Ima jos jedan mozda i laksi trik, uzmu se kuglice za broj manji, pomerice se pista na konusima na novu....
Da li treba podmazati nablu na novom točku?
Started By
Segonja
, Jul 08 2021 01:36 PM
tocak nabla podmazivanje
24 replies to this topic
Posted 19 August 2021 - 01:24 PM
Zahvalio bih se BikeGremlinu na detaljnom objašnjenju svih koraka, kao i uveličanim detaljima i dobrim objašnjenjima do tog nivoa da bi i ja smeo krenuti u ovaj posao sa videa.Većina nabli ne bude fabrički dobro podešena (najčešće budu pretegnute).
Viđao sam to od kineskih, do Shimano XT.
Podešavanje predopterećenja nable.
Takodje i vama na objašnjenju kako se bez otvaranja proverava nabla osećajem zvuka preko odvijača, šrafcigera.
Upravo sam proveravao prednji točak i ustanovio sam to neko grebuckanje u nabli, cenim da je neka početna faza predstojećeg problemčića
Also tagged with one or more of these keywords: tocak, nabla, podmazivanje
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Novatec nable - iskustvaStarted by zdebeli , 08 Nov 2023 Novatec, nabla, zadnja |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
čiščenje i podmazivanjeStarted by Nidzeks , 02 Jan 2021 čišćenje, odmašćivanje, ulje and 5 more... |
|
|
||
Oprema i Stil →
Oprema razno →
Through axle to quick release adapter za zadnju nablu?Started by VukMorski , 14 Aug 2020 adapter, quick release and 5 more... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Zadnji menjac uleteo u tocak u sred voznje. Pomoc!Started by futile_steps , 14 Oct 2017 menjac, kvar, tocak, shimano and 1 more... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
servis shimano prednje nableStarted by sstojkov58 , 04 Mar 2016 shimano, 600, tricolor, nabla and 1 more... |
|
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users