Pozz "ljudi". Kad već toliko pričate o meni red je i ja da se javim.
1. Što se tice XCR vile, bile je namenja za devojku, ali u međuvremenu kupljena je RS Reba za 60€ u odličnom stanju samo bez lock ručice, zašto onda da neko ima xcr i zašto da je ne proda?! Vila je inače otišla u zamenu za dva nova rotora od 203mm jer mi je bilo krajnje glupo da je uzmem za dž, a usput je bila na servisu najosnovnijeg čišćenja i podmazivanja što se i može samo uraditi na toj vili. Tako da ne shvatam prozivku.
2. Bontager točkovi, bili isto u sevisu, zamenjene kuglice i mast u prednjem točku, i JEDNA žica u zadnjem točku. Isto, ZAŠTO ih ne bih prodao?! Platio sam ih isto "kao i vilu" samo u kešu. I sve je u odličnom stanju.
3. Nit' sam Denis, nit sam Kuga, to što neko ima samo nick name na profilu ne znači da je neko po imenu koje vi izmislite tj. koje izmisli dotični "jakota" koja zna da se javlja na svaku temu,a nema pojma o čemu priča i o kome priča. Zašto se isti taj dotični nikad meni ne javi na telefon ili preko 2bike poruka i da vidimo gde je njegov problem, nego samo zna da proziva ljude, pa vi vidite čiji i kakav je OBRAZ u pitanju.
DOTIČNI "JAKOTA" AKO IMA NEKI PROBLEM NEK MI SE LEPO JAVI DA SE NAĐEMO NA KAFI PA DA VIDI O KOME I ŠTA PRIČA UZ MOJU LIČNU KARTU.
Pozdrav!