Pa možeš da pogrešiš za jednu stvar, već za dve tri malo je....previše za nemarno...
Ma cisto obmanjivanje kupaca, po ko zna koji put od strane doticnog Lajosa.
Postavljeno 29 March 2014 - 08:17 PM
Pa možeš da pogrešiš za jednu stvar, već za dve tri malo je....previše za nemarno...
Postavljeno 29 March 2014 - 10:38 PM
Po meni, cim prodavac kaze da je bajk u super stanju, a ovamo ga posalje coveku sa delovima koji su za zamenu to vec govori o tome koliko je prodavac posten... zasto bi uopste dolazio u situaciju da ponovo zove prodavca i trazi reklamaciju a sve je bilo u "super stanju"...
ti nikad nisi pogresio u zivotu? Ja jesam, a voleo bih da nisam.
Nije fazon u tome da li sam ja pogresio u zivotu, nego u tome sto ljudi grese ali na racun drugih i to sve vise mislim sa namerom,, ako prodje prodje a ako ne onda cemo da popravljamo gresku...
ne resava nista. Sad Lajos procita i napise sto mi se nisi javio, vratio bih ti novac. I...sta onda, gde smo tad?...kasno je da se sada zalim i potrazujem nesto (garancija ili novac nazad) sto vrlo verovtano od takvog coveka ne bi dobio...
Postavljeno 29 March 2014 - 10:45 PM
Nije fazon u tome da li sam ja pogresio u zivotu, nego u tome sto ljudi grese ali na racun drugih i to sve vise mislim sa namerom,, ako prodje prodje a ako ne onda cemo da popravljamo gresku...
ako su stvari zaista tako crne kako mi se cini iz vasih postovaMa cisto obmanjivanje kupaca, po ko zna koji put od strane doticnog Lajosa.Pa možeš da pogrešiš za jednu stvar, već za dve tri malo je....previše za nemarno...
Postavljeno 30 March 2014 - 07:35 PM
Postavljeno 30 March 2014 - 08:24 PM
Mislim da sam ipak u pravu. Na forumu ima vise njih koji su "prevarei" od strane pomenutog prodavca. Nema svoju temu ali moze se lako naci u pretrazi.
Postavljeno 30 March 2014 - 08:35 PM
Postavljeno 31 March 2014 - 03:14 PM
Postavljeno 31 March 2014 - 09:28 PM
Postavljeno 01 April 2014 - 08:25 PM
Postavljeno 01 April 2014 - 09:21 PM
Cao drustvo, pre svega izvinite sto malo kasnim sa porukama…
Naime, nisam odma’ zvao Lajosa upravo iz razloga sto sam se nekoliko puta pre kupovine bicikla cuo sa njim I u svakom razgovoru, a pisalo je I u oglasu, dobijao sam uveravanja da je bicikl tehnicki savrsen, te sam bio ubedjen da mi je covek uvalio kosku.
Medjutim, malopre sam ga pozvao I razgovarao sa njim. Uveravao me je da mi je poslao ‘tehnicki savrsen’ bajs, da sam ja to mogao da pokvarim I kaze da je to normalno nakon voznje bicikla. Obzirom da sam mu rekao da sam morao da otputujem zbog posla I da nisam ni probao bajs do skoro, te da mu mogu poslati racune iz servisa da se uveri kada sam ih posetio I koliko je kostalo, samo mi je rekao da mi nikako ne moze pomoci I da sam trebao da se javim odmah, te da reklamaciju nakon mesec, mesec I po dana ne moze prihvatiti niti na bilo koji nacin redukovati moje troskove. Korektno, jel da?
Jos nesto, da ne bude zabune, nisam imao nikakvu informaciju o tome kakav je Lajos I da li je ili nije prevario neke kupce.
Postavljeno 01 April 2014 - 10:25 PM
Postavljeno 02 April 2014 - 06:00 AM
Postavljeno 02 April 2014 - 09:26 AM
Postavljeno 02 April 2014 - 10:19 AM
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika