprodavaca i da ima negde jeftinije,ne kapiram sto ste bas besni na trgovce biciklima,ja sam cini mi se prvi postavio link ka toj akciji stalaka i licno ga imam na oglasu,hteo sam da ga kupim po 50€ ranije iako sam znao da je placen 30€ ,jel sam budala,nisam,nisam uopste ljut na preprodavca jer mnoge napadate neosnovano vodeci se nekim tudjim losim iskustvima