Uglavnom bezopasni sa CBC foruma?
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 11 May 2020 - 08:33 PM
Postavljeno 11 May 2020 - 10:28 PM
Jel ovo braća opustoše Lidl, pa kada normalan kupac dođe, dobije onu stvar?
Inače, nafiksirao lepu cenu.
https://www.2bike.rs...vo#.XrnRG0QzbCY
Ima i jeftinijih:
https://www.2bike.rs...it#.XrnSJkQzbCY
Postavljeno 12 May 2020 - 05:47 AM
Postavljeno 12 May 2020 - 07:46 AM
Ne možemo očekivati od takvih ljudi neki poseban moral a ni osnovni kada tvrde da to nije problem i da može svako to da uradi, ne razumeju ili neće da razumeju poentu.
Postavljeno 12 May 2020 - 07:48 AM
Boze sacuvaj,pa i oni pilici su se preprodavali,po cemu se biciklisticka roba razlikuje od drugih namirnica koje se preprodaju,da mi neko ogranici kupovinu jer mi na celu pise preprodavac,da se prekrstimAkcije bi trebali da kontrolišu sami prodavci po meni i dozvoljavaju kupovinu "samo" po 1 proizvod iste vrste.
Ne možemo očekivati od takvih ljudi neki poseban moral a ni osnovni kada tvrde da to nije problem i da može svako to da uradi, ne razumeju ili neće da razumeju poentu.
Postavljeno 12 May 2020 - 08:10 AM
rhythmking
Dobro ti znaš o čemu se piše ovde. Prvo kao građaninu, treba da imaš neku građansku svest i kulturu pa da pomisliš da nisi jedini u gradu kome treba taj proizvod a u tom momentu i po toj ceni. Ovde čak nije ni kolegijalno kada se dobro zna da ovo koristi uski broj ljudi. Ali avaj, nakupi sve, pa posle preprodaj da se obogatiš?!?
Ali nisu oni krivi, kriv im je onaj koji im je dozvolio. Jedino što se i tu koriste metodama, pa po dva kupi direktno preprodavac, ali pošalje idete, pa snajka, komšija, kum i eto 15 komada. Za dva sata radnja opustošena, ali na oglasima koliko želiš, po "istoj" ceni.
Grung_66
Lidlu su se već ljudi žalili (ima na FB), pa je isti mimo njegove poslovne politike, iste proizvode opet za manje od 15 dana duplirao kroz akciju. Ali su objasnili da se kupuje metodom "snajka-kum-pobratim" i za dva sata iznesu celu radnju!
Postavljeno 12 May 2020 - 11:51 AM
Čime bi vi štitili tržište, od koga i od čega? Zbog lenjosti ili neinformisanosti, zbog tuđe prilike da zaradi novac jer prvi se informisao i imao novac da u to uloži? Ko kome ovde brani da kupi po ceni koju nađe i stavi u prodaju po ceni kojoj želi? Hoćete da određujete i koliko će da košta nečiji radni sat? Otkako su busybodies počeli da mi dobro žele, sve mi je bilo "super" u životu, toliko da sam promenio državu u kojoj živim. Slobodno tržište sa kontrolom monopola, kontrolom kvaliteta i zaštitom kupca i nikakvim uplitanjem državnog aparata u druge stvari. Ono sve što kontroliše država u Srbiji (zdravstvo, školstvo, državne firme, minimalna plata) ne valja ni za k.
And now something completely different
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika