Spust sa Korvingrada, poznatog i kao Koprijan. Od Tvrđave ka Seličevici nastavlja se lepa ali suva staza sa većim nagibom. Bilo je mnogo vruće pa je nisam istraživao do kraja. Ovaj deo koji sam popeo je stvarno lep. Prilikom skidanja/vraćanja prednjeg točka umastio sam disk sto sam nažalost osetio a i čuo tek pri spustu. (Izvinjavam se unapred za škripu )
Planinski biciklizam po Južnoj Srbiji
Started By
LordSoru
, Aug 11 2021 06:39 AM
45 odgovora na ovu temu
Postavljeno 13 November 2024 - 11:23 AM
Bansko Voznja 1: Perfect Day Trail
Narandžasta staza, težina 4, dužina 18km. Može se započeti i iz grada Bansko i iz Pirin Golf Kluba. Staza se proteže duž granice Nacionalnog parka Pirin. Kombinacija je cross country i light enduro. Vodi rimskim putem pored manastira, pećinske oblasti i završava kod polazne tačke gondole.
Bansko vožnja 2: Tegata trail
Tegata je najpopularnija Enduro staza u Banskom. Vrlo je posećena i odlično održavana. Težine 4, crne oznake i dužine oko 2km. Ja sam je vozio prvi put i neke deonice izvozio alternativnim linijama. Ko je tehnički dobar može da uživa celim spustom do jezera koje je na kraju staze.
Narandžasta staza, težina 4, dužina 18km. Može se započeti i iz grada Bansko i iz Pirin Golf Kluba. Staza se proteže duž granice Nacionalnog parka Pirin. Kombinacija je cross country i light enduro. Vodi rimskim putem pored manastira, pećinske oblasti i završava kod polazne tačke gondole.
Bansko vožnja 2: Tegata trail
Tegata je najpopularnija Enduro staza u Banskom. Vrlo je posećena i odlično održavana. Težine 4, crne oznake i dužine oko 2km. Ja sam je vozio prvi put i neke deonice izvozio alternativnim linijama. Ko je tehnički dobar može da uživa celim spustom do jezera koje je na kraju staze.
~be here now~
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika