Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#6101 zare

zare
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4296 posts

Postavljeno 25 December 2012 - 03:16 PM

Lepo je to sto je odgovorio iskreno. Ali sta bi bilo da ga nisi pitao da li je Specialized ram?? Da li bi ti sam rekao da nije. Ako bi rekao zasto to nije napisao u oglasu?? Nailazio sam i ja na slicne prodavce. Pricaju pricu dok ih pustis, pa kada vide da znas da nije tako onda okrecu list i sve priznaju. Ne radi se tako posao.

U sta ovo spada:
http://www.cikloberz...ow.php?id=90655

Covek lepo kaze da je ram udaren, varen itd. Sta tu nije u redu? Pa to sto ga je danima unazad prodavao kao potpuno ispravnog. Lepo je sto je promenio pricu, mada da nije verovatno bi zavrsio u ovoj temi, sasvim opravdano.
  • 0
.

#6102 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 25 December 2012 - 03:47 PM

U sta ovo spada:

U sekundarnu sirovinu :D
  • 0
Postavljena slika

#6103 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 25 December 2012 - 04:21 PM

Lepo je to sto je odgovorio iskreno. Ali sta bi bilo da ga nisi pitao da li je Specialized ram?? Da li bi ti sam rekao da nije. Ako bi rekao zasto to nije napisao u oglasu?? Nailazio sam i ja na slicne prodavce. Pricaju pricu dok ih pustis, pa kada vide da znas da nije tako onda okrecu list i sve priznaju. Ne radi se tako posao.

U sta ovo spada:

Covek lepo kaze da je ram udaren, varen itd. Sta tu nije u redu? Pa to sto ga je danima unazad prodavao kao potpuno ispravnog. Lepo je sto je promenio pricu, mada da nije verovatno bi zavrsio u ovoj temi, sasvim opravdano.

Da bas sam neki dan citao ovaj oglas u kome je o ramu sve pisano u superlativu.....Dobro je da je promenio pricu.....

Bila bi to istoriska prevara...
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#6104 petra85

petra85
  • Members
  • PipPipPip
  • 109 posts

Postavljeno 28 December 2012 - 12:46 PM

Vec duze vreme vozim Polar Mirage-pro.U solidnoj sam kondiciji i imam oko 90kg.Kod mene u lokalnom servisu kazem prodavcu ujedno i majstoru da bih presao na neki drumski bajs naprimer capriolo Firebird.On mi kaze nije to za tebe tesko ces se navici na drumski bajs.Bolje uzmi nesto slicno polaru.E sad jel imao neko iskustva sa prelazom sa mb na drumski jel to bas tesko.Ili me ovaj lozi.I izvinjavam se ako sam promasio post.I jel ima post gde bih ovo pitanje mogao da postavim.Unapred hvala!
  • 0

#6105 rados

rados
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 338 posts

Postavljeno 28 December 2012 - 12:53 PM

jesi omasio i to si udario bas na LADNO :)
pa ti ako verujes prodavcu onda ne znam sta da ti kazem...u problemu si.
  • 0

#6106 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 28 December 2012 - 01:16 PM

E sad jel imao neko iskustva sa prelazom sa mb na drumski jel to bas tesko.

Ako si ozbiljno motivisan, tj imas bas snaznu zelju onda samo napred. U suprotnom drzi se mtb-a. Drumas se sa stvorenim mtb navikama stvarno vozi mnogo teze, barem u pocetku.
  • 0
Postavljena slika

#6107 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 28 December 2012 - 01:23 PM

Vec duze vreme vozim Polar Mirage-pro.U solidnoj sam kondiciji i imam oko 90kg.Kod mene u lokalnom servisu kazem prodavcu ujedno i majstoru da bih presao na neki drumski bajs naprimer capriolo Firebird.On mi kaze nije to za tebe tesko ces se navici na drumski bajs.Bolje uzmi nesto slicno polaru.E sad jel imao neko iskustva sa prelazom sa mb na drumski jel to bas tesko.Ili me ovaj lozi.I izvinjavam se ako sam promasio post.I jel ima post gde bih ovo pitanje mogao da postavim.Unapred hvala!

Meni je trebalo jedan dan da se naviknem i dva ,tri dana da se opustim totalno...

Malo je čudno dok se naviknes na uzak korman i da pazis na rupe na putu ....
  • 0

#6108 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 28 December 2012 - 01:56 PM

E sad jel imao neko iskustva sa prelazom sa mb na drumski jel to bas tesko

Offtopic: Kao sto brka rece, trebace ti dve do tri voznje.
  • 0

#6109 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 28 December 2012 - 03:13 PM

Nije lose spomenuti da na drumasu nema babe (najmanjeg lancanika na pogonu mtb-22) , tj da uzbrdice lazy mtb-ovcima ili vade dusu ili ih teraju na setnju pored bicikla, da su kocnice od jedne do par klasa kilavije, gume tanje i zbog toga tvrdje te se svaka pukotina na asfaltu oseti ... kome to sve ne smeta, njemu lako jeste :)
  • 0
Postavljena slika

#6110 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 28 December 2012 - 03:30 PM

Nije lose spomenuti da na drumasu nema babe (najmanjeg lancanika na pogonu mtb-22) , tj da uzbrdice lazy mtb-ovcima ili vade dusu ili ih teraju na setnju pored bicikla, da su kocnice od jedne do par klasa kilavije, gume tanje i zbog toga tvrdje te se svaka pukotina na asfaltu oseti ... kome to sve ne smeta, njemu lako jeste :)

To stoji...Iako imam izuzetno jake noge 52-42 vadi dušu na uzbrdicama kojih je kod mene dosta...

Sa kocnicama sam prijatno iznenadjen kako koče čak i po čeličnim felnama...

Samo mi nije jasno kako su ljudi prelazili u sprint sa downtube sifterima....
  • 0

#6111 zare

zare
  • Members
  • 4296 posts

Postavljeno 28 December 2012 - 03:43 PM

U sta ovo spada:

Covek lepo opet promenio pricu :mrgreen: . Vise nigde ne pominje da je ram udaren, varen, ubacena cev... Pa jos promenio i prethodni oglas...
http://www.cikloberz...ow.php?id=90427
  • 0
.

#6112 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 28 December 2012 - 03:59 PM

I sta je tu toliko cudno?

Ipak stize Nova godine, doba proslava, veselja i raznolikih iznenadjenja :D
  • 0
Postavljena slika

#6113 dule0911

dule0911
  • Members
  • 2446 posts
  • LocationLestane, Beograd

Postavljeno 28 December 2012 - 09:26 PM

tj da uzbrdice lazy mtb-ovcima ili vade dusu ili ih teraju na setnju pored bicikla

Sve je individualno pa i ovo, ja npr nisam lenj ali sa drumaskim pogonom bih upropastio kolena veoma brzo na uzbrdicama :)
Ali generalno se slazem sa gorenapisanim, naviknuces se brzo na drumasa, a to da li ti odgovara ili ne ces vec i sam videti.
  • 0

#6114 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 28 December 2012 - 11:08 PM

Nisam mislio na lenje u pogrdnom smislu, vec na ljude koji su navikli na komfor koji mtb pruza :) Sto se samog ovladavanja, i kapiranja drumasa tice tu iskusnijem vozacu ni tih par voznji nece trebati, naravno ne govorim o potpunom ovladavanju masinom etc... Ali bez obzira na to drumas nece svakom odgovarati, niti ce svakom prijati. Postoji niz primera, poznatih na berzi, gde su ljudi progledali na drumasu i nikad se ne bi vracali nazad, ali postoji i niz ljudi koje uzivo znam koji proklinju dan kad su bacili pare na drumasa. Sve je do licne percepcije, zelja i mogucnosti :)
  • 0
Postavljena slika

#6115 spaske

spaske
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 835 posts
  • LocationBor, Srbija.

Postavljeno 07 January 2013 - 09:45 AM

http://www.cikloberz...ow.php?id=91063

Morao sam ovaj oglas da okačim ovde jer je čovek kupio ovaj menjač od mene a sad ga prodaje, još je kukao kako nema para pa sam mu sa 800 din spustio cenu na 600din a sad kači menjač kao nov, čak koristi i moju sliku i to samo jednu gde se i ne vidi pravo stanje.
A menjač nije nov i nije star mesec dana već oko 3 godine, to se vidi.
original moji oglas koji je danas isteko

http://www.cikloberz...ow.php?id=87372
  • 0

#6116 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 07 January 2013 - 10:20 AM

Dobro da ga nije stavio u kesicu i prodavao po maloprodajnoj ceni...

Nikada necu razumeti zasto se ljudi brukaju za male pare...
  • 0

#6117 zare

zare
  • Members
  • 4296 posts

Postavljeno 07 January 2013 - 10:31 AM

Zato sto ne mogu da dodju u priliku da se brukaju za velike :mrgreen: .
  • 0
.

#6118 spaske

spaske
  • Members
  • 835 posts
  • LocationBor, Srbija.

Postavljeno 07 January 2013 - 10:34 AM

On čak i nema zaradu prodaje ga po ceni po kojoj sam mu prodao, i to je ok možda mu ne odgovara ili nešto slično to mogu da razumem, ali da daje ovakav opis koji blago rečeno ne odgovara stanju i tako obmanjuje potencijalne kupce e to je već bezobrazluk i drskost. [-X
  • 0

#6119 djole1997

djole1997
  • Members
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 07 January 2013 - 11:01 AM

Doktore ja mislim da mi to secemo!!! :mrgreen:
Ne stvarno nema smisla sto se ovoga tice [-X napisi kako je stanje realno pa kud puklo da puklo stim da kad bi mi poslao nesto sto nije isto kao i ono sto pise u oglasu verovatno bih otisao do njega ma gde god bio pa mu ga olupao o glavu n:anim_08 n:fighting0028
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#6120 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 07 January 2013 - 01:05 PM

Zato sto ne mogu da dodju u priliku da se brukaju za velike :mrgreen: .

Kod brukanja za velike pare nema iznenadjenja...Svi ljudi su po prirodi gramzivi (ko ne veruje neka zaviri duboko u sebe i ne mora reci na glas sta je video) samo je pitanje kolika je cena svakog po na osob...

Ono sto mi ne bude jasno, zasto staviti u oglas nov menjac kada ga dajes za male pare i sigurno ce otici...Nikada mi nije bila jasna bolest patoloski lazov iako sam je mnogo puta sretao.....Zasto covek laze i ako ne mora???
  • 0

3 članova čita ovu temu

0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika