Dakle, već viđen i predstavljen. Ko je propustio,
Motobecane USA LeChampion inferno, varijanta sa titanijumskim ramom
Kompletna SRAM red grupa, eTap 2x11.
Mavic ksyrium elite točkovi sa Contitental gatorskin 700x28 gumama (apsolutni maksimum za ram).
FSA volan.
Karbonska šticna & vila, nisu zvučna imena (meni), alu lula 8 cm, 5 stepeni, obrnuta.
Specialized sedište, ne poznam na oko, ne piše.
Kombinovane SPD pedale.
Danas smo (najzad stala kiša) išli na imbus-vožnju, iskorigovao sam uglove, visine i položaje, ostaje sitno štelovanje na osnovu povratnih informacija sa duže vožnje. Spustio sam volan prilično, ne znam koliko se vidi sa slike, sad ne izgleda kao da sam došao sa ravnog volana
Ostaje da se reši:
Možda drugo sedište
Možda druge pedale (Grbiću, ako gledaš, servisiraš li eggbeatere?)
Deblja traka na dropovima – definitivno mi je prirodnije da se spustim ako nije „saobraćajna situacija“ i čini mi se da se držim za grančice. Da prostite, navik'o sam na deblje u ruci.
Pomerio bih menjačke dugmiće bliže luli, videću da li ih neka sajla sprečava da se pomere (tj. čeka li se na razmotavanje trake) ili ne.
Skidanje RĐE sa realno nebitnih ali uočljivih mesta -.- Nije vožen, ali nije ni pažen... valja kanuti i u sajle ulja verovatno.
*Provera položaja lule, sa slike deluje kao da nije u istom koordinatnom sistemu kao i točak, mada nisam primetio u vožnji.