Istina je nažalost, da je plata većini min. 400 €, taman jedan šaniran bike.... ali treba i tih 400€ odvojiti ako radiš, a šta ako matorci nemaju da daju klincu koji grize i kida .... možda i Švaba rinta ceo mesec za 2000€ = jedan bike, al ko ga fucka, što nas je bombardovao, nek ide smrad peške ....
A što se tiče nadrkanih cena....
Ljudi dobrodošli u eru interneta... danas svako za čas posla proveri koliko košta bike koji je klepljen ili došao sumnjivim putevima do Srbije ... i onda čovek skonta da ga prodaje kao polovan bike ... ja iskreno nemam problem da kupim delove ili bike od nekoga ko to valja, (ne interesuje me kako dolazi do toga), i platiću polovinu realne "legalne " vrednosti, ako deo zadovoljava neke kriterijume... Malo je onih koji na svom bajku nemaju bar jedan deo sa berze, a na berzu došlo kako? Poslo tetak iz Njemačke ...
hahaa!
... a i kao da je bitno, ja bih za dobar klepan bike 500€ i više uvek odvojio ... a pošto tržište diktira cene, cene težinu prevare i uvale tipa "ko će koga", glasam za uvoz bajkova sumnjivog porekla i davanje vize svima koji nemaju bike pa nek zapale preko po legalno, pa nek vide da li im se više isplati šaniran ili legalan ...
legalan kako to smešno zvuči u Srbiji! Legalan softwer , kako to niko ne pominje ... hahaha!
Ili legalna prostitucija ... realno bi se jedna prosečna trka svela na 3 takmičara sa legalnim bajkovima, možda i par ljudi više....
i dokle god bude ljudi kao ja, neko će reći bićemo u k...rcu kao zemlja, i uvaljivaće prevaranti delove preko berze, i niko neće kupiti legalan bajs .... i Scott neće postaviti usrani banner na trci ... A šta mi kao zemlja idemo negde? smešno! čeka nas bar još 4 revolucije...
Nadam se da nikog nisam uvredio, a ako jesam ... što kaže komandant ... Aj dont giv a dem!
PS.
Ovom prilikom pozdrav svim šanerima i šaljem im moju podršku!
Udrite braćo ... Vaših 5 minuta straha naših 365 dana uživanja godišnje!