Jos jedan + za excel cenovnik; ja cene sve moguce robe prvo gledam na netu, pa tek onda zivkam da proverim stanje i cenu.
I ako moze, za mene neupucenog, koja je uopste Trbo tvoja firma? Moze i na PM, ako je reklama problem
p.s. ja (jos uvek) ne trosim nesto mnogo para na bike, ali volim da znam cene, ponudu itd; tako pre neki dan spomenu neko na forumu Sukija i Northwave, i krenem ja da ih trazim online. Na kraju nisam nigde mogao da nadjem njihov sajt (iako sam nasao i firmu, i adresu i broj) - sta cu ja sad da zivkam i da smaram ljude - em nista ne kupujem, em ne znam ni sta bih kupio , ali volim da gledam ponudu, pa se tako i odlucim da kupim neke stvari... Da je tu jedan excel cenovnik sa tacnim nazivima delova, lako bih ja izgulgao slike, karakteristike itd.
Sve je covek lepo rekao. =D>
Ja sam sve delove kupovao u Capriolu ili polovne preko oglasa samo zato sto sam u startu video cenu i mogao da pravim kombinacije koje mi odgovaraju. U Planetbike-u sam prvu stvar kupio tek kada su napravili ljudski sajt. Kada sam video cene i sta imaju u ponudi nije mi cak ni bilo tesko da odem u NS ako nemaju robu u Bg-u. Posedovanje sajta je u 21. veku prosto imperativ i ko to ne shvata nece bas daleko da dogura. Jednostavno, hocu da budem obavesten o ceni i dostupnosti robe i necu da gubim vreme na stalno zivkanje i mail-ove. Freestyle ima solidne zalihe i interesantne stvari, par puta sam ih zvao par puta sam slao mail, al mi je vremenom dosadilo. Dali su popust na Scott program i tu je verovatno bilo dosta sjajnih stvari ali sto se mene tice dzabe kad ne vidim koliko to kosta. Istina je da kad se klikne na sliku izadje cena ali samo u malom broju slucajeva. Ljudi napravite cenovnik, koristice i vama i nama. Ovo kad kazem mislim i na ljude koji prodaju preko oglasa a ne stavljaju cene. U zadnjih godinu, godinu i po sam dao par stotina evra na delove i cisto sumnjam da prodavci ne vole moje pare, ali ako ne znam sta prodaju i po kojoj ceni onda te pare nece dobiti. I na kraju, sve ovo pisem da bih sugerisao par stvari za koje mislim da bi poboljsale ovo nase malo i oskudno trziste biciklisticke opreme a za koje ne treba previse napora. Shvatite samo kao dobronamernu primedbu.