Naprotiv, na vrhu liste!Nadam se da sam na dnu vaše liste, @vidak. Znači da sam na dobrom putu.
Prvo mesto beskorisnih članova, pa tri mesta prazno!
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 27 August 2021 - 12:27 PM
Ajoj Šta uradih Što se srdite @marvas, @omega i @ske, ne mogu svi biti među najboljima. Uostalom, šta vas briga za moju listu. Nebitan sam lik u ovom moru plavom. Moje mišljenje o bilo čemu važno je samo meni. "Pevam svoj bluz bez namere bitne" I vi pevate svoj
Ma nije meni bio cilj da budem na bilo kom spisku ovde, pogotovo spisku najboljih... Daleko sam od toga. Ovde sam da bih nesto naucio a ne da ja nekog ucim, ne sto ne zelim to vec sto mi je znanje tanko
Samo sam reagovao na glupost da je onaj koji kupuje novo u prodavnici posten, a onaj koji kupuje polovno na oglasima neposten...
Mada ne znam sto se uopste i ukljucujem u raspravu...
Postavljeno 27 August 2021 - 01:23 PM
Treba da se drzite teme, kako je to voziti bicikl u inostranstvu, kakvi su servisi, kako se kupuje polovan bicikl, gde sme da se vozi gde ne sme, gde ostavljaju bicikle preko noci, sta gradjani tih zemalja kazu o ceni delova, kvalitetu usluga. Da li imaju velodrome. Moze dosta da se nadje tema ali se treba i sprijateljiti da bi sa vama podelili svoje misljenje a za to treba koja godina zivota u inostranstvu.
Postavljeno 27 August 2021 - 02:19 PM
Ajoj Šta uradih Što se srdite @marvas, @omega i @ske, ne mogu svi biti među najboljima. Uostalom, šta vas briga za moju listu. Nebitan sam lik u ovom moru plavom. Moje mišljenje o bilo čemu važno je samo meni. "Pevam svoj bluz bez namere bitne" I vi pevate svoj
Tvoja me lista ne zanima, kao ni mišljenje.koje je diskutabilno. Da bih ga uvažio morala bi da budeš iole merodavna, Ovako je to samo tvoj subjektivni osećaj o ljudima koji ti povlađuju.
Ali, bitno je tvoje karakterisanje ljudi na forumu kao dobrih ili loših, što je u najmanju ruku nekulturno, jer ga izvodiš na osnovu šturih informacija, Npr ja smatram mireka vrlo nisko inteligentnim, ali ni najmanje ne mislim da je loš čovek, On je čovek koji se u životu snalazi u skladu sa svojim mogućnostima, i treba mu pomoći da bi se malo izdigao i napredovao.
Slično kao što lekare ne treba gledati kao bogove, i ne davati im bespotrebnu pažnju van ordinacija, u suprotnom im se ego naduva pa kao Ikar mogu doleteti preblizu Sunca, a odatle je put samo na dole
Postavljeno 27 August 2021 - 04:52 PM
Sve zavisi šta i gde čovek radi u Srbiji, ili koji mu je posao, pa možda ima motiv otići preko, kao što ga imam ja.
Postavljeno 27 August 2021 - 05:17 PM
Postavljeno 27 August 2021 - 06:11 PM
Muško??? Pa dao sebi ženski nadimak!?!Koliko je ja sećam, ona je muško .
Postavljeno 27 August 2021 - 09:39 PM
And now something completely different
Postavljeno 28 August 2021 - 05:21 AM
E onda bi Svabe pobegli iz Nemacke ,dosli bi ovde da zive napravili bi bum, i opet bi (mi ili vi ili ti? ne mogu da se odlucim) bili ljubomorni i trazili razloge za taj uspeh u stilu-ONIIII SU NAMA! I normalno Nemacka bi brzo izgledala isto kao Evrovizija kada su se ukljucile istocnoevropske zemlje (Tu ne racunamSFRJ)A recimo da svi odlucimo da odemo iz Srbije i to u jednu zemlju recimo nemacku, sta onda?
Postavljeno 28 August 2021 - 07:01 AM
And now something completely different
Postavljeno 29 August 2021 - 10:05 AM
Postavljeno 29 August 2021 - 10:34 AM
Priča je jednostavna, ne može svako na pošten način ovde normalno da živi kao tamo. Nismo svi dr nauka, vrhunski majstori, lekari itd da možemo i ovde da od svog rada pošeno živimo kao tamo. Tamo čistač ulica može da živi da kažem normalno jer tako bi i trebalo da bude jer i njegov rad je potreban društvu itekako. Tamo socijalni slučajevi žive dostojno čoveka što je odlično pošto smo valjda došli do tog civilizacijskog nivoa da bude tako.
Da, imam i ja rodjaka koji je otišao u USA zato što nije mogao ovde i sada posle 10 godina se čudi nama ovde generalno kako NE UMEMO .ja ga samo tapšem po ledjima i kažem, svaka tebi čast rodjače. Pitam ga posle da li planira da se vrati ovde, kaže, ma ne znam šta bi ovde radio i kad bi uložio novac kaže nesigurno mi sve a ne znam ni u šta bi uložio. To sve u 5 minuta
Tebi svaka čast, uzgred budi rečeno.
Ovde je, (gledam i čitam po netu) i Vučićević iz Informera uspešan čovek. Eno zajebava se sa predsednikom države. Tamo ne bi koristili tu novinu ni za toalet papir.... Znaš koji naučnik, nobelovac, dobrotvor narodu, civilizaciji i sl moraš da budeš u savremenom svetu da bi se udostojio da budeš primljen od strane predsednika države
Neću dalje
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika