U pocetku vise muke sa 182, kasnije veca nagrada - to je otprilike sazetak 'za i protiv'skije ne krace od 175 (rekao bih 180 ali da te ne prepadnem)
Inace moj prvi pik bi bio Deacon od gore preporucenih. Ako ti se ne svidi javi mi se
Postavljeno 12 August 2022 - 09:08 PM
Postavljeno 22 August 2022 - 11:03 AM
Slazem se sa kolegom
niipheus
Sve je lepo objasnio. Neka jaka skija SL klase ce ti biti teska za tranziciju, jer one ne daju da otklizavas repovima, sto je baza starog stila, tako da dok ti dodjes do nivoa da karvas trebace ti puno dana skijanja, mozda i godina. I mucices se.
Ja imam dosta licnih skija 4,5 pari, i kad hocu relaksirano da skijam bez puno umora, ne biram SL slalomske skije.
Slucajno sam uzeo jedne Fisherove za turno skijanje, i to je moj najcesci izbor zadnjih godina, jer su lagane ko perce imaju titan plocu, i dovoljno su jake da moze da se udje u karving, ali i prastaju, a takodje su odlicne po dubljem snegu.
Postavljeno 22 August 2022 - 12:08 PM
Koje modele ti koristiš za to relaksirano skijanje po mešovitom terenu tj manje uredjenim ili poslepodnevnim stazama koje su sve češće na terenu ?Ja imam dosta licnih skija 4,5 pari, i kad hocu relaksirano da skijam bez puno umora, ne biram SL slalomske skije.
Postavljeno 22 August 2022 - 12:15 PM
Evo bas ove, mislim da su moje 177 visina, ja sam visok 183.
MArker Griffin vez je na njima, za siroke skije.
https://www.sportgui...nski-2015-2016/
Alproute 82
Postavljeno 22 August 2022 - 05:42 PM
Postavljeno 18 November 2022 - 07:42 AM
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika