Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 14 November 2012 - 09:16 AM
Posted 14 November 2012 - 02:41 PM
A kako ne zna, zasto ne zna? Ima internet da udje na ovaj sajt i vidi oglase, a ne zna da koristi pretragu da vidi cene na drugim mestima?Meni stvarno nije jasna ova tema, naslov je ok, ali komentari su katastrofa... Tema je LUKAVI prodavci, a ne prodavci koje prodaju skuplje nego sto moze da se kupi...
prodavci koji pokusavaju da prodaju nesto nekome ko ne zna a voli...to je lukavo
Posted 15 November 2012 - 11:21 PM
Meni stvarno nije jasna ova tema, naslov je ok, ali komentari su katastrofa... Tema je LUKAVI prodavci, a ne prodavci koje prodaju skuplje nego sto moze da se kupi...
Svako ima pravo da stavi cenu koju hoce, ponuda je ta koja odredjuje za koliko ce prodati. 80 posto oglasa je zato sto je nerealna cena a ne zbog samog prodavca i njegovog pokusaja da zavrne kupca na lukav (da ne kazem neposten) nacin...
Naslov teme je savrsen i govori tacno ono sto i treba. Meni je ovo omiljena tema na cewlom forumu Kada neko stavi nerealnu cenu mi svi znamo da su sanse da on to proda minimalne, ali lepo je se skrene paznja na doticnog da mozemo zajedno da se smejemo njegovoj lukavošći i tako tome Zar ne?
Posted 16 November 2012 - 07:41 PM
ps. A i meni je sama tema dobra i zao mi je sto nije malo preglednija, da neko ko tek dodje moze da vidi koji su prodavci "na glasu", a ne da izgubi 3 dana gledajuci sve te oglase i komentare kojima tu nije mesto... Moje misljenje...
Posted 17 November 2012 - 05:46 AM
Posted 17 November 2012 - 10:02 AM
I koja je tvoja poenta, da je super praviti debile i davati im sve na tacni, umesto da nauce da se sami snadju? Ili bar da probaju to? Koji je procenat tih koji se zaista ne snalaze na racunuru, a na ovom forumu su?djape 48 tebi svaka cast na znanju i mogucnostima.vidim da cesto ljudima pomazes savetujuci ih da kucaju u google sve sto ih zanima.iznenadio bi se koliko ljudi se ne snalazi tako dobro na racunaru.pogotovo ako nisi u materiji sve ti moze biti slicno ako ne i isto a tu onda nastaju greske.ova tema pomaze bas takvoj vrsti korisnika i hvala svima koji komentarisu lukave cene i lukavo opisane oglase.
Da ponovim zapazanje: oglasi se brisu, linkovi postaju beskorisni, tako da bi ova tema mogla da bude korisna onima koji je citaju svaki dan. A oni verovatno vec znaju dosta toga, onaj koji ce lakse biti prevaren siguran sam da nece koristiti pretragu, a i ako je koristi nece moci da nadje puno toga, jer je obrisano. Koliko imena je pominjano u negativnom kontekstu, a da je ime ostalo sacuvano, tj. da se nalazi u samom postu?
Nemam ja nista protiv teme, volim da je pogledam jednom dnevno, ali ajde budimo realni
Posted 17 November 2012 - 04:39 PM
I koja je tvoja poenta, da je super praviti debile i davati im sve na tacni, umesto da nauce da se sami snadju? Ili bar da probaju to? Koji je procenat tih koji se zaista ne snalaze na racunuru, a na ovom forumu su?djape 48 tebi svaka cast na znanju i mogucnostima.vidim da cesto ljudima pomazes savetujuci ih da kucaju u google sve sto ih zanima.iznenadio bi se koliko ljudi se ne snalazi tako dobro na racunaru.pogotovo ako nisi u materiji sve ti moze biti slicno ako ne i isto a tu onda nastaju greske.ova tema pomaze bas takvoj vrsti korisnika i hvala svima koji komentarisu lukave cene i lukavo opisane oglase.
Da ponovim zapazanje: oglasi se brisu, linkovi postaju beskorisni, tako da bi ova tema mogla da bude korisna onima koji je citaju svaki dan. A oni verovatno vec znaju dosta toga, onaj koji ce lakse biti prevaren siguran sam da nece koristiti pretragu, a i ako je koristi nece moci da nadje puno toga, jer je obrisano. Koliko imena je pominjano u negativnom kontekstu, a da je ime ostalo sacuvano, tj. da se nalazi u samom postu?
Nemam ja nista protiv teme, volim da je pogledam jednom dnevno, ali ajde budimo realni
u pravu si.ko nema u vuglu ima u guglu.evo,sad ces 2 puta u danu pogledati ovu temu
Posted 17 November 2012 - 06:23 PM
http://www.cikloberz...ow.php?id=78818
Kad sam ga pitao posto su cvike (posto malo verovatno da ih prodaje za 1 dinar) odgovorio mi je da je to marketingski trik, da ga je nas dosta kontaktiralo (kao uspelo mu je da nam privuce paznju) i da ce sutradan tj danas da stavi pravu cenu od 1500 dinara...
Posted 17 November 2012 - 07:53 PM
Posted 17 November 2012 - 08:23 PM
Znaci vise te devojke ne interesuju?!
Pa ako baš moram, može, makar i žensko !
Hahaha, vazno da si ti ziv i zdrav... Ziveo nam makar 100 godina...
Prvih 100 godina (na biciklu) je najteže...
Hvala, živili skoro svi u zdravlju i veselju !
A ti taj treći :
Pored takvih kao što si taj ti mi uopšte nije lako ali se uspešno borim, kad već moram!
Ne znam zašto te čitam, ne vrediš p®omena, ionako si na ignoru. Ponadao sam se da si se popravio. https://fbcdn-sphoto... ... 4266_n.jpg
Toplota koju oslobodi ljudsko telo za sat vremena, može da zagreje do ključanja 5 litara vode, takođe za sat vremena.
Prosečna osoba dodirne lice 19 puta u toku jednog sata.
Ljudski nos može da oseti 50.000 različitih mirisa.
Bez obzira što su ljudske kosti čvrste sa spoljnje strane, iznutra su vrlo meke, s obzirom da se sastoje od vode u čak 75%.
Prosečan ljudski želudac, kada je prazan poseduje zapreminu jednaku jednoj petini šolje za kafu. Međutim kada je napunjen hranom, zapremina mu se proteže i do preko 3 i po litre.
Kost je 5 puta jača od čelika.
Dok se deca smeju 400 puta na dan, odrasli to čine samo 15 puta. Ja se trudim da se smejem sa razlogom i zadovoljstvom minimum 4000 puta u toku dana, nažalost za te odrasle.
Posted 17 November 2012 - 09:15 PM
4000 je baš puno, al' ja ga držim na preko 9000.
Ovako je otprilike situacija kod mene tj. nas :
[youtube_embed5][/youtube_embed5]
Mašallah, nazdravlje ! Kod ovog čiče mora da je neka posledica neke anestezije !
http://sr.wikipedia....
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users