Ja sam Saša iz Zaječara i ušly mi je "voda u uši" da počngm s ovim vidom rekreacije.
Ne razumem se u bicikle pa sam tsto i ovde...pre svega da pitam a ne da odgovaram i dajem mišljenja... jer ko mene sluša neće daleko da dogura...
Pozdrav iz Zaječara
Started By
KBDNK
, Oct 01 2021 11:49 AM
2 odgovora na ovu temu
Postavljeno 02 October 2021 - 04:58 PM
Dobro došao Saša.
Nisi mogao bolji vid rekreacije da odabereš. Jača noge, srce, pluća, kardiovaskularni sistem a redukuje težinu i ne opterećuje zglobove. Kada se ovom sportu pristupi na pravi način, videćeš da ćeš vremenom biti sposoban da bicikom odeš na mesta do kojih to nisi mogao ni da pretpostaviš i sve će to biti jako zabavno i pravo uživanje.
Pitaj šta god te zanima, velika većinas nas je uglavnom tu da se međusobno pomažemo...
Nisi mogao bolji vid rekreacije da odabereš. Jača noge, srce, pluća, kardiovaskularni sistem a redukuje težinu i ne opterećuje zglobove. Kada se ovom sportu pristupi na pravi način, videćeš da ćeš vremenom biti sposoban da bicikom odeš na mesta do kojih to nisi mogao ni da pretpostaviš i sve će to biti jako zabavno i pravo uživanje.
Pitaj šta god te zanima, velika većinas nas je uglavnom tu da se međusobno pomažemo...
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika