Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 18 November 2012 - 02:29 AM
Živ bio i dugački ti porastio, ne daj da te dušmani promene!!!
A onaj zli pseudo-bizmismen , može samo da ...Piii...Piii....Piii!
PS. danas si odgovoran bar za 2X smeha kod mene. Još malo pa si k`o terapija, po jedan Geri 3X na dan!
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 18 November 2012 - 11:34 AM
a evo ga mozda jos jedan od razloga za pominjanje ovde:
http://cikloberza.co...ow.php?id=86467
neko nekad video *vakvog *Dale-a? Deluje mi kao re-brand.
Postavljeno 18 November 2012 - 03:50 PM
E sto se tih cvika tice bilo ih je u Lidlu u avgustu negde od 15-30 i bile su 11 evra.Razmisljao sam da ih kupim,ali nisu bile nesto kvalitetne,ali opet za tu cenu.svejedno nisam ih kupio e sad ko ima neki lidl blizu treba proveriti oni uvek imaju nesto od bici opreme.Da ne ispadne da ih reklamiram,ali su dosta povoljniE ovo je oglas za ovo mesto...
http://www.cikloberz...ow.php?id=78818
Kad sam ga pitao posto su cvike (posto malo verovatno da ih prodaje za 1 dinar) odgovorio mi je da je to marketingski trik, da ga je nas dosta kontaktiralo (kao uspelo mu je da nam privuce paznju) i da ce sutradan tj danas da stavi pravu cenu od 1500 dinara...
Postavljeno 18 November 2012 - 05:09 PM
Hahahahaa...Geri ti si KRALJ, ma ti si CAR! S`hebo si i Ramba svetskog-mega-cara!
Živ bio i dugački ti porastio, ne daj da te dušmani promene!!!
A onaj zli pseudo-bizmismen , može samo da ...Piii...Piii....Piii!
PS. danas si odgovoran bar za 2X smeha kod mene. Još malo pa si k`o terapija, po jedan Geri 3X na dan!
Eeee hvala, i mene si sad ti nasmešio, drago mi je da i ja nekoga pomalko uveselim (sa priznanjem), a ne samo da me mrze, hvala na podršci ! Appreciate - appreciated ! http://www.economy.r... ... ovcem.html Daj koji dinar ?!
P.S. Vidiš kako sam lukav, navučem te na besplatnog Gerija pa posle ne možeš bez mene pa moraš da platiš !
Postavljeno 25 November 2012 - 05:01 PM
Postavljeno 25 November 2012 - 05:18 PM
Decko se zove Nikola Bogosavljevic iz zemuna. Videh u prosli petak oglas za samaraljke, tu negde oko 23h a posto se "jeftine" brzo prodaju poslah mu poruku, jbg kasno bese za poziv za cenu, uz dogovor da se cujemo ujutro. Ujutru cim sam ustao ga okrenuo i posto smo iz istog grada upitah da li je moguce da licno preuzmem samaraljke, plus da bi se uverio da su ispravne, ipak nisu toliko ni povoljne za opremu koja je stara blizu 20god ( na berzi su ultegre 2x10 prodavale za 50e, ko mi kriv sto mi je stari bicikl i sto bi za novije morao da promenim skoro pa ceo bicikl) .
Enivej, on rece da je to ok, a posto mi je u subotu bila slava, dogovorimo se da dodjem do zemuna u nedelju posle mog radnog vremena, RADIM CEO DAN DO 7 UVECE i pitam ga da nije mu kasno da dodje do njega u 8, on kao nikakav problem, vidimo se.
Ljudi koliko dugo sam ja iscekivao da iskrsnu tako neke samaraljke, cekao sam na berzi mesecima, koliko sam iscekivao trenutak da ih kupim, ja to ne mogu preneti. U svakom slucaju u nedelju oko 9h ujutru ja na berzi, vidim pise PRODATO, rekoh super lik, cak nije ni stavio rezervisano, mislim za pohvalu.
Ceo dan na poslu LETIM, samo o menjacima mislim.
Zavrsavam sljaku, ja u pravcu Z.Venca zovem ga, decko kaze, PRODATO!?? Ja kao kako prodato, zar se nismo dogovorili, kaze LEPO COVEK DOSAO I ODNEO...
SOK!
Posto nisam mogao da se iskuliram otkucah mu sledecu poruku:
"Mislim da je vec bilo ok sa tvoje strane kad smo se vec dogovorili da mi posaljes bar poruku i pitas dal ostaje dogovoreno.Ovako si ispao krajnje nekorektan. Jos ja htedoh i za blokeje da vidim. Srecom pa za takve postoji odeljak na forumu. Svu srecu ti zelim pozdrav"
odgovor koji je stigao po sata kasnije.
"Iskreno ja nisam ni znao ko me zove cak sam i mislio da si ti posto se danas javio covek pitao dal moze da dodje po samaraljke nista nije pitao u vezi njih kao da ne zove prvi put, dosao i uzeo. Sta da ti kazzem izvini pisi sta hoces na forumu ako ce ti biti lakse"
E na to nisam odgovrio, niti njega bole dupe za mene, niti ja imam zelju. Poenta je da je lik znao da ja radim ceo dan, ujuto je pisalo prodato, PA KAKO NEKO DA MU SE POJAVI TEK TAKO I BANE AKO JE STAJALO DA JE PRODATO U 9 ujutro. Budalastine.
Eto od sveg toga ja sam se smorio za medalju tj deprimirao
edit: inace sada na svojim novim oglasim pise cena po dogovoru, Nikola druze nauci sta znaci rec dogovor http://cikloberza.co...?member_Id=8127
Postavljeno 25 November 2012 - 05:37 PM
Postavljeno 25 November 2012 - 08:02 PM
Postavljeno 26 November 2012 - 11:09 PM
Na zalost ni malo me ne cudi sto si tako prosao. Daleko od toga da branim njega ali sa druge strane znas koliko njih kaze uzimam, cuvaj mi dan-dva i vise se nikada ne jave. Meni se par puta desilo da mi se ljudi jave i kazu da uzimaju da dolaze sutra/prekosutra 1000%. U medjuvremenu se javi nekoliko drugih koji bi odmah hteli da kupe, cak nude i vise nego sto sam trazio. I ja budala posto sam obecao, cekam onog od 1000%. Posle niti njega mogu da nahvatam niti ima smisla da zovem one koji su bili ozbiljno zainteresovani...
Zare,to se lako resava, tom ko te zvao kazes javljam ti se rezervisano je pa da proverim rezeraciju, onog prvog okrenes, kazes fino i iskreno, imam bolju ponudu, jer uzimas da saljem odmah/ili dodji danas do tad i tad ili ode drugom. Meni je to korektno poslovanje, pa nije ti niko kaparisao, sto bi bio lud da cekas. To ce svako razumeti, ko kapira sta znaci rezervacija. Ovde nije bio takav slucaj, decku je prica totalno suplja, al eto bar za utehu i dalje prodaje blokere bulzira
Meni se desilo za neke patike sa berze, zvao coveka, on kaze rezervisano, ja lepo kazem, ako odustane od rezervacije javi mi se odmah uzecu. Eto lepo i fino sve se zavrsi. Patike ipak drugome koji ih je 10-15 dana okacio na berzi za cenu vecu za 15e, nisu mu odgovarale, a trgovina je cudo
hvala svima na savetima, videcu da se angazujem malo po biciklistickim klubovima, mozda nesto i iskrsne.
Postavljeno 27 November 2012 - 11:59 AM
Postavljeno 27 November 2012 - 10:27 PM
Isti ovakav par covek ja na najlon pijaci prodavao za 300 din, dao je mogucnost i na komad po 150... pa sad gde se vise isplati... lampice izgledaju skroz zanimljivo, ako naletim na njih sledeci vikend uzimam ih.
Postavljeno 27 November 2012 - 11:24 PM
Sto je mnogo mnogo je. Pa jos "poskupeo" sa 550 evra :
http://www.cikloberz...ow.php?id=82244
Ram je maltene sam vrh sto se tice gvozdjurije (ne bih se zalio da ga posedujem), ali kod nas moze da sanja te pare.
Mada se na ibeju prodaju za velikeee novce.
Postavljeno 28 November 2012 - 09:25 AM
http://www.cikloberza.com/show.php?id=81235
Isti ovakav par covek ja na najlon pijaci prodavao za 300 din, dao je mogucnost i na komad po 150... pa sad gde se vise isplati... lampice izgledaju skroz zanimljivo, ako naletim na njih sledeci vikend uzimam ih.
Takva svetla sam nabavio za 2€ par, doduše na ebay-u. Jako su zgodna ako ne želiš da ih držiš na biciklu kada ti ne trebaju, jer lako staju u džepove. To su inače kopije knog beetle modela.
Postavljeno 28 November 2012 - 05:07 PM
Pa ja sam pre 4-5 godina isti takav i to sa kompletnom Dura Ace mehanikom, cak je i sticna bila Dura Ace, jedva prodao za 600 evra.Sto je mnogo mnogo je. Pa jos "poskupeo" sa 550 evra :
http://www.cikloberz...ow.php?id=82244
Ram je maltene sam vrh sto se tice gvozdjurije (ne bih se zalio da ga posedujem), ali kod nas moze da sanja te pare.
Mada se na ibeju prodaju za velikeee novce.
Postavljeno 01 December 2012 - 09:40 PM
Postavljeno 01 December 2012 - 10:13 PM
Juuu, uplaši me ptičurina
Postavljeno 01 December 2012 - 10:24 PM
Nije naglasio da je AMG verzija, otud i ovakva cena..da ne bude zabune
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika