Moze a i ne mora da ima veze. Ako na forumu ima serijski broj,trazi od prodavca pa uporedi ako ti to nesto znaci.Nadjoh malopre bajs koji mi se svideo odgovarao i reko aj ukucam u google da vidim sta ce mi izbaciti iskustva rew i slucajno naletim na isti takav bajk na nemackom forumu u delu ukradeno, ista oprema ,sve isto ...
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 02 April 2014 - 12:32 PM
Postavljeno 02 April 2014 - 12:40 PM
Dzivdzane teras nas da svi budemo generali posle bitke a po malo i policajci, ali ajde...Nemam vremena da pisem nastavicu kasnije.
nisam bas primetio da nas je nesto terao.
Za sebe sam skoro siguran da sam se "umetnuo" samovoljno
Ni u jednom trenutku nisam stekao utisak da je post bio tipa "tužibaba".
Koliko sam shvatio kolegu Dzivdzana njegov cilj je bio "informisanje" biciklistke javnosti
a ne pokusaj da nesto ispravi ili trazi pomoc. Nekako mi se cinilo da se sa svojim gubitkom vec bio pomirio. Ja sam samo rekao da mislim da bibilo dobro da ispostuje i taj deo dobrih trgovackih obicaja da drugoj strani kaze sta misli i da onda ima kompletnu sliku a ne predpostavku kompletne slike. Nazalost, slika i Dzivdzanova prepostavka se ne razlikuju ni za ič.
Postavljeno 02 April 2014 - 03:49 PM
Kada na bajsu nesto ne stima vidi se iz aviona. I da nije kompetentan odneo ga je u servis. Da li mislis da bi jedan servis sebi pravio losu reklamu da se kako ti kazes ugradis u cenu, ili sebi nabaci posao, za nekih 20e sto ce imati mozda proviziju na delovima i da kazes maks 30e za ruke majstora. To se tako ne radi. Nema ovde policajca ili generala. Ja da idem na put ne bih ni otvarao bajs. Rekao mi covek da je u dobrom stanju. Da sam armstrong ne bih mogao da sjebem srednji pogon za 3 meseca.Dzivdzane teras nas da svi budemo generali posle bitke a po malo i policajci, ali ajde. Kupio si bajk na nevidjeno i stig'o ti je brzom postom? Stig'o je pre podne a ti si po podne otiso na privremeni rad? Imao si malo vremena da ga probas i ustanovis da je neispravan? Da li si dovoljno kompetentan da procenis neispravnost delova? Teras ga u servis a oni ti kazu da polovinu delova trebaju da promene. Ti pristajes na to i uredno dobijas fiskalni racun. Da nisu oni sebi "MALO" nabacili poso? Da li su ti dali neispravne delove? Kazes da bicikl nisi vozio jer si otiso na privremeni rad? Posle mesec dana ti je glupo da zoves prodavca jer mu se nisi odma javio. Racunas na to nepisano ili pisano pravilo da se nesto reklamira u par dana, pa ti je blam da ga zoves. Nemam vremena da pisem nastavicu kasnije.
Postavljeno 02 April 2014 - 04:08 PM
Postavljeno 02 April 2014 - 07:29 PM
Postavljeno 02 April 2014 - 10:53 PM
Imajuci u vidu sta mi se desilo I kako sam prosao sa Lajosem, bez ikakve namere da se zalim I kukumavcem ili da ikoga prijavljujem, odlucio sam da samo podelim svoje iskustvo sa ostalima u nadi da ce nekome za eventualnu buducu kupovinu ili saradnju sa gore pomenutim biti od koristi.
Inace da, nov sam u ovome, a ovaj bajs sam odabrao na preporuku prijatelja. Takodje, jako bitan faktor su mi bile usmene (telefonske) garancije prodavca, a I to koliko oglasa ima. Sta mogu, skola se placa...
Mislim da je predlog koji je dao Villain jako dobar. Bilo bi super kada bi ispod svakog oglasa prodavaca koji su ovde salzuili temu bio link ka njoj, i verujem da bi to smanjilo broj ovakvh ili slicnih situacija.
Postavljeno 03 April 2014 - 07:58 AM
Postavljeno 03 April 2014 - 08:22 AM
Postavljeno 08 April 2014 - 09:08 AM
Postavljeno 09 April 2014 - 06:24 AM
Mico Ljubanic, Temerin
http://cikloberza.co...member_Id=17026
Postavljeno 09 April 2014 - 05:41 PM
ali...
http://www.cikloberz...w.php?id=140785
MP3 plejer za RONIOCE
Postavljeno 09 April 2014 - 06:04 PM
Postavljeno 09 April 2014 - 08:08 PM
Postavljeno 10 April 2014 - 06:34 AM
...nema veze sa biciklizmom
Ne, nego sam mislio, koji će to bolid da roni i sluša muziku i na šta taj zvuk liči. Ajde dok si na površini...
Postavljeno 10 April 2014 - 11:18 AM
Ima plivaca po gradskim bazenima koji koriste ovakve plejere. Kace se na strap naocara i kablic za sluske je kratak, taman da dohvati do usiju.
Zvuk se prenosi preko slusnih koscica u uvetu, isti je ispod vode i iznad (probao od drugara plivaca)
Postavljeno 10 April 2014 - 04:26 PM
Za neki dan treba da stigne bajs jednom momku.Izabrali smo biciklu , razgovarali sa prodavcem i deluje posteno momak.Kaze da radi sa tim.Slaze se da je malo pogledamo.
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika