mirek200 mi je stvarno puno pomogao. Svi ste mi puno pomogli. Dusane011, pitala sam i za žbice. Evo odgovora koji sam dobila od Dušana Latinovića. Oduševio me detaljnim odgovorom. Možda još nekome koristi.
"1. baterija 550wh je teska 3.5kg. Ceo set je oko 6kg. baterija se skida za nekoliko sekundi sa nosaca na biciklu. mozete je nositi u rancu.
2. sistem je weatherproof, tj otporan na vremenske uslove. bez brige se moze voziti po kisi. ne sme se potopiti u vodu i ne sme se prati aparatima za visoki pritisak.
3. nema potrebe da se dodatno busi ram, dve tacke su dovoljne za bateriju ove velicine.
4. korpa i paktreger se ne diraju.
Postovana Jelo, odgovore cu Vam napisati redom:
1. baterija 550wh je teska 3.5kg. Ceo set je oko 6kg. baterija se skida za nekoliko sekundi sa nosaca na biciklu. mozete je nositi u rancu.
2. sistem je weatherproof, tj otporan na vremenske uslove. bez brige se moze voziti po kisi. ne sme se potopiti u vodu i ne sme se prati aparatima za visoki pritisak.
3. nema potrebe da se dodatno busi ram, dve tacke su dovoljne za bateriju ove velicine.
4. korpa i paktreger se ne diraju.
5. trenutno nije moguce platiti karticama. Moguce je placanje cekovima.
6. Racun trenutno nismo u mogucnosti da izdamo posto jos nismo registrovali maloprodaju. to je u planu za prolece ukoliko se situacija sa koronom iole popravi. garancije vodimo pisano i elektronski i do sada niko nije imao primedbu koju nismo otklonili u garantnom roku.
7. Zbice su celicne pocinkovane 2mm debljine. Za jace motore stavljamo deblje zice, za ove nema nikakve potrebe."
Mislim da je to to I serviser van Beograda mi je sasvim ok zvučao (Rotor iz Rume) ali blizina je presudila. Ta razlika u ceni nije velika. Toliko bih platila transport do tamom i nazad.
Nadam se da ce jos nekome ovo znaciti.
Mene jos zanima da li ce ovakvi elektricni bicikli morati da se registruju? Pretpostavljam da, ako se budu registrovali elektricni bicikli, registrovace se i elektricni trotineti.