Pa ako napises da je deo u odlicnom stanju a on izgleda kao da je preziveo 3. svetski rat onda stvarno ne znam da li treba neko objasnjenje.
Ovo i ja vidim da je izjedeno i ne vredi vise od poklona,
Cuj 45 evrija...
Posted 11 April 2018 - 11:18 PM
Pa ako napises da je deo u odlicnom stanju a on izgleda kao da je preziveo 3. svetski rat onda stvarno ne znam da li treba neko objasnjenje.
Ovo i ja vidim da je izjedeno i ne vredi vise od poklona,
Cuj 45 evrija...
Ljudi lete na mesec,na sta bi licilo da mi ne znamo srediti kocnicu od neke ponike
Posted 12 April 2018 - 09:53 AM
Niko nikoga ne tera da kupi, moze on i za govno da traži 45€Ovo i ja vidim da je izjedeno i ne vredi vise od poklona,
Cuj 45 evrija...
Posted 12 April 2018 - 10:10 AM
Niko nikoga ne tera da kupi, moze on i za govno da traži 45€
Apropo tog slučaja....
Prijateljica moje žene kaže hoće da baci neki matori TV, i ja se ponudim da ga "pokloni" meni za 50€, kad jok kaže ona može ali za 150€...
E to je to, svako gleda vrednost na svoj način.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bravo.
Svako ima pravo da odredjuje cenu za svoj proizvod, ko hoce kupice a ko ne ide dalje.
Sa druge strane nije u redu da neko opisuje da je roba u odlicnom stanju, a to nije bas tako.
Ne aludiram na nikoga i nema veze sa prethodnim oglasom...
Posted 12 April 2018 - 11:59 AM
Posted 12 April 2018 - 02:20 PM
Posted 12 April 2018 - 04:21 PM
Posted 16 April 2018 - 09:54 PM
Poslao sam ti PP.Trebaju mi kurble, da konacno osposobim Trek 7000...
Izvinjavam se za neodgovor, mada nije do mene - nisam dobio nikakvu obavjest... Odoh da pogledam
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Posted 17 April 2018 - 09:09 PM
Pa naravno da nisi jer obavestenje ne stizu na flasu piva
"Ćuti bre Koma, nemo' te udavim u šolju..."
Posted 18 April 2018 - 10:15 AM
Moram ja uskoro da obiđem neki krug sa ovom pivo ekipom
Može, naravno, ali zavisi i od toga kakav ti je "beer/mileage ratio"
Posted 20 April 2018 - 03:01 PM
Loš pošto ne pijem pivo nego neke druge napitke nego mislio sam zbog tih vaših pauza, mada mi je sat pauze za pivo overkill
Treba mi neka zlatna sredina.
Kad odem sa Bakarom i ekipom ubiju me u pojam hahah, izvezem ja to nekako i uspone i tempo ali se posle danima sastavljam, ne da ne vozim nego ne ustajem iz fotelje
Posted 05 May 2018 - 04:46 PM
Ma to roba u odličnom stanju meni ništa ne znači, jer ono što je nekome odlično meni može biti neprihvatljivo.
Ja stanje robe cenim na osnovu količine para koje dajem za to pa mi je sve to relativno i primenjivo iskljucivo iz lične perspektive.
Opis stanja više volim kada piše bez tragova ili sa tragovima korišćenja, jer to preciznije objašnjava kakvo je stanje.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sto je jos gore i meni nikada nece biti jasno ako vec postavljaju oglase pristojno im posaljes poruku i pitas za neke detalje i to se ne udostoje da odgovore i to uopste kako ovde preko ciklo-berze tako ni na Viber i td...
0 members, 3 guests, 0 anonymous users