Porebni su mi saveti koje sredsvo da korisim za čišćenje lanca i kasete, neki kažu da potopim lanac u benzin, a neki da ipak kupim neko namensko sredstvo. I posle detaljnog čišćenja koliko da podmažem lanac.
čiščenje i podmazivanje
Postavljeno 03 January 2021 - 07:37 AM
Porebni su mi saveti koje sredsvo da korisim za čišćenje lanca i kasete, neki kažu da potopim lanac u benzin, a neki da ipak kupim neko namensko sredstvo. I posle detaljnog čišćenja koliko da podmažem lanac.
Ovde sam pisao detaljno o čišćenju i podmazivanju lanca.
A ovde je tema na ovom forumu gde se priča(lo) o podmazivanju lanca.
Postavljeno 11 January 2021 - 10:49 AM
Benzin je dobar može i nafta za pranje lanca. Uljani razređivač je isto jako dobar možda i bolji. Koliko podmazuješ, ja mislim, to zavisi od terena i vremenskih uslova po kojima voziš. Više podmazan lanac traži češće čišćenje.Porebni su mi saveti koje sredsvo da korisim za čišćenje lanca i kasete, neki kažu da potopim lanac u benzin, a neki da ipak kupim neko namensko sredstvo. I posle detaljnog čišćenja koliko da podmažem lanac.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
And now something completely different
Also tagged with one or more of these keywords: čišćenje, odmašćivanje, ulje, prljavština, benzin, podmazivanje, održavanje, lanac
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Lanac češe unutrašnju stranu većeg prednjeg lančanika (2 lančanika)Započeo mihabl , 27 Jul 2022 pogon, lanac, problem |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Da li treba podmazati nablu na novom točku?Započeo Segonja , 08 Jul 2021 tocak, nabla, podmazivanje |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
zamena zupcanika (sajbni) ili ceo srednji pogon? PomocZapočeo milos511 , 20 Jun 2020 srednji pogon, zupcanici, lanac |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Preskakanje lancaZapočeo Filip00031 , 18 May 2019 lanac, preskakanje lanca i 5 još... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Menjanje srednjeg pogonaZapočeo Filip00031 , 11 May 2019 srednji pogon, capriolo, lancanik i 4 još... |
|
|
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika