Opasna zver, možda i odem da ga pogledam.
Od kad su aluminijumski bicikli sa 105 mehanikom i točkovima sa 32 žice zveri
Promenila se vremena izgleda, ja ispao iz tokova..
Postavljeno 13 August 2022 - 06:32 AM
Postavljeno 13 August 2022 - 12:24 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 13 August 2022 - 04:08 PM
Postavljeno 13 August 2022 - 06:31 PM
Postavljeno 13 August 2022 - 08:40 PM
Ako može razjašnjenje, koje važne stvari nije slikao, konkretno, ovaj prodavac?Teško da ima manje od 8 kg ali nije to važno. Za razliku od 99,9 % prodavaca, ovaj je slikao dosta važnih stvari (ne sve) pa deluje da bajs nije u lošem stanju. Liči da vredi videti ga uživo. Cene ne znam, ne pratim.
Postavljeno 14 August 2022 - 12:26 AM
Odličan predlog. Lepa geometrija, još lepše boje. Tiagra nije wow mehanika ali definitivno pouzdana, i 2x10 brzina je odličan izbor za svakog rekreativca.
Sad je pitanje šta je bolje, Scott Speedster, nižerazredni ram veće težine i teže mehanike, ali zato ram lepše izgleda, ima moderniji izgled, ili stariji karbonski CR1 koji možda ne izgleda tako atraktivno ali je sigurno lakši, krući od Speedstera i Ultegra je naravno izuzetno kvalitetna grupa, koja god generacija da je u pitanju.
Ako je do sela, onda treba kupiti bajs koji izgleda što modernije kao taj Speedster (pretpostavljam) a ako je pitanje šta je lakše, sofisticiranije, lepše za vožnju, nema dileme da je CR1 bolji...
Postavljeno 14 August 2022 - 01:11 AM
Nije uopšte trošna, ta šajbna je u odličnom stanju, tj obe su. Malo je to voženo, kao i mnogi bicikli kod nas. I ja kad sam 2015. kupovao bajs iz 2008. bio je u mint stanju, na žalost ponuda u zadnje dve god ovo što se prodaje je mahom lošije a sto dvesto eura skuplje. Umesto da bude bagatela.
Postavljeno 14 August 2022 - 06:49 AM
Nije uopšte trošna, ta šajbna je u odličnom stanju, tj obe su. Malo je to voženo, kao i mnogi bicikli kod nas. I ja kad sam 2015. kupovao bajs iz 2008. bio je u mint stanju, na žalost ponuda u zadnje dve god ovo što se prodaje je mahom lošije a sto dvesto eura skuplje. Umesto da bude bagatela.
Postavljeno 14 August 2022 - 07:22 AM
Cr1 je baš oldtajmer (~2007), a speedster malo novija srednja klasa, mislim da veću razliku u težini čine točkovi i grupa, a ostale performanse za prvog drumaša ne znače mnogo... Speedster nije ludilo, ali mislim da je pametniji izbor i da je noviji bajs, jedino vidim da mu je velika šajbna malo trošna, to ne bi trebalo da je problem jeftino zameniti.
Postavljeno 14 August 2022 - 09:06 PM
Već sam okačio na početku, ima addict 56 za male pare...Ako se dobro sećam, Addict se prvi put i pojavio te 2007. godine. Do tada je CR1 bio top model.
Postavljeno 15 August 2022 - 11:01 AM
Pošto sam se i ja napalio u srednjim godinama na drumaša, pre kupovine novog sam osposobio neki stari Pežo i danas ga prvi put provozao.
Glavna razlika u odnosu na prethodne bajseve koje sam vozio je naravno u položaju kočnica, tj, stiskanju istih.
Moram priznati da mi se uopšte ne čini praktičnim za gradske uslove kada ti neko kuče ili dete istrči u trenu.
Kakva su vaša iskustva u tome?
ps: Neka admin prebaci u odgovarajuću temu ako postoji.
Postavljeno 15 August 2022 - 11:09 AM
Postavljeno 15 August 2022 - 12:21 PM
Pošto sam se i ja napalio u srednjim godinama na drumaša, pre kupovine novog sam osposobio neki stari Pežo i danas ga prvi put provozao.
Glavna razlika u odnosu na prethodne bajseve koje sam vozio je naravno u položaju kočnica, tj, stiskanju istih.
Moram priznati da mi se uopšte ne čini praktičnim za gradske uslove kada ti neko kuče ili dete istrči u trenu.
Kakva su vaša iskustva u tome?
ps: Neka admin prebaci u odgovarajuću temu ako postoji.
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika