Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 10 September 2013 - 06:30 AM
Unikat jeste stvarno, siguran sam da bi veoma malo imalo ovakvu ideju, da spakuje slick gume (barem na slici, u oglasu stoji Marathon PLUS) na karbonski FS bajk sa FOX viljuškom, sa karbonskim XC točkovima i Gustav M DH kočnicama, i uz sve to Dura Ace pogon sa 56/44 šajbama...
E sad, koliko god da je unikatan, smatram da je neupotrebljiv izašta osim vozikanje po gradu (s obzirom da je "mala" šajba 44T) sa kadencom 30, a o cijeni da ne pričamo, poštujem ja tuđi rad ali...
PS: Možda mu je uletila nula viška?!
Postavljeno 10 September 2013 - 09:22 AM
http://cikloberza.com/show.php?id=121932
Unikat jeste stvarno, siguran sam da bi veoma malo imalo ovakvu ideju, da spakuje slick gume (barem na slici, u oglasu stoji Marathon PLUS) na karbonski FS bajk sa FOX viljuškom, sa karbonskim XC točkovima i Gustav M DH kočnicama, i uz sve to Dura Ace pogon sa 56/44 šajbama...
E sad, koliko god da je unikatan, smatram da je neupotrebljiv izašta osim vozikanje po gradu (s obzirom da je "mala" šajba 44T) sa kadencom 30, a o cijeni da ne pričamo, poštujem ja tuđi rad ali...
PS: Možda mu je uletila nula viška?!
jos kad bi mi objasnio sta je "lukavo" u svemu sto si nabrojao ili sto je prodavac uradio/objavio?
Ako je cena jedini "problem", imamo posebnu temu za/na tu temu
Postavljeno 10 September 2013 - 10:38 AM
Možda meni to deluje kao preterivanje (blago rečeno) i možda je to normalna marža u Srbiji (u kom slučaju pod hitno treba da pomnožim moje cene sa barem x 3) ne znam, dajte neku smernicu
A možda su ljudi u Srbiji stvarno ovce pa ih treba šišati, u kom slučaju opet treba da pod hitno dignem cene jedno 3 puta...
Postavljeno 10 September 2013 - 08:11 PM
Pa ti probaj, mozda te kreneMožda meni to deluje kao preterivanje (blago rečeno) i možda je to normalna marža u Srbiji (u kom slučaju pod hitno treba da pomnožim moje cene sa barem x 3) ne znam, dajte neku smernicu
A možda su ljudi u Srbiji stvarno ovce pa ih treba šišati, u kom slučaju opet treba da pod hitno dignem cene jedno 3 puta...
Sta te briga ko koliko drzi cenu, ti drzi koliko ti mislis da treba.
To su klasicne pilicarske zamene teza.
Postavljeno 10 September 2013 - 08:34 PM
A plus mu cine uslugu, jer on ima 3x konkurentnije cenePa ti probaj, mozda te krene
Možda meni to deluje kao preterivanje (blago rečeno) i možda je to normalna marža u Srbiji (u kom slučaju pod hitno treba da pomnožim moje cene sa barem x 3) ne znam, dajte neku smernicu
Sta te briga ko koliko drzi cenu, ti drzi koliko ti mislis da treba.
To su klasicne pilicarske zamene teza.
Postavljeno 10 September 2013 - 09:46 PM
Ako vec trgujes onda ti bar znas kakva je trgovina i kako to sve ide i kako utice na druge trgovce i kupce.ja bi radije 500% zaradu
Totalno je bez veze komentarisati neciju cenu...
Znas gde ima jeftinije?
Odes i kupis tamo, neces valjda da placas skuplje.
Ne znas gde ima jeftije, a to ti treba?
Onda je to prava prilika za tebe. =D>
Ni kupci nisu veverice.
Postavljeno 12 September 2013 - 08:02 AM
Odes i kupis tamo
Evo neki kupili
Policija zaustavila prazan autobus u kojem je pronađeno 8 bicikala za koje ih je neko u Beču navodno zamolio da prebace u Srbiju..
http://www.kurir-inf... ... nak-980767
Postavljeno 12 September 2013 - 06:28 PM
Kako bi bilo da ovog lika moderatori malo propuste kroz sake? Ajdeee sto mu se delovi vuku mesecima po oglasima, neka barem stavi cene da imamo uvid, a ne da ga cekam po mesec dana da se udostoji da mi odgovori i da na kraju lupi cenu da se us*res..ne znam da li prosipa neku pamet ovde na berzi, uglavnom ide na zivce..
p.s eh da, ima tu i nekih duplih oglasa..
Postavljeno 12 September 2013 - 08:44 PM
Ono sto jos ne razumem je njegova "politika" trgovine, kao da mu nije u interesu da sto pre proda nesto. Ja takodje povremeno prodajem (svoje) delove na berzi, i kad mi se javi neko zainteresovan, polomim se da mu sto pre odgovorim, bilo da mi se javi preko maila, sms-a ili kako vec...
Postavljeno 13 September 2013 - 07:49 AM
Postavljeno 13 September 2013 - 08:01 AM
Nemam nista protiv njega, ali ne volim ljude koji ne napisu cenu nego gledaju koga koliko mogu da klepe. Opet ne kazem da on tako radi, ali 80 posto njih koji ne pisu cene to rade.
Postavljeno 13 September 2013 - 08:09 AM
Bojim se da si apsolutno u pravu kada je o ovome reč.Ne mogu da se setim nijednog prihvatljivog razloga zbog kojeg prodavac ne bi stavio cenu onoga što prodaje(nije valjda da ne zna koliko to vredi?! ),osim da nekog navuče na tanak led i izbiju mu iz džepa još koji evrić.Fore tipa:u gužvi sam,mnogo radim i sl. jednostavno ne piju vodu.Ali za to je sam kriv zato sto ne napise i cenu...
Nemam nista protiv njega, ali ne volim ljude koji ne napisu cenu nego gledaju koga koliko mogu da klepe. Opet ne kazem da on tako radi, ali 80 posto njih koji ne pisu cene to rade.
Postavljeno 13 September 2013 - 08:46 AM
Sta ima lose u tome da prodavac pokusava da izvuce sto vecu cenu za ono sto prodaje?Ne mogu da se setim nijednog prihvatljivog razloga zbog kojeg prodavac ne bi stavio cenu onoga što prodaje(nije valjda da ne zna koliko to vredi?! ),osim da nekog navuče na tanak led i izbiju mu iz džepa još koji evrić.
Pa i kupac kada kupuje gleda da sto jeftinije prodje, i ne otima kupcu niko pare nego on sam odlucuje kome ce da ih da.
5 članova čita ovu temu
0 članova, 5 gosta, 0 anonimnih korisnika