Skoro sam kupio ovaj bajs... Dvoumio sam se izmedju ovoga za 650e ili da uzmem nesto ozbiljnije sa oglasa, ali bilo sta sto vredi nije ispod 1200-1300e (sto mi trenutno nije opcija). Pala je odluka na ovaj bajs, imam osecaj da cu manje da razmisljam o njemu u smislu "drndanja" po gradu.
Bajs se pokazao sasvim je ok, malo podesavanja kocnice kada sam ga dobio, ali nista strasno. Uz njega dodje i set alata u maloj futroli, vrlo lepo od proizvodjaca.
Vozim ga do posla (Blok 70 do Autokomande, oko 10km) i sluzi upravo onome zasto sam ga i uzeo - da izbegnem prevoz, a da se ne oznojim (imam stari KTM drumas, i ne umem polako da ga vozim ). Baterija izdrzi do posla i nazad, s tim da cu da uzmem jos jedan punjac (oni su oko 2500din) da ne vukljam ovaj jedan.
Ogranicenje na 25km/h nije bas tacno.. ide i do 30, rekao bih zbog snage motora, a verovatno bi isao i brze uz pedalanje, ali prenos je mali.
Lepo se sklapa, stane u gepek Yarisa (uz malo ubedjivanja). Prednje svetlo je sasvim OK, pozadi ima samo macije oko, pa mozda investirati u neki LED.
Potrebno je malo vremena da se navikne na male tockove i polozaj volana (za ljude sa drumasa i MTB-ova). Takodje i ovo sto je E-biker rekao, sa fabrickim podesavanjima malo vise cima, pa je dobro podesiti manju snagu za nize stepene pomoci.
Od losijih stvari za sada mogu samo da kazem da mi se desavalo par puta da se motor upali kada stojim na semaforu. Verovatno nesvesno klimam bajs napred-nazad sto zna da ga pokrene.
Za sada preporuka, videcemo do kraja sezone kako ce da se pokaze. Pozdrav