Bicikli za posao/grad?
Posted 24 August 2022 - 08:27 AM
Na kanalu BikeGremlin sam video Capriolo level 9.0 i taj mi se za sada najvise i svidja, osim sto sam video da je veca verovatnoca da ce aluminijumski ram pre puci nego celicni.
Interesuje me vase misljenje, da li je ovo najbolji bicikli za te pare/namenu ili da uzmem u obzir nesto drugo?
Ima more biciklova u tom cenovnom rangu. Ne moze se covek snaci. Samo da naglasim da mi amortizeri i disk kocnice nisu potrebni. Znam da za te pare amortizer je bolje izbegavati, a voleo bih da sto manje u buducnosti ulazem u nepotrebne stvari na biciklu.
Posted 25 August 2022 - 02:30 PM
To je zabluda. Opširnije, koga zanima:
https://bicikl.bikeg...kla-objasnjeni/
Posted 21 October 2022 - 11:58 AM
Posted 21 October 2022 - 01:43 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 21 October 2022 - 03:52 PM
Uzeo sam MS10i e bike preko VIP.Bajs vrlo praktičan ali se kočnice istrošile posle 650km tj manje od 3meseca. Kad sam reklamirao u servisu, kazu kočnice su potrošna roba i ne podlezu garanciji. Za zamenu zadnjih disk kocnica traze mi 11.500 rsd!!! I kad sam ih pitao koliku garanciju dobijam ako mi oni u servisu zamene disk kočnicu...koliko km/vremena garantuju da cu da se vozim bez problema....naravno...nisu dali nikakav konkretan odgovor...nista ne garantuju !! Tako da budite pametni prilikom izbora i kupovine. Nemojte pogresiti prilikom izbora kao ja....ako treba svakih mesec dana da placam 100e za kocnice..hvala lepo ali NE
Ваљда само пакне треба мењати, не целе кочнице?
Posted 21 October 2022 - 04:47 PM
Uzeo sam MS10i e bike preko VIP.Bajs vrlo praktičan ali se kočnice istrošile posle 650km tj manje od 3meseca. Kad sam reklamirao u servisu, kazu kočnice su potrošna roba i ne podlezu garanciji. Za zamenu zadnjih disk kocnica traze mi 11.500 rsd!!! I kad sam ih pitao koliku garanciju dobijam ako mi oni u servisu zamene disk kočnicu...koliko km/vremena garantuju da cu da se vozim bez problema....naravno...nisu dali nikakav konkretan odgovor...nista ne garantuju !! Tako da budite pametni prilikom izbora i kupovine. Nemojte pogresiti prilikom izbora kao ja....ako treba svakih mesec dana da placam 100e za kocnice..hvala lepo ali NE
Да допуним: ако су само пакне или ротор, заменићу ти ја бесплатно. Додуше не знам да ли смо близу, али опцију имаш.
Posted 21 October 2022 - 05:46 PM
Poredjenja radi.. za prosečan automobil prednji diskovi i pločice sa zamenom koštaju oko 100e.
https://picasaweb.go...208760685671353
Posted 21 October 2022 - 07:20 PM
Zanimljivo je da taj bicikl, prema navodima iz uputstva za upotrebu, ima mehaničke disk kočnice, neimenovane. Možda se više ipak isplati zamena cele kočnice Interesantno da u samom uputstvu napominju da nije dozvoljena vožnja niz stepenice, nije za mene dakle
Posted 21 October 2022 - 08:30 PM
Који је то бицикл, не могу да пронађем?Zanimljivo je da taj bicikl, prema navodima iz uputstva za upotrebu, ima mehaničke disk kočnice, neimenovane. Možda se više ipak isplati zamena cele kočnice Interesantno da u samom uputstvu napominju da nije dozvoljena vožnja niz stepenice, nije za mene dakle
Posted 22 October 2022 - 07:04 AM
Posted 12 February 2024 - 04:42 PM
Posted 12 February 2024 - 06:28 PM
A koji model MS-a Motor mora da se odrzava, bilo koji, lezajevi, plasticni zupcanici ako ih ima... gledas da za bicikl postoji nezavisan servis (onaj koji ce ga popraviti van garantnog roka) i rezervni delovi za motor. Bosch-ovi motori su uglavnom sigurica (zbog rezervnih delova), mada je Bafang dovoljno dobar za Srbe a i ponekog engleza...
Posted 13 February 2024 - 04:17 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users