Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#7861 shonepa

shonepa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 321 posts

Postavljeno 01 August 2017 - 09:58 PM

Hahaha, a vidi sprej na slikama... Sigurno taze ofarbano sve i svašta... Sa sve zoom opremom :D

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
  • 0

#7862 vidak

vidak
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4661 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 30 December 2017 - 10:41 AM

Ha:http://www.2bike.rs/...-1#.WkdrZBYo80N

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
  • 1

#7863 Sideshow

Sideshow
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 231 posts
  • LocationCANNONDALE Quick

Postavljeno 30 December 2017 - 10:50 AM

Pa Drvce, covece, sto bar pedale nisi promenio?  :)

Jedan od lukavijih prodavaca! Prva nagrada  n:anim_19

A, da, treba mu za screenshot. Izvini.

• 0

#7864 marvas

marvas
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 464 posts
  • LocationBeograd/Surcin

Postavljeno 30 December 2017 - 11:08 AM

Ne ne ne, kaze da je oglas jer je mene cekao da se javim, i sada ce da me tuzi :-)

Послато са E6633 уз помоћ Тапатока
  • 0

#7865 omega

omega
  • Members
  • 3469 posts

Postavljeno 30 December 2017 - 11:41 AM

Искрено, ја тог човека уопште не разумем. Иначе, на КП тај бајс продаје неко из Бечеја, а на ЦБ Колумбо из Аде.

• 0

#7866 Sideshow

Sideshow
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 231 posts
  • LocationCANNONDALE Quick

Postavljeno 30 December 2017 - 12:45 PM

Verovatno mu se zuri sa prodajom, pa je na KP stavio na svoje oglase, a ovde je neko drugi umesto njega napravio profil i okacio kod sebe, ili je on to uradio.

Kako god, covek se pokazao u pravom svetlu, Skrecemo sa teme...

Drvce je otislo u potpalu :)

• 0

#7867 clapton

clapton
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 242 posts

Postavljeno 30 December 2017 - 01:59 PM

A koliko se branio i prao obraz posle prvog oglasa... Kakav biser.
  • 2

#7868 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1441 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 30 December 2017 - 02:21 PM

Pa vi ste krivi. Da ste mu tada poverovali sad ga ne bi prodavao. Makar ne tako ocigledno.
  • 2

#7869 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8929 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Postavljeno 30 December 2017 - 02:59 PM

Kad dajem savet, davno sam prestao da se uopšte uzbuđujem i razmišljam šta će neko s tim da radi. Milion puta mi se desilo da prijatelji, posle nekoliko sati konsultacija, odu i kupe nešto skroz deseto, neodgovarajuće (pa onda opet pada na mene da napravim da to može da radi  :)  ).

Isto tako, ko god da pita za savet, ne možemo znati, niti odlučivati šta će sa tim uraditi. U tom smislu, kad je prvi put "uhvaćen" oglas, ja sam prvo pomislio - ko zna šta se u međuvremenu izdešavalo? Možda su čoveku zatrebali novci? Možda je pročitao neki tekst na Bike Gremlinu, pa shvatio da taj desetofaz ništa ne valja? n2:Heristical  Možda neće ipak da vozi drumaš?

Skoro sam sa prijateljem bio u sličnoj situaciji, ali mi je odmah rekao da planira preprodati bajs - pa sam rekao da bih u tom slučaju naplatio sve što radim na tom bajsu, ili da ide u bilo koji servis - kako god misli da je bolje.

Ne razumem samo što čovek nije odmah napisao: "to je moja stvar, ko se ljuti - neka se ljuti" - nego se trudio da se pravda i tvrdi kako ne prodaje bajs, ako ga već prodaje - mada i to je njegova stvar.

Normalno je i lepo hteti pomoći ljudima. Sigurno je bilo i biće ljudi koji će takvu dobru volju "zloupotrebiti" da zarade nešto. Mislim da je procenat takvih mali i ne bih se time uopšte zamarao. Što se kaže "sve što radiš, sebi radiš". Tema o nabavci bicikla je svakako bila korisna svakome ko je u sličnoj dilemi oko nabavke.

• 5

bikegremlin-logo-250x80-1.png

#7870 Vanja_V

Vanja_V
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 313 posts

Postavljeno 30 December 2017 - 03:09 PM

Ja sam sinoc primetio oglas za prodaju ovog bajsa, postavio ga je drvce i pisalo prodato. Sta radi ni sam ne zna. Njegova stvar

Sent from my K013 using Tapatalk
  • 0

#7871 marvas

marvas
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 464 posts
  • LocationBeograd/Surcin

Postavljeno 30 December 2017 - 03:45 PM

Ja sam ga prvi izazivao od kako je poceo da pljuje po srbiji i srbima, u nekoj od tema pa nadalje, ali ni jednog trenutka nisam bio vulgaran ili bezobrazan kao on, niti sam otvoreno pretio i vredjao kao on.
Mene ipak vise zanima zasto mu administracija foruma tolerise visestruke naloge, na njegov zahtev brise teme, i precutno odobrava takvo ponasanje.

• 0

#7872 niipheus

niipheus
  • Members
  • 902 posts

Postavljeno 30 December 2017 - 03:59 PM

Mozda ne odobrava nego on to sam radi, haker
  • 1

#7873 omega

omega
  • Members
  • 3469 posts

Postavljeno 30 December 2017 - 04:14 PM

Ja sam ga prvi izazivao od kako je poceo da pljuje po srbiji i srbima, u nekoj od tema pa nadalje, ali ni jednog trenutka nisam bio vulgaran ili bezobrazan kao on, niti sam otvoreno pretio i vredjao kao on.
Mene ipak vise zanima zasto mu administracija foruma tolerise visestruke naloge, na njegov zahtev brise teme, i precutno odobrava takvo ponasanje.

Мени је такође засметало та самопљувачина и генерализовање Срба као лоше. Са друге стране није ми јасна цела прича око тог бицикла, исписа човек редове да се ,,оправда'', а само је упадао у глиб. На крају није морао ником ништа да објашњава, али је могао да скрати то једноставним и поштеним објашњењем. Или да се не јавља уопште. 

• 0

#7874 bakara

bakara
  • Members
  • 2437 posts
  • LocationnBGd

Postavljeno 30 December 2017 - 05:58 PM

Pa ovaj bajs za 550eur moze da kupi samo vrsni "poznavalac"

Mozda vredi toliko zato sto sada za njega zna pola srbije :)

• 3

#7875 NikolaMrka

NikolaMrka
  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 05 January 2018 - 06:04 PM

Nešto mi je zapalo za oko, pa to moram da podelim sa vama, dragi moji prijatelji.

Član Vuk iz Vranja je vrlo aktivan u delu oglasa gde su električni bicikli. Prodaje e-bicikle, punjače, displej-e itd. Na žalost, nije mnogo rečit, tj. ne postoji nikakav opis. Još jedan apel za administartore i moderatore da neki podaci o biciklu koji se prodaje moraju da stoje u oglasu da bi se oglas pojavio u rubrici, kao npr. veličina rama.

Juče, 04.dec je postavio sledeći oglas ovde, a već sada stoji da je bicikl prodat:

http://www.2bike.rs/...-pedelec-karbon

Oglas za isti ovaj bicikl na KP je aktivan:

https://www.kupujemp...99862-oglas.htm

• 1

#7876 Serbian_SPIRIT

Serbian_SPIRIT
  • Members
  • 1079 posts
  • LocationMeckenheim

Postavljeno 05 January 2018 - 06:17 PM

Moram da pitam šta je tu lukavo? To što ne piše opis (mrzi ga, ne razume se....) ili to što nije skinuo oglas sa kupujem prodajem. Stvarno ne vidim ništa lukavo u tome, ni ja ne pišem opširne oglase. Da li mi to ide u korist ili na štetu pitanje je.

Šta će biti sledeće da neko završi u ovoj rubrici, dragi prijatelji?

• 1

And now something completely different

https://www.youtube....d8weJKBVCnAPfgx

#7877 Saska

Saska
  • Members No Voting
  • PipPip
  • 43 posts

Postavljeno 05 January 2018 - 08:58 PM

Nešto mi je zapalo za oko, pa to moram da podelim sa vama, dragi moji prijatelji.

Član Vuk iz Vranja je vrlo aktivan u delu oglasa gde su električni bicikli. Prodaje e-bicikle, punjače, displej-e itd. Na žalost, nije mnogo rečit, tj. ne postoji nikakav opis. Još jedan apel za administartore i moderatore da neki podaci o biciklu koji se prodaje moraju da stoje u oglasu da bi se oglas pojavio u rubrici, kao npr. veličina rama.

Juče, 04.dec je postavio sledeći oglas ovde, a već sada stoji da je bicikl prodat:

Ne razumem samo po cemu se bicikli razlikuju od bilo koje druge robe koja sa prodaje po svetu,ako se kupac ne razume zasto bi morao prodavac,jel da ne trguje nekom robom ako nije upucen?pa onda su cigani najbolji trgovci sve znaju da nahvale

• 0

#7878 shoshonex

shoshonex
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 267 posts

Postavljeno 05 January 2018 - 09:53 PM

Nista cudno, pedale koje sam kupio pre 3 meseca se jos uvek mogu naci na oglasima berze.  n2:Heristical 

• 0

Ljudi lete na mesec,na sta bi licilo da mi ne znamo srediti kocnicu od neke ponike

#7879 NikolaMrka

NikolaMrka
  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 06 January 2018 - 11:12 AM

Nista cudno, pedale koje sam kupio pre 3 meseca se jos uvek mogu naci na oglasima berze.  n2:Heristical 

Moj prethodni post o članu Vuk je trebao da ide u temu "Prodavci - lenčuge", ali pošto nema takve teme, stavljen je ovde. Ali ovo nije jedini slučaj. Kako stati na put lenjivcima koji imaju veliki broj oglasa, a ne održavaju ih? Stvar prodaju, a oglas ostane. Admini i moderatori, nadam se da čitate ovo. Oglasite se.

• 0

#7880 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8929 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Postavljeno 06 January 2018 - 11:28 AM

Kako bi ti to rešio? Na kom nivou zvati SVE oglase i pitati je li aktuelno?
:)

Poslato sa sokocala mobilnoga
  • 0

bikegremlin-logo-250x80-1.png

3 članova čita ovu temu

0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika