Pozdrav gospodo. Apsolutni početnik ima jedno pitanje.
Uzeo sam polovan mtb da se posvetim malo zdravom životu ali mi je malo uzak volan (56 cm) Pošto sam visok i plećat trebao bi mi širi ali sam primetio da se uglavnom ti široki prave u drugoj dimenziji tj prečniku 31.8 a moj je 25.4. Ima li tu način da se to prevaziđe ili bi morala neka veća modifikacija da se pravi?
Hvala unapred
25.4 na 31.8
Started By
Kvr
, Jan 01 2022 08:59 PM
2 odgovora na ovu temu
Postavljeno 02 January 2022 - 12:08 PM
Zavisi koji je bajs, ako ima noviju vrstu lule (deo koji drži volan), to može da se zameni za neku koja ima odgovarajuće dimenzije. Često se volani prodaju sa lulom u kompletu pa može elegantno da se zameni sve odjednom, ali i ako ne nađeš komplet, može odvojeno, samo gledaj da bude lula iste dužine.
The sea, the sea
Postavljeno 01 September 2022 - 08:08 PM
Imas u svim radnjama 24.5 volane raznih duzina, skoro sam uzeo u planetbike 62cm i mislim da je kostao nesto smesno tipa 350din ne visePozdrav gospodo. Apsolutni početnik ima jedno pitanje.
Uzeo sam polovan mtb da se posvetim malo zdravom životu ali mi je malo uzak volan (56 cm) Pošto sam visok i plećat trebao bi mi širi ali sam primetio da se uglavnom ti široki prave u drugoj dimenziji tj prečniku 31.8 a moj je 25.4. Ima li tu način da se to prevaziđe ili bi morala neka veća modifikacija da se pravi?
Hvala unapred
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika