Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 13 September 2013 - 10:36 AM
Nigde nisam ni napisao da je to loše.Uostalom i oni koji stavljaju cene na berzi,vode se logikom profita,i neretko "precenjuju" vrednost svojih artikala.Moja radoznalost je više usmerena ka intencijama onih trgovaca koji ne stavljaju cene svojih artikala.Utisak je da oni računaju i na "extra profit" ,odnosno na ovčice koje će uz njihovo milozvučno blejanje sa zadovoljstvom ošišati.Sta ima lose u tome da prodavac pokusava da izvuce sto vecu cenu za ono sto prodaje?
Postavljeno 13 September 2013 - 12:57 PM
Nigde nisam ni napisao da je to loše.Uostalom i oni koji stavljaju cene na berzi,vode se logikom profita,i neretko "precenjuju" vrednost svojih artikala.Moja radoznalost je više usmerena ka intencijama onih trgovaca koji ne stavljaju cene svojih artikala.Utisak je da oni računaju i na "extra profit" ,odnosno na ovčice koje će uz njihovo milozvučno blejanje sa zadovoljstvom ošišati.Sta ima lose u tome da prodavac pokusava da izvuce sto vecu cenu za ono sto prodaje?
Lepo receno
Postavljeno 13 September 2013 - 10:22 PM
Postavljeno 14 September 2013 - 07:01 PM
Postavljeno 14 September 2013 - 07:16 PM
Da, ali cemu onda full sus carbon ove klase ako se vozi pretezno na asfaltu? Cak i ja sebi postavljam to pitanje koji 30x jeftiniji MTB koristim mozda 10% na offroadu (tj zasto koristim MTB a ne trekking), ali da kupujem ovoliko skup bajs da bih ga pretezno vozio po asfaltu, nekako, bar u mojoj glavi, nema smisla
Iako smatram da su ti pitanja razumna (i vise od toga za nase uslove)
opet ne vidim nista cime je oglas zasluziuo da se najde u ovoj temi
A sta ako ga je, npr, samo nagadjam, dobio ga u kompenzaciju da izvuce cenu nekog pretereanog farbanje nekog besnog auta, ako/kad vec nije mogao da iscupa lovu Onda ga pripremio (samo je servis za skidanje svih delova i sastavljanje sigurno platio preko 50eur), ofarbao i vozikao neko vreme izgustirao i teraj dalje, prodaje ga. Sve u oglasu je istina, drzao sam delove u ruci kad je bio rastavljen, bajs je kompletno air brushiran (XENTIS KAPPA tockovi farbani pa lakirani) totalno unikatan (sve po redu, kao kad gledas PIMP MY CAR), a prodavac se ovde provlaci kao lukav samo zbog cena, sto je IMO zalosno. Da imam kinte ne bih se ni malo razmisljao, osim o promeni boje
Postavljeno 17 September 2013 - 08:10 AM
Postavljeno 17 September 2013 - 09:05 AM
Postavljeno 17 September 2013 - 11:46 AM
A sta bi moglo da mi bude nejasno, nema pet stvari?Gresis, ima. Sta ti konkretno nije jasno?
Kompletne hidraulike jacih klasa idu za 100e. A ovde jedno crevo 30e? Eto to.
Kao sto sam rekao, ne znam cene tacno, ali mi nije normalno da jedno crevo kosta 30e..... i nije u fabrickom pakovanju, ako i postoji to uopste...
Postavljeno 17 September 2013 - 01:30 PM
Evo pogledaj cenu ovde koliko se krece to sto on nudi, ipak je to Formula pa je i jedno (obicno) crevo preskupo..
http://www.universal... ... egory=2228
Postavljeno 17 September 2013 - 03:30 PM
Sve najbolje coveku koji me prevario
Dragan Petkovic B.Basta
Postavljeno 17 September 2013 - 04:18 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika