Ljudi, treba mi pomoc, ja se ne razumem u bicikle uopste ili biciklizam, student sam i treba mi nesto bolje od autobusa jer mi se vec smucio GSP, spreman sam da kupim el bike (od otp 65k do 100k znam da u ovom kontekstu to nije puno al nema sanse da dam vise) da li neko ima neke specificne preporuke? marke koje prodaju na domacem trzistu npr ring ili xplorer? da li neko ima iskustvo s njima? hvala unapred
Koji elektricni bicikl 65.000 - 100.000
Postavljeno 27 September 2021 - 11:23 AM
Moraš prvo da definišeš šta bi voleo - da li je to neki sklopivi bicikl kao što nudi Ring ili je to neki bicikl pune veličine, da li je nov ili polovan. U ove sklopive se ne razumem previše, budžet je definitivno ograničavajući faktor, ali što se novih tiče možda neki ovako Capriolo osnovni model ili od polovnih ovako nešto Za to prevoz po gradu mislim da je osim motora i komponenti i svega toga standardnog bitno imati i na primer blatobrane, svakako preporučujem. Takođe s obzirom da si student jel mora da bude električni? Bez motora je jeftiniji, teže će se neko odlučiti da ga ukrade, dobićeš malo kondicije?
Postavljeno 27 September 2021 - 12:44 PM
Postavljeno 27 September 2021 - 12:46 PM
Postavljeno 03 November 2021 - 09:51 AM
Zaboravih da spomenem, mislim da mi nije bitno da l je nov ili polovan? Gledam i na kp a i u radnjama, garancija bi bila super i ti ringovi imaju primamljive cene zbog toga sam ih i spomenuo (...)
Ja uzeh taj Ring bicikl, eno postavio sam celu temu u ovom podforumu, pa ako se nisi do sada snašao za bicikl, pitaj sta te interesuje.
--
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika