Posle tricavih godinu dana od kako je ram stigao, nova lezaljka konacno gotova. Najvise se oteglo zbog delova koje sam naknadno nabavljao, ne previse azurno, zbog povrede kolena. Sad mogu da vozim, veoma lagano i postepeno, tako da je pusten u pogon
Spisak delova:
- 2020 Cruzbike S40 frameset, neon green, aluminijumski ram, karbon baza sedista
- Shimano Ultegra R8020 2x11 samaraljke, menjaci (zadnji sa dugim kavezom), celjusti (hidraulika, ice tech paknovi)
- Hunt 30mm carbon gravel disc tockovi, TL ready, 700c
- Continental GrandPrix 5000TL 700cx28 + Continental RevoSealant
- Shimano XT SM-RT86 160mm rotori
- FSA MegaEvo BSA 30 BB
- 46/30 FSA SL-K Modular Supercompact - BB386EVO - Carbon, 165mm kurble
- Shimano Deore XT CS-M8000 11-42
- Shimano CN-HG701-11 HG-X, XT/Ultegra lanac (standardne duzine, jej!)
- Jagwire Pro sajle/buziri/creva
- Favero Assioma Duo pedale
- Ventisit umetak sedista
- Elite Iceberg 2H 650ml (x2), cruzbike nosaci flasica
Nije montirano ali planiram na prvom servisu
- Lizard Skin DSP V2 3.2mm hyper green
I dalje nisam siguran da li da ipak porucim istu takvu samo crnu (do prvog servisa je na bajsu neka no-name crna traka koja je dosla uz frameset):
+ Gomila sitnica sa ramom, nesto sitno za turing (paktregeri ako nekad zatrebaju, odstojnici za nosace flasica, drugaciji naslon za glavu itd itd). Svetla ce biti Ravemen kao na Q45, Raz Pro pozadi i Raz Pro ili PR1600 napred u zavisnosti od toga sta mi treba.
Evo par fotki za pocetak
Ima sitnica kojima ce jos trebati fina dorada/stelovanje itd, ali je prvi utisak odlican. Svaki deo sam uzimao bas ono sto sam hteo, tako da bi bilo glupo da je drugacije Dobra udobnost, ubrzava odlicno, okretnost na manjim brzinama losija u odnosu na Q45 ali to cu vec uvezbati vremenom. Prenos na vecoj sajbni odlican za ravno i skoro ravno, manja sajbna ce biti naknadno testirana jer trenutno ne smem u brda. Ionako moram da se naviknem na samaraljke kako valja, prvi put ih koristim svakodnevno.