Rog Poni 2
Posted 16 January 2021 - 03:04 AM
Stajace kao ukras u mojoj sobi, jer ne vidim cemu bi mogao osim toga da sluzi?
Posted 16 January 2021 - 11:02 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 16 January 2021 - 12:57 PM
Koristicu ga za posebne voznje i pokazivanje, mada toga ima malo.
Ja sam takodje bio u cudu, kada sam video koliko je sacuvan. Isto predpostavljam da je dugo dugo stajao (obruci mu nisu zardjali). Blatobrani su aluminijumski, vec sam stigao da ih skinem i da ih malo ispravim.
Jeste da je bicikl stariji od mene, i da nisam ziveo u “srecnijem vremenu”, ali i meni nekako budi emociju iz tih prica.
Definitvno ima nesto svoje
Kilometraza na satu je 2462km, da li je prava ili ne, ne znam.
Posto sam poceo da pakujem single speed-a, sa tockovima od 26”, zelja mi se na neki nacin ostvarila, tako da cu prodati ss-a.
Ne znam sto se tice kontre, da li treba tu nesto da zamenim, neke plocice?
Ne znam po kom principu radi, ali cu nauciti
Posted 16 January 2021 - 01:57 PM
Gledaj da je sacuvas, sve ih je manje. Vredece vremenom sve vise, ali samo one u izvornom obliku, a ne ko ovaj moj monstrum.
Ako neko ima visak bicikle, moze da napravi nesto ovako. Imao sam jedan Tomos mini i jedan Rog i spojio ih. Napred zavario v-brejk za bolje kocenje, nazad upleo felnu od motora da bude jaca i upleo zadnju glavu sa brzinama u glavi.
Posted 16 January 2021 - 05:40 PM
Gledaj da je sacuvas, sve ih je manje. Vredece vremenom sve vise, ali samo one u izvornom obliku, a ne ko ovaj moj monstrum.
Ako neko ima visak bicikle, moze da napravi nesto ovako. Imao sam jedan Tomos mini i jedan Rog i spojio ih. Napred zavario v-brejk za bolje kocenje, nazad upleo felnu od motora da bude jaca i upleo zadnju glavu sa brzinama u glavi.
29354971_1739075999481991_1412625713321120592_o.jpg
Hehe, top!
Posted 10 July 2021 - 01:21 AM
Posted 08 November 2023 - 10:56 AM
Odlucio sam da sredim pony-ija i da ga poklonim mojim dragim prijateljima, koji nazalost, ne mogu imati ono najvrednije, te imaju psa. Nadam se da ce njih usreciti na neki nacin. Oni su odrasli na necem slicnom, i nadam se da ce ih usreciti. Novac nije bitan...
Da li možeš da okačiš slike sređene ponike
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users