SLAVISA ZAJECAR -prevarant!!!!!!!!
receno mi je da je volan original ali nema bar kod ili bilo kakav zig,ali da se kune u decu da je original jer je skinuto sa fabrickog bajsa(sto ne znaci da neko nije to prepakovao).naime receno je i da nema nikakvih ostecenja sem standardnih od kocnica i siftera sto je i normalno.da bi se uverio otisao sam kod majstora koji mi je pokazao kako izgleda original wcs fsa i 3t(svi su glatki iznutra i imaju bar kod i zigove cak i sticne koje je on imao)...nazvao sam ga da se majstor cuje sa njim ,on mu je reko kako nema pojma poceo da ga vredja i tu su se posvadjali... on je rekao da se vrati ali ako se on uveri u sve to da tek onda vrati pare,posle ovoga sto me je izradiio mu naravno na taj nacin ne bih slao ni govno.naravno u opisu pise flet a ustvari je rizer,ocigledno ne zna ni za toliko,korman je i iznutra lose uradjen tako da bi i glup video da je kinez.nazvao sam jos jednom da pitam oko vracanja on mi pominje nekih 100e za dalji razgovor...ako vam treba prevarant koji prodaje kradeno i kinesko sranje mozete ga zvati....
http://www.2bike.rs/...ar#.V5IbGtR97Gg
Ja sam u utorak upalio kola i otisao u Bg i kupio EYBL karbonca full XTR970 sa Ritchey kokpitom , i uredno ga prrgledao i platio .Pre polaska sam dobro pogledao slike i iz razgovora sa prodavcem saznao da je svaki sraf na biciklu fabricki i da nikad nista nije skidano sa bajsa , otisao sam na sajt proizvodjaca i uporedio specifikacije i slike i sve je bilo ok .Svi ste ga videli crni sa zelenim Manitouom , bio je na promociji cim otvorite oglase , a i sad je jer ga ja prodajem u delove .
Dan-dva kasnije sam ga rasklopio , oprao , slikao itd i oglasio , cena za polovan korman mi je bila logicna od 25eu a sticna alu WCS koja je imala ogrebotina je bila na 1300din sa textom oglasa : estetika nula ! Kupac me zove , kuka i moli da mu sve to dam za 3000din i ja se sazalim i posaljem mu . Na pitanje dali je original ja mu kazem kako sam ja dosao u posed iste i da ni ja ni bilo ko drugi nemoze da garantuje ali da poreklo robe nagovestava o cemu se radi .Licno sam prodao gomilu FSA KINEZA i nisam imao nikad reklamaciju niti sam nekog ubedjivao da je to original , naprotiv svima kazem poreklo pa neko kupi , neko ne .
Kada me je kupac pozvao lepo sam ga saslusao i rekao mu da kod mene nije bilo nikakvih naprslina i DA MOZE DA MI VRATI BEZ OTKUPA (zbog losih iskustava) pa da se ja uverim u neispravnost i vratim novac na sta je on raspalio paljbu po meni kako to nije original i kako nema bar kod .OK , nema , nema ali bar ja znam kako izgledaju kinezi .Onda mi je dao nekog *majstora* na telefon koji je mi je rekao citiram : *SLUSAJ BRE SOME JEDAN* na sta sam ja njemu odgovorio po zasluzi i spustio slusalicu . Kada me je kupac ponovoi kontaktirao rekao sam mu da razgovor mozemo nastaviti kada mi se njegov *majstor* izvini za izrecenu uvredu u vidi 100eu . Zaprecena sudska kazna za takvu uvredu je minimalno 40000din. Kada se zalite na forumu napisite istinu a to u ovom i vecini slucajeva nije slucaj .Inace javno objaviti da je neko prevarant moze da Vas kosta strahovito ako Vas taj da na sud . Jos pise u oglasu kako ja prodajem kradene kineze , ako je kradeno ono sto sam posteno platio 630eu onda bih ja trebao postaviti pitanje prodavcu od koga sam ja kupio ...a njemu SVAKA CAST .Necu da ga pominjem poimenice jer nije predmet ove teme .ZA ANDRIJU PRAVNI SAVET : DAJ NEKOM SVOM ADVOKATU DA PROCITA STA SI NAPISAO U OGLAS I RECI CE TI DA SE ZA TO IDE U APSU 1/1 .