Kako te nije sramota da mi trazis 25e!Vazi javljam ti, spremi 25e.
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 12 November 2013 - 08:47 PM
Ti bre okaci lampu od 19$, i dodaj na to postarinu i PDV koji ces morati da platis i otvaranje paketa i vec si dosao na 20eur. (jbga @aztek jaka ti ta cena )
http://dx.com/p/ultr... ... 650-192055
identicna lampa, isto bez baterije i punjaca. Moja greska, sada je 14e ali do pre neki dan su bile na popustu. Verovatno ih covek tu uzima bez baterije i punjaca, i onda prodaje sa svojom marzom.
mislio sam da sa DealExtreme nema postarine?
USD 19 i jeste negde oko 14 EUR.
Carina i PDV o skracenom postupku bi bili 30% a po redovnom oko 40%
dize cenu do 20 EUR. A prodjana cena je 25EUR_
Ako je 25% -75% zarade problematicno onda je prodavcu mesto u temi cene na trzistu
a (po mom misljenju) nikako medju prodavcima koji se sluze lukavstvima.
Sve je covek u oglasu dao jasno, glasno i otvoreno
a kome se svidja nek kupi kome je mnogo nek ne kupi
a predlazem da onaj koga nerviraju ovakvi prodavci ne traci ni svoje ni nase vreme
vec da ode na drugi sajt da se manje nervira.
Posted 13 November 2013 - 10:06 AM
Sasvim suprotno svemu rečenom, ovde se stalno ističu oglasi u kojima se nešto ili lažno predstavlja (prevara) ili neko smatra da je mnogo skuplje nego ista roba na drugom mestu (što nije ni prevara, ni lukavstvo, osim ako prodavac tvrdi da je jedini na svetu koji to prodaje ili da je najjeftiniji).
Posted 16 November 2013 - 10:30 PM
http://www.cikloberz...w.php?id=130400
Posted 16 November 2013 - 10:44 PM
A i lepo piše: "Pozovite za vise informacija"... pa ako ti nije jasno pozoveš i pitaš a ne kupiš pa posle napadaš prodavca što ti nije servirao uputstvo za upotrebu bidona!!!
Nećemo valjda da se pretvorimo u amere! -> ako na šrafcigeru ne piše decidno "NE GURATI U UTIKAČ" ti ga zabodeš pa onda tužiš proizvođača šrafcigera što te nije upozorio da će te udariti struja!!!
Ni na jednom oglasu za
- gume ne piše da treba da ih naduvaš da bi mogao da ih voziš,
- hidrauliku ne piše da treba da menjaš ulje periodično da bi kočnice lepo radile,
- lulu ne piše da na njoj ima nekih šrafova koje treba dobro zategnuti da ne bi bajs odlučivao gde se ide umesto vozača,
- menjače ne piše da ti trebaju i bužiri da bi funkcionisali kako treba,
- ...
Posted 16 November 2013 - 10:55 PM
Inače cena je sasvim korektna i mislim da je dobra kupovina aku neko može da nabavi bidon koji košta oko 4€. Nov nosač sa bidonom je na popustu 25€. Jedan upravo putuje ka Beogradu,
Posted 16 November 2013 - 11:08 PM
S tim točkovima u suštini ne možeš ni da se slikaš sem ako ne nađeš rezervne delove za Nexus SG-8R25. Možeš da iskoristiš gume (koje nisu nove) i felne, žice njverovatnije ne sem ako se ne potrefi da su neke univerzalne dužine...
Posted 18 November 2013 - 04:59 PM
Btw,zna li neko kakva je ono pila na zadnjem točku?Ili se radi o izgubljenom šurakenu Majkla Dudikofa(Američki ninđa 72 i pol deo)?!
Posted 18 November 2013 - 05:16 PM
u jbt bajs sa cirkularomŠto volem ovakve oglase:http://www.cikloberz...w.php?id=130655
Btw,zna li neko kakva je ono pila na zadnjem točku?Ili se radi o izgubljenom šurakenu Majkla Dudikofa(Američki ninđa 72 i pol deo)?!
Posted 18 November 2013 - 05:36 PM
Verovatno čovek nije znao u koju temu da ga postavi, prikladnije bi bilo u zanimljive biciklističke slike ili tako nešto, ali cirkular na bajsuBicikl jeste smesan, ali ne znam zasto je prodavac lukav tj u ovoj temi Meni ovo sa velicinom nije jasno, mozda zato, jedino ako sam nesto drugo propustio.
Posted 18 November 2013 - 07:11 PM
Da li je lukavstvo, neznanje ili nešto treće procenite sami, ali koiko ja znam u ovaj nosač bidona ide samo namenski bidon koji je inače vrlo jeftin, ali uz poštarinu košta debelo.
http://www.cikloberz...w.php?id=130400
Nisam ni rekao da je čovek lukav ili prevarant, samo sam u nedostatku bolje teme ovde hteo da ukažem na potencijalni problem.
Inače cena je sasvim korektna i mislim da je dobra kupovina aku neko može da nabavi bidon koji košta oko 4€. Nov nosač sa bidonom je na popustu 25€. Jedan upravo putuje ka Beogradu,
moja je procena da je u pitanju neznanje
jer u ovaj nosac ide svaka boca sa konusnim telom
(mislim da "originale" pravi ZEFAL ali da moze i ROTO)
ne mora da bude brendirana TUNE
Posted 18 November 2013 - 07:23 PM
Što volem ovakve oglase:http://www.cikloberz...w.php?id=130655
ne bih mogao da se zakunem
ali cini mi se da je u pitanju
onaj plasticni stitnik zbica kod zadnjeg lancanika
koji samo je ofarban/dizajniran kao cirkular
Posted 18 November 2013 - 08:31 PM
Ruku na srce, i nema, bar takvog ja jos nisam video...cak ima i neke smesne male branike, lici na drumasa a nije bas ni drumas, neki kineski transformersAli deo oglasa koji kaze ovakvog bicikla nema na nasem trzistu JOS!
Posted 18 November 2013 - 09:10 PM
Da li je lukavstvo, neznanje ili nešto treće procenite sami, ali koiko ja znam u ovaj nosač bidona ide samo namenski bidon koji je inače vrlo jeftin, ali uz poštarinu košta debelo.
http://www.cikloberz...w.php?id=130400Nisam ni rekao da je čovek lukav ili prevarant, samo sam u nedostatku bolje teme ovde hteo da ukažem na potencijalni problem.
moja je procena da je u pitanju neznanje
jer u ovaj nosac ide svaka boca sa konusnim telom
(mislim da "originale" pravi ZEFAL ali da moze i ROTO)
ne mora da bude brendirana TUNE
Originalni bidon(koji tune samo štampa) za ovaj nosač je Tacx source.Roto takođe šljaka-za Zefal nisam znao.Još jedan problemčić je što šrafovi moraju biti ''bez glave'', tj. ne smeju da vire-inače bidon ne ulazi.Katastrofalan nosač.Mislim da lošiji ne postoji.Kad se ubaci bidon-on se zaglavi, i bez laganog okretanja i izvlačenja u isto vreme-može lako da se polomi...ja ga imam samo za ukras, i za ne daj bože...
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users