Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 16 February 2009 - 05:35 PM
Šalu na stranu. Ja u Ris radnji kada lik dolazi i traži unutrašnju gumu 26x1,95. Prodavac mu kaže da je neka sa lagera 1,75-2,25 (ako se dobro sećam), i ovaj kaže: onda ništa, meni treba 1,95
to sve treba
Postavljeno 16 February 2009 - 06:29 PM
Postavljeno 01 March 2009 - 09:52 PM
Postavljeno 01 March 2009 - 10:10 PM
Postavljeno 01 March 2009 - 10:25 PM
Postavljeno 02 March 2009 - 07:57 AM
Napisao sam,zove se Sreta Ridjosic.Tockice sam ja skinuo zbog servisa.Gornji nije mogao da se okrece koliko je zapekao!Naravno da je moja greska sto nisam prvo trazio slike,to se nece ponoviti.Kao sto napisah,imao sam dosad samo pozitivna iskustva pri kupovini delova.Nisam izgubio mnogo novca na ovom djubretu(1000din.-tadasnjih 12eur) pa me cela stvar vise boli emotivno nego finansijski.
ps.Malo sam trcao pred rudu,vidim da trenutno nema njegovih oglasa.Kada budem video,okacicu link.
Postavljeno 02 March 2009 - 08:14 AM
marko035
Menjac je sa kraja 90-ih i to sam znao pri kupovini(on je naveo "broj" menjaca).
Postavljeno 16 March 2009 - 12:02 AM
Sto kaze Ciklo, kad vidim i sliku, pa mi opet nije sve jedno, jer znam da ima vise kvarnih ljudi, nego postenih. Ja i da nemam slike, ako bi rekao da je u super stanju, takav bi i stigao kupcu. Jednostavno, ne volim da mene varaju, pa ne volim ni ja druge.
U dobrom stanju...Joj, majko! Lik pokusava nesto da uvali drugima, a sam se pokopava slikom koju je okacio!
I trebalo bi otvoriti tako neku lepljivu temu, ili sta ti ja znam, gde ce se svi prevaranti obelodaniti, a potencijalni kupci spasiti! Pa nek i dalje uvaljuju stvari, a los glas daleko se cuje...
Postavljeno 16 March 2009 - 08:32 PM
Nego, ja tek sada videh...Pa gde su puliji na tom menjacu sa oglasa?
Postavljeno 17 March 2009 - 07:26 PM
Jeste da je malo stariji post , ali imam jedno pitanje.Taj Fox je model za 2007(IS montiranje kocnice i jos po neki detalj).Nov amortizer za 2008 ima za do 400e na e-bay(350-390e) dok je za 2009 oko 500e tako da je to to.Naravno ima radnji i ljudi koji ga prodaju skuplje ali da ima nov za male pare ima tako da je 340e malo mnogo za 2007 koji je polovan.Naravno i ja sam za to,pozoves coveka pa se cenjakas,kazes ja nudim toliko pa se nadjete
Naime mene interesuje , hteo bih da kupim novog fox-a do 400e , pa ako nije problem da se okaci link gde ima da se uzme , da ne bi sve ovo ispalo pljuvanje u prazno.Ili ako neko moze da ga dobavi novog nije problem(dogovoricemo se).Naravno da se nalazi na ovom kontinentu , ne u Usa ili drugim prekookeanskim zemljama (budimo realni)
Sticajem okolonosti muvam se po Evropi pratim stvari i cene , i nisam naisao do sada na takvu cenu.
Obicno su cene od 600e zavisi od modela ,godista itd.
Evo konkretnog primera iz jednog od povoljnijih shopova u nemackoj nubuk-bikes
http://www.nubuk-bik... ... index.html
Doticna Vila na snizenju 2007 god ,za 569e ; model za 2008 (onaj sa obradjenom krunom) 639e
na http://www.bike-discount.de cene su slicne +- 10e
Model za 2009 je 759e http://www.bike-disc...0-rlc-2009.html
Nemam nista protiv da me neko prosvetli
P.S. Evo ima i na nemackom ebay-u za 669e , naravno pod znakom ?
Postavljeno 17 March 2009 - 07:59 PM
Mislim da rejting prodavaca neće da upali iz više razloga. Npr. mnogi ljudi prodaju nesto samo jednom (nablu, lulu...) tako da će njima rejting biti 0, iako je sve legitimno. Ovi što uvaljuju razna sranja isto (koliko sam primetio) se pojave samo jednom, zeznu nekog i to je to. Ima par likova koji stalno nesto prodaju, ali oni su pouzdani i zato traju. Jedino u njihovom slučaju može da se da neki rejting, što donekle može pomoći drugima da se odvaže da naruče nešto.
Postavljeno 17 March 2009 - 10:16 PM
ne mora da znaci da ce njima rejting biti nula, bice onoliko procenata koliko mu taj jedan kupac da ako se odluci da ga oceni, pa ce u slucaju da opet prodaje nesto ipak imati neku ocenu, a da bi prodavao mora da bude registrovan.Izvini Marko ali da se nadovežem na ovo iznad.
Mislim da rejting prodavaca neće da upali iz više razloga. Npr. mnogi ljudi prodaju nesto samo jednom (nablu, lulu...) tako da će njima rejting biti 0, iako je sve legitimno. Ovi što uvaljuju razna sranja isto (koliko sam primetio) se pojave samo jednom, zeznu nekog i to je to. Ima par likova koji stalno nesto prodaju, ali oni su pouzdani i zato traju. Jedino u njihovom slučaju može da se da neki rejting, što donekle može pomoći drugima da se odvaže da naruče nešto.
Postavljeno 17 March 2009 - 10:28 PM
registracija takođe ne štiti od prevare, zar ne? jedino ako se zebeleži ip adresa onoga ko je postavio oglas, pa da administrator zabrani dalje kačenje oglasa sa te iste ip adrese ako se ispostavi da je prevara. mada ni to nije baš idealno rešenje
5 članova čita ovu temu
0 članova, 5 gosta, 0 anonimnih korisnika