Uputstvo za Garmin Edge 1030 Plus.
(82 strane )
Posted 26 June 2022 - 07:34 PM
And now something completely different
Posted 14 August 2022 - 10:36 AM
Posted 14 August 2022 - 01:28 PM
Posted 15 August 2022 - 03:55 PM
Mislim da je od 5 do 7e.Koliko izađe dostava na teritoriji Nemačke?
Posted 15 August 2022 - 05:04 PM
Nema veze svakako je bilo komplikovano da se nabavi preko tog sajta, pokušao sam da se registrujem tada video sam onda da to nije zvanični ebay nego nešto za polovnu robu kao kod nas kupujem prodajem, i sve je naravno na nemačkom mislim da ne može da se prebaci na engleski ja bar nisam našao, plus za registraciju je bio potreban nemački broj telefona. Nije bilo obavezno samo nemački, ima da se bira cela lista zemalja (prefiks/pozivni) na listi je ako se ne varam čak i Bugarska ali nema Srbije znači ne može naš broj telefona da se upotrebi za registraciju.
Posted 26 March 2023 - 07:07 PM
Od kako su update-ovali garmin express na 7.16 i više, svi Windows operativni sistemi kojima region nije prijavljen na USA imaju ovaj problem. Ima dosta pisanja na njihovom forumu o ovom problemu. Ja sam ovaj problem rešio tako što sam region prebacio na USA, obrisao Garmin express (očistio sav REGISTRY od garmina i obrisao sve fajlove na kompu koji imaju išta što miriše na garmin) i instalirao 7.16.3 i sada radi. MNOGO LAKŠA VRIJANTA je obrisati trenutnu verziju garmin express-a i instalirati 7.15 ili starije i ne update-ovati garmin express dok se problem ne reši.Nešto u zadnje vreme Garmin Express neće da izvrši proveru ažurnosti mapa na Garminu 1030 plus. Ne može kao odjednom da nadje priključeni uredjaj i slično. Do poslednjeg ažuriranja ove aplikacije bilo je sve ok.
Sam uredjaj su ažurirali na verziju 6.75
Posted 27 March 2023 - 11:20 AM
Uspeo sam. Funkcioniše dobro garmin-express-7-15-0 a evo i link
https://garmin-expre...wnload/85459430
dok se ne poprave 7.16 i mladje verzije.
Biciklizam / Triatlon →
Bike Café →
Garmin Edge 705 Zamena baterijeStarted by coolg66 , 30 Sep 2018 Garmin, GPS |
|
|
||
Oprema i Stil →
Oprema razno →
Ne-Garmin GPS uređajiStarted by mixitron , 20 Jul 2017 gps, gps uređaj, garmin, outdoor and 3 more... |
|
|
||
Oprema i Stil →
Oprema razno →
Garmin edge 800 i 500Started by GoranZemun , 01 Jul 2014 garmin |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users