Na postojece termoelektrane postaviti filtere. FILTERI !FILTERI!! cinizam i neozbiljnost i lose gazdovanje je Srbiju dovela do ovoga kako jeste, niko kriv uvek su drugi krivi. Znas li ti koliko moze na razne nacine da se ustedi el. energija. cisto sumnjam. I nemam nameru da razglabam jer ako neko ne cuje ne vredi govoriti.Uzgred ne gledam ni jedan tvoj klip,samo ono sto napises komentarisem,
Ja kada kazem da punim tel. kada vozim bicikl,nadje se neki pametnjakovic da kaze da je to kao hrcak u onom kavezu a sada posto je otvorena tema odjednom ce svi biti ekoloski nastrojeni,ali kada sam dobio packe za punjenje telefona nije niko bio ekolog.. Pa sama voznja bicikla je usteda energije. Ali ne rekreativno vec kod obavljanja normalnih dnevnih aktivnosti,umesto drugih nacina prevoza.
I opet ,svako neka podje od sebe i da doprinos ocuvanju zivotne sredine,koliko je njegovoj moci.Posle nas ce neko drugi da zivi.
Chamade-svi mi to znamo za Smederevsku zelezaru,ali ne mozemo da uticemo na to. Zato je vazno da pojedinac da doprinos. Da ne ulazim u politiku. i globalizam.