Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#581 marko035

marko035
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 991 posts
  • LocationJagodina

Postavljeno 22 October 2009 - 07:09 PM

Ubajatio se pogon :wink: ,sto ga ne prodaju na nekoj akciji za 100e?Bilo bi im bolje...Mozda to nije obican pogon =P~ ko zna sta ce biti kad bude montiran na neki bicikl,mozda cak pocne da se okrece phahahahahahhaaa.
  • 0

#582 bobale

bobale
  • Members
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Postavljeno 22 October 2009 - 07:34 PM

POGON FC-M760 44x32x22
18.117,16
9.950,00

Artikl trenutno nije dostupan ni u jednom od naših maloprodajnih objekata

Izgleda da su ga prodali :D
  • 0
Pre nego što pustiš jezik u pogon proveri da li ti je mozak uključen ;)

#583 marko035

marko035
  • Members
  • 991 posts
  • LocationJagodina

Postavljeno 22 October 2009 - 07:46 PM

E mozda su dali i tu vitrinu uz njega e to je pogodba :D
  • 0

#584 bmsradulovic

bmsradulovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 418 posts

Postavljeno 22 October 2009 - 10:18 PM

adapteri za disk 10e
cak su capriolu jeftiniji!
645din avid kod mene u radnji sa sve zaradom i pdv
  • 0
MTB!je*eno dobar sport!

#585 CopyCat

CopyCat
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 323 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 22 October 2009 - 10:20 PM

Inače bih uvek stao na stranu vas koji kritikujete trbu, mixijevi argumenti stoje na mestu i ja bi sad još malo posolio ali posle renoviranja stana došao sam do sledećih zaključaka:

1. U našoj državi Srbijici ne deluju nikakvi ekonomski zakoni i nikakvo tržište,
2. možeš dati puno para i ništa ti ne garantuje da si dobio kvalitet,
3. možeš dati malo para i dobićeš sranje gore od najgoreg sranjeta

Zaprepastio sam se recimo kad sam naručivao kuhinju.. odem ja u predstavništvo Gorenja u NS i naravno vidim preslatke kuhinjice.. s obzirom da moja nije bila velika odmah sam krenuo da razgovaram sa arhitektom i uklopili se mi nekako za materijale, elemente i boje i kaže on poslaće mi ponudu na mejl. Poslao mi ponudu od 230.000 :mrgreen: .. a ja uzimao sve jeftinije materijale. Odem ja kod njega i kažem mu bre čoveče jes ti normalan otku dmeni ovoliki novci :D , kaže on jebiga ne znam ja tvoju platežnu moć ja sam danas i juče prodao tri takve kuhinje.

Bottom line, mix i vas par koji se razumete u materiju sigurno nećete pazariti kod trbe, ali zato onih 5-6% ljudi koji imaju brdo para će naleteti na trbu pre ili kasnije.. mislite da oni znaju internet i sajtove.. bole ih brige da traže mogu da kupe celu pijacu zajedno sa trbom. E te trba čeka... to je naša realnost.. ali u svakom slučaju pozdravljam skretanje pažnje na onog ko je skup.. zato ova tema između ostalog i služi .. Pozdrav svima.
  • 0
"Always remember you're unique, just like everyone else."

#586 mixitron

mixitron
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 22 October 2009 - 10:33 PM

Tačno. Može Trba da stavi i 300€ i 500€ na tu kočnicu i opet će se naći ludak kome je svejedno da li je 300 ili 500. Ali onda nek' mudro ćuti i čeka da mu takvi dođu na vrata. Ovamo je zabio cenu i onda mu smeta kad pizdimo na cene. Jbt razumem da ne može da da tu kočnicu po ceni koju ima CRC ali sve ima svoje granice.

Nego da onaj sa CN nije malo precenio Marcokija?
  • 0

#587 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 22 October 2009 - 10:42 PM

Tu ima jedna mukica, retko koji lovan ima zelju da ulaze u bicikl, pa cak i kad se resi na taj epohalan potez to se zavrsi tako sto ode u planet i ispruzi se za ~270000 din za nekog pobesnelog canona kojeg potom montira na sveze kupljen nosac za bajs na svom x5 a potom opali zestok kruga na adi ne bi li nakon tolikog napora upao kod cece i drobio kako je biciklzam vrh brate.I tako ta akcija mu dodje na red jedno 2/3x godisnje, pa i da oce Trba nema sta da mu uvali :D Problem je sto su Trbini klijenti za ovakvu robu bike geekovi i opcjeniti zaludjenici a ti znaju gde sta koliko kosta i ovakve baljezgarije nisu spremni da mu progledaju kroz prste.
  • 0
Postavljena slika

#588 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • 1215 posts
  • LocationPalace, Centar, Beograd

Postavljeno 22 October 2009 - 11:35 PM

Pozdrav za pr3raka. \:D/
  • 0
http://www.youtube.c...cycleFanatic89#

"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."

Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...

#589 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 22 October 2009 - 11:38 PM

Tispruzi se za ~270000 din za nekog pobesnelog canona

Dobro, tebi čak 1D viri iz oka, ali ovakav što na umu to na drumu ispad zabrinjava :lol:
  • 0

#590 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 22 October 2009 - 11:47 PM

Jbg ko mi kriv kad sam problematican :D

Pozz i za Garija :)
  • 0
Postavljena slika

#591 CopyCat

CopyCat
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 323 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 23 October 2009 - 06:04 AM

Meni se baš čini da trba prodaje delove za male sinčiće razmaženke buržuje koji su celo detinjstvo gledali extreme channel i poprimili "young american" kulturu, pa bi sad da se pozerišu po gradu :D
  • 0
"Always remember you're unique, just like everyone else."

#592 vstojnic

vstojnic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • LocationSmederevo

Postavljeno 23 October 2009 - 06:43 AM

Ljudi sto toliko napadate Trbu, jeste malo skuplji pa sta. Ko ima kupice kod njega, ko nema snalazice se na drugo mesto.

BTW, Trbo , dartmoor lula legla super na 888 :D

Pazi oglas TF 482 Marzocchi Bomber 2000 1300e..........Slatko sam se nasmejao, za te pare 888WC 2009......a ako je greska i treba da pise 130e onda ok, jer to je realna cena ovog starog amorta
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika

#593 marko

marko
  • Members
  • 847 posts

Postavljeno 23 October 2009 - 10:44 AM

http://www.cikloberz...how.php?id=9366 :lol: :lol: :lol:
  • 0

#594 lensovrodjak

lensovrodjak
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 205 posts
  • LocationFruska gora

Postavljeno 23 October 2009 - 11:19 AM

Da,da..bravo Marko..bas sam se nasmejao i ja kada sam video dres koji je Cadel poslao na prodaju putem CB(verovatno jos mirise na njegov znoj) :lol:
  • 0
..

#595 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 23 October 2009 - 11:34 AM

ovaj je old school.. isti je nosio stefan roše '87.. raritet :)
  • 0

#596 marko

marko
  • Members
  • 847 posts

Postavljeno 23 October 2009 - 11:54 AM

taj rad... vuneni dres jbt.... 20 i kusur god star ....
Obuces ga i pojedu te grinje..
  • 0

#597 trba

trba
  • Members
  • PipPipPip
  • 93 posts
  • LocationPancevo

Postavljeno 23 October 2009 - 04:21 PM

Da prekinemo vec jednom ovu polemiku.
Ukupna marza,tj.zarada na Maguri kod mene iznosi 20%.
Da li je to mnogo,nije ni bitno,toliko je.
Razlog zasto su delovi u Chain reaction toliko jevtini su veliki obrt i prodaja istih.Nije isto ako oni uzmu za 200.000e delova od jedne firme i neko ako uzme za 2000e.Ali to vec svi znate.
Nisam nista ni morao da vam govorim.
A ja nemam 200.000e u dzepu samo za jednu firmu niti cu ikada imati.
Uporedjujete moje cene sa firmom koja je najjaca na svetu sto se tice delova za bicikle?
Njihov kapital je veci od mog svega nekoliko stotina (ili hiljada) puta.Sitnica.
Da li stvarno verujete da ja mogu dobiti isti rabat tj popust u Maguri kao i Chain Reaction?
Pa oni daju popust 50% na pojedine artikle.I klincu u osnovnoj skoli je jasno koliko onda oni zaradjuju i kolika im je zarada ,tj. marza odnosno rabat.I ko zna da li su te artikle uopste dali po nabavnoj ceni a verujem da jos uvek imaju dobru zaradu.
Firmama kao sto je Magura ce uvek dobro doci ovakav kupac,tj.diler(distributer).
Da ne govorimo o tome koliko dobiju stimulans od drzave za izvoz robe.
Zato sam vam rekao da nemate pojma o trgovini a jos manje o uvozu sto je jako opsirna tema i besprekidna .Tako da je najbolje onima koji zele da kupe u CR ,nije nikakav problem,neka kupe i treba da kupe gde god je jevtinije.Nemam nista protiv toga.Samo nema potrebe da bilo kog napadate za cene kada je to kompleksna stvar i ne zavisi kao sto vi mislite samo od jednog cinioca.
Takav vid trgovine srecemo svuda (buvljaci,pijace...) a narocito po velikim trznim centrima kao sto je Metro i ostali.
Zasto ne napadnete Miskovica koji prodaje hleb za 1e a isti taj hleb kosta 0.5e bilo gde u EU?Vi taj hleb kupujete svaki dan.
Postoje besprekidan niz takvih primera.
Euro dizel kada sam kretao na Eurobike sajam sam platio 103din(26-i avgust) a cim sam presao preko u Austriju kostao je na istoj OMV pumpi 89centi.
Volvo 60 kosta u Svedskoj 19000e.Moj kum ga je kupio.Jos je dobio GPS besplatno,Alu felne i metalik boji za dz.Kod nas kosta ni manje ni vise duplo vise.
Zasto je recimo Eltim prodavao televizor Sony za 625e a recimo isti takav u Madjarskoj je kostao u Metrou 245e?
Zasto sam ja platio jaknu u Bati u Monci kod Milana 125e a kod nas u Merkatoru u istoj toj radnji Bata kosta 250e? Znaci tacno duplo vise.
Fotoaparat koji sam kupio Casio u Wuppertalu 250e u Lisabonu i kod nas je kostao tada ni manje ni vise nego duplo (500e).Jos sam ja dobio besplatno karticu od 256mb.
Sony DVD sam platio u Duiseldorfu 89e a isti takav kad sam se vratio u BG kosta 286e.
Dokle tako?
Kaput koji moja devojka treba da kupi kosta u TC Usce u GANT radnji 77000din isti takav kosta u njihovoj radnji GANT u Italiji 230e.Dokle tako?
Hocete jos primera?
Tome nema kraja!
Pomirite se vec jednom sa tim!
Pa pogledajte samo E-bay.
Koliko tamo tek kostaju delovi za bajs i sve ostale stvari za zivot?
Zar trebate ceo zivot da se bavite time?
Mnogo je lepse okretati pedale nego gubiti vreme na glupostima.
Ionako necete i ne mozete nista promeniti.
NA E-Bay mozes te iste kocnice Magura da nadjes za 10e.
Bavite se Sizifovim poslom.
To je beskrajna prica.
Mixitron nisi uopste naveo dobar primer sto se tice kocnica a bio si jako blizu.Mozes li mi reci koliko kosta Avid Juicy Ultimate crna ili u boji ili Carbon u Capriolu a koliko kosta ta ista kocnica u Chain Reaction?
Hvala na odgovoru.
Nadam se da ce nakon ovoga makar neke stvari biti jasnije svima vama.Meni su odavno jasne stvari u ovoj zemlji jer redovno putujem preko i znam koliko kostaju zivotne namirnice i potrepstine preko a koliko kod nas.Delovi takodje.
Sve dok ne udjemo u EU i dok nasi politicari ne smanje dazbine prilikom uvoza,ostacemo najskuplja zemlja u Evropi.
P.S. Vojo,drago mi je da ti odgovara stem.
  • 0

#598 trba

trba
  • Members
  • PipPipPip
  • 93 posts
  • LocationPancevo

Postavljeno 23 October 2009 - 04:40 PM

Da vam pomognem:
195197 AVID-DISK KOČNICA JUICY ULTIMATE 48996.00 iliti 524e
195196 AVID-DISK KOCNICA JUICY ULTIMATE CRNA 48137.00 ili 515e
195199 AVID-DISK KOCNICE JUICY CARBON 160 mm PREDNJA-ZADNJA 40037.00 ili (428.3e)
Izvor: Capriolo Maloprodaja

Chain Reaction :
http://www.chainreac... ... elID=13510
Avid Ultimate Juicy Ultimate 2009 Cena 128funti (141.7e) Dva komada-283.4e
Avid Juicy Carbon £99.99 (110.7e) Sto znaci dva komada 221.4e

I kolika je razlika?
  • 0

#599 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 23 October 2009 - 04:42 PM

Kupis gde ti je jeftinije i uzivas. By the way, Trbo, jel imate bele Dartmoor zice. I nipple su jeftine, s obzirom da su u boji (imate li zelene?)
  • 0

#600 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 23 October 2009 - 04:45 PM

Mixitron nisi uopste naveo dobar primer sto se tice kocnica a bio si jako blizu.Mozes li mi reci koliko kosta Avid Juicy Ultimate crna ili u boji ili Carbon u Capriolu a koliko kosta ta ista kocnica u Chain Reaction?
Hvala na odgovoru.

Mogu ali izgleda da si već proverio :) Jbg ovde si sam rekao, ovo sam kupio ovde, ono sam kupio onde, snašao sam se, kod nas je sve duplo skuplje. Pošteno/obzirno prema tebi kao 'našem' ili ne, ljudi će kupiti gde je jeftinije i praktičnije (nije praktično kupovati hleb u EU iako je 50% jeftiniji), a ti si tu nažalost na prilično pogrešnoj strani nejednačine. Kao što rekoh, kapiram da ne možeš da daš bilo koju stvar po CRC ceni. Da si 20, pa i 30€ skuplji nego što izađe zajebavanje preko Interneta pa 'ajde. Ovako... ako imaš računicu, svima dobro. :?
  • 0

4 članova čita ovu temu

0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika