Postoji u Čačku jedna grupa dokonih klinaca,od "dobrostojećih roditelja",koja "vrti" skupe bicikle i delove,po principu "kupim za 1000,probam,pa prodam za 500 kada mi dosadi,zabole me,i onako ću dobiti ponovo".u Cacku se oglasava vila koja je kod nekog drugog u Valjevu, bar sudeci po sliki.
Il Cacanim (nekog razloga) samo zlorabi fotku Valjevca, il postoji neka dvosmerna zavera,
il jedan nije stigao da skine oglas kad je prodao onom drugom (oba datirana 20.nov)
dok je fraza "sa daljinskim unilokom" verovatno vec postala deo svakodnevnog recnika
Nisu prevaranti,ali ne razumeju se puno,tako da im dosta toga promakne.Kod njih je sve u besprekornom stanju,kao novo,ali se orjentišu samo na izgled,oko mehanike i tehnike nemaju pojma.(zato što ih mrzi da nešto nauče,kao i ostale iz njihove generacije)
Delovi i bajkovi koje oni prodaju su,uglavnom,u istom stanju u kome ih oni i nabavljaju(zato što samo poziraju po gradu),skoro da i ne voze uopšte.
Par puta sam iz kola video da Specom fulašem iz 2012 godine idu u prodavnicu,ili sa karboncem sa xtr opremom u školu.
Uglavnom,jedna zanimljiva družina.Meni je najzanimljivije što su "izgustirali"motore,obično je obrnuto.
Koliko će ih ovo "držati",videćemo...
Pusti ih nek se igraju i javi nam kad predju na drumase.