Jump to content

Fotografije

Planinski biciklizam po Južnoj Srbiji

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
45 odgovora na ovu temu

#41 LordSoru

LordSoru
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 363 posts

Postavljeno 01 September 2024 - 05:46 PM

Spust sa Korvingrada, poznatog i kao Koprijan. Od Tvrđave ka Seličevici nastavlja se lepa ali suva staza sa većim nagibom. Bilo je mnogo vruće pa je nisam istraživao do kraja. Ovaj deo koji sam popeo je stvarno lep. Prilikom skidanja/vraćanja prednjeg točka umastio sam disk sto sam nažalost osetio a i čuo tek pri spustu. (Izvinjavam se unapred za škripu )

• 3

~be here now~

#42 LordSoru

LordSoru
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 363 posts

Postavljeno 15 October 2024 - 04:24 PM

Vikend avantura na Goču! Vožnja od jezera Selište do vrha Ljukten i nazad, uz sunčano vreme, prelepe prizore prirode i adrenalin koji donosi uzbudljiv spust. Ako volite planinsku vožnju i prirodu, obavezno posetite Goč. #MTB #Goč

• 6

~be here now~

#43 Petarl

Petarl
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 243 posts

Postavljeno 16 October 2024 - 05:20 AM

Vrh! Prelepa priroda.
  • 1

#44 LordSoru

LordSoru
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 363 posts

Postavljeno 17 October 2024 - 05:48 AM

Stolovi. Uspon od oko 1200m visinske razlike na manje od 10 km je izazov, a nagrada vam je susret sa divljim konjima pri vrhu. Prelepa priroda i mir ovog mesta zaista oduševljavaju.

• 4

~be here now~

#45 LordSoru

LordSoru
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 363 posts

Postavljeno 13 November 2024 - 11:23 AM

Bansko Voznja 1: Perfect Day Trail

Narandžasta staza, težina 4, dužina 18km. Može se započeti i iz grada Bansko i iz Pirin Golf Kluba. Staza se proteže duž granice Nacionalnog parka Pirin. Kombinacija je cross country i light enduro. Vodi rimskim putem pored manastira, pećinske oblasti i završava kod polazne tačke gondole.

Bansko vožnja 2: Tegata trail

Tegata je najpopularnija Enduro staza u Banskom. Vrlo je posećena i odlično održavana. Težine 4, crne oznake i dužine oko 2km. Ja sam je vozio prvi put i neke deonice izvozio alternativnim linijama. Ko je tehnički dobar može da uživa celim spustom do jezera koje je na kraju staze.

• 4

~be here now~

#46 LordSoru

LordSoru
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 363 posts

Postavljeno 18 November 2024 - 04:32 PM

Niševačka klisura, Banjica, most Milutina Milankovića. Nestvarna priroda na svakom koraku. Ko ima dovoljno vremena, kao sto ja nisam, predlog da izvozi do kraja i obiđe Svrljig grad i Kotlove.

• 2

~be here now~

2 članova čita ovu temu

0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika