Igore, necu, znas i bolje od mene, prosvetljen si
Fala na odgovoru, mogao si da me ignorises jelda, i fala na ovim lepim recima,
ali ipak moram da te razocaram: zaista ne znam na sta si mislio.
Osim ako nisi mislio da je prodavac, koji postavi detaljan i realan prikazan u oglasu
i uz to po tvom misljenju preceni predmet prodaje, zasluzio da se nadje zajedno
sa prodavcem koji prefarbani ram SVESNO prodaje kao SPECIALIZED, pa makar on bio i KTM,
neznam, neki team issue scandium profi trte-mrte tubing sta-ti-ja-znam!
Ja mislim da nije zasluo. Mozda je zasluzio da mu se otvori nova tema, nesto u fazonu:
"preskupi oglasi", "jel ovaj lud koliko trazi para" ili slicno.
Pa i pre otvaranja takve teme ne vidim razlog zbog kojeg je prodavac/oglas ovde zavrsio.
Zato pitam jer, razmisljam, mozda sa mnesto propustio. Jesam li?
Iovako, bar za mene, ova tema polako gubi smisao. Po meni smisao joj je podela iskustava sa kolegama, iskustava sa lukavim prodavcima u negativnom smislu (cini mi se da ja teko zapocela) da pomogne drugima da se ne nadju u slicnoj situaciji. Polako se pretvorila u jedan nacin ocenjivanja prodavaca sa berze. I to mi je OK jer formalnog ocenjavanja nema pa je ovo i neformalno dobrodoslo. I stoga sam je redovno posecivao, a sada sve redje, jer...mi se cini da se polako pretvara nedobronamerno pljuvanje i blacenje prodavaca i to bez pravog povoda i dovoljno informacija tipa skorasnjeg "1000 eura a nema diskove?".
Cini mi se da retko koji post u ovoj temi dolazi od nekoga ko je uopste i zainteresovan za oglas, a da ne spominjem kad sam predposlednji put procitao da je neko kontaktirao prodavca za detaljnije informacije ili objasnjenja pa onda postavio post, kao sto je, po mom misljenju pozitivno, uradio kolega Borisavljevic a vezano za pomenuti SPECIALIZED oglas.
Dobro kaze Sveta, izgleda da ce svi da zavrse u ovoj temi, kad tad, bez obzira da li opravdano ili ne.