Kad sam pomenuo poznanstva ,to znaci da ne moram zagledati robu posto imamo uzajamno poverenje,znamo ko sta kupuje i prosledjujemo bez oglasavanja...
moguce je da nisam dobro razumeo, meni je delovalo kao u knjgama Duska Kovacevica..."ali u duši...dobar!...dobra duša!"
Sta me koji krasni krastavac briga kakva je cija dusa kad pazarim sticnu 28,6 a isporuce mi 30,9.
Ili sto je neko imao nesretno detinstvo pa mu hleb padao na namazanu stranu
ako mi taj neko umesto nove posalje izbusenu unutrasnju gumu?
Nit ce to da mi popravi bicikl, nit ce da mi vrati novac!
Ono sto sam zapravo hteo da kazem da je po meni forum OK za druzenje, medjusobnu pomoc i upoznavanje
a cini mi se da je berza nekako cist biznis, je tebi lovu ti meni robu i obrnuto.
Sa tim u vezi mi je malo cudno da neko ko je toliko godina na forumu i berza, pa jos sa toliko oglasa, da neko takav,
ima samo 41 post...stoga bih zakljucio (mozda pogresno?) da nesto i nisi zainteresovan da te ljudi upoznaju?!?!
...dugogodisnjim prodavcima se lako i cesto nadje propust u opisu,treba sve ispratiti i znati sto oni mozda ne podrazumevaju...
ja se trudim da ono sto radim uradim najbolje sto mogu.Msm da je najispravnije da drugi sude da li to OK, da li je dovoljno, ili nije.
Takodje znam da nisam savrsen i mnogo mi je lakse kad se setim da niko nije.
Ipak msm da ako covek nesto nije u stanju da radi kvalitetno, dobro i posteno msm da je bolje da batali, da ne muci ni sebe ni druge
...,svakom se desi da ima i losiju robu s falinkama a stavi besprekorno stanje po navici
Msm da je JF Kenedi rekao nesto u smislu da propust ne postaje greška dok ne odbijete da ispravite. Realno, svi gresimo!
Ako je podavac spreman da prizna ovo sto si ti rekao, i da u svakom pogledu stane iza toga,
ne vidim problem da primi nazad robu koja je losija od oglasene i dogovorene
jer nije dobio manje novca od dogovorenog.
Ako je *svakome se desi* najvisi poslovni domet nekog prodavca,
ja bih takvog prodavca najradije zaobisao i to savetovao svakome.